Besic19FKS46 je napisao/la:Ko si ti? Arda Turan?Besic je napisao/la:Od Ševke ja mogu više pokazati i većina s ovog foruma .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besic19FKS46 je napisao/la:Ko si ti? Arda Turan?Besic je napisao/la:Od Ševke ja mogu više pokazati i većina s ovog foruma .
Idi onda na temu EvertonaBesic je napisao/la:Besic19FKS46 je napisao/la:Ko si ti? Arda Turan?Besic je napisao/la:Od Ševke ja mogu više pokazati i većina s ovog foruma .
Neki nas kolega sa ovog foruma je administrator te stranice,samo neće da se izjasni...19FKS46 je napisao/la:
???
Nemoj ti molim te, MOLIM TE.Pantelija je napisao/la:Sta vam je na?
Pa ima puno extra igrača koji imaju jos jednu možda opciju i onda bi prihvatili i nas..
Zato lagano, extra igrač se odmah uklopi, ne treba mu 5 mjeseci
Meni je drago što radimo na taj nacin i što harba neće doći jer se očito traži kvalitet više, a najzad kako znam said dolazi na ljeto pa je bzvz da dolazi na tu poziciju harba i da na ljeto nema mjesta
Zar su odigrali toliki broj tekmi od naseg zadnjeg gostovanja dolenukleusmember je napisao/la:ovaj podatak da svinjski nije izgubio zadnju 41 tekmu kuchi me poprilichno sjeb"o
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
+miden je napisao/la:Krle je dobar igrac i bio mi je drag, dok na dan naše tekme nije otišao da gleda Hajduka. To mi je bilo dovoljno i tu je mnoge stvari ''rekao'', tako da mi ga nije žao.
Sretno dalje!
+1VivaLasVegas je napisao/la:Mi smo Slobodi sto je nama Borusija M.
Mnogi su išli na razna egzotična mjesta po jadranu u vrijeme utakmica kada nisu bili u sastavu al nebitno jer isti vise nisu u klubu a krste ko krste meni drag fudbaler sretno mu bilo i hvala za sve dobro a bilo je dosta dobrih stvari.miden je napisao/la:Krle je dobar igrac i bio mi je drag, dok na dan naše tekme nije otišao da gleda Hajduka. To mi je bilo dovoljno i tu je mnoge stvari ''rekao'', tako da mi ga nije žao.
Sretno dalje!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 36 gostiju.