AlemC85 je napisao/la:u svom ovom sivilu, jedna "POZITIVNA VIJEST". Svaka čast navijačim što su uspjeli kupiti autobus za klub, u povodu 90 - te godišnjice kluba. nadam se da je ovo početak uspješne godine i sezone, bez obzira na save što se izdešavalo.....
Aleme, na osnovu cega se nadas uspjesnoj sezoni,na osnovu toga sto ce imati svoj vlastiti autobus

Sa ovakvim radom ja predvidjam jos goru borbu za opstanak,pitanje je i hocemo li i ostati u PL.Ja nista u klubu ne vidim vele pozitivno sto bi me nagnalo da razmisljam o uspjesnoj sezoni.I pitanje je, sta je to za Velez uspjesna sezona.Ako je uspjesna sezona da se do zadnjeg kola boriti za opstanak i onda u tom zadnjem kolu jedva na neki nacin obezbjediti opstanak,onda mislim da se i ja nadam "uspjesnoj" sezoni.Dokle se god klub vodi na amaterski nacin nema tu hajra.Ne simpatisem nesto vele Amara Osima,ali svi trebaju da se ugledaju(i da uce) sta je on od Zelje napravio za 3 godine.Zeljo je prije 3 godine bio u dojnjem dijelu tabele i bio skoro u borbi za opstanak,stanje skoro isto ko sto i mi trenutno imamo,a vidi sad Zelje,daleko nadmocniji klub(po svim pitanjima) u PL.Dakle treba nam jedan takav sposoban menadzer u klubu(ne trener samo menadzer)koji ce objediniti sve Velezove dijelove(omladinski pogon,prvi tim,predsjednistvo,upravni odbor,struka i navijace)i sve te djelove postaviti tako da svi pusu u istu stvar i raditi za klub a ne za svoj dzep(samo se moze tako nesto napraviti)Po nacinu vodjenja kluba trenutno smo malo bolji od Lokomative
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA