FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
http://www.transfermarkt.ba/nemanja-tom ... eler/95314
moze li kako ovaj
moze li kako ovaj
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
I taj Harba ide okolo trazi klub, a nije rijesio papire sa sadasnjim klubom..ako smo racunali na njega pošteno nas zajeba!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Klub je reako da smije ici i da nije problem raskid ugovora. i sada hoce para za njega.
ali vidicemo jos ima vremena mozda nesto da bude na nasu srecu.

Sta vam je na?
Pa ima puno extra igrača koji imaju jos jednu možda opciju i onda bi prihvatili i nas..
Zato lagano, extra igrač se odmah uklopi, ne treba mu 5 mjeseci
Meni je drago što radimo na taj nacin i što harba neće doći jer se očito traži kvalitet više, a najzad kako znam said dolazi na ljeto pa je bzvz da dolazi na tu poziciju harba i da na ljeto nema mjesta
Pa ima puno extra igrača koji imaju jos jednu možda opciju i onda bi prihvatili i nas..
Zato lagano, extra igrač se odmah uklopi, ne treba mu 5 mjeseci
Meni je drago što radimo na taj nacin i što harba neće doći jer se očito traži kvalitet više, a najzad kako znam said dolazi na ljeto pa je bzvz da dolazi na tu poziciju harba i da na ljeto nema mjesta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ovaj bi i Dulju presis'oEvolution87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.ba/nemanja-tom ... eler/95314
moze li kako ovaj

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dobro neko napisa - Sloboda prije prve utakmice u Kupu ima utakmicu protiv više nego solidnog Radnika. Mi ćemo imati nešto lakši posao prije gostovanja u Tuzli jer kući čekamo ne tako jaki Čelik. Šteta je što ne izvukosmo Radnički, ali može i ovo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Prijatelji naši tagovali nas u postu

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kako saznaje "Avazov Sport" u toku su finalni pregovori s ovim odličnim nogometašem koji je s dosta uspjeha igrao u Češkoj.
- Sve je dogovoreno. Istina, ostale su neke sitnice koje trebamo definirati. Harba želi igrati u najboljem bh. klubu, a on smatra da je to Sarajevo. Bordo klub će s njim biti najozbiljniji kandidat za osvajanje duple krune - izjavio je "Avazov Sport", izvor blizak Harbi i FK Sarajevo.
Podsjetimo da zimski prijelazni rok završava u petak.
- Sve je dogovoreno. Istina, ostale su neke sitnice koje trebamo definirati. Harba želi igrati u najboljem bh. klubu, a on smatra da je to Sarajevo. Bordo klub će s njim biti najozbiljniji kandidat za osvajanje duple krune - izjavio je "Avazov Sport", izvor blizak Harbi i FK Sarajevo.
Podsjetimo da zimski prijelazni rok završava u petak.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Moglo bi biti od pisanja do tuge ako izgubimo u mostaru i sloboda nas uzme u kupu. Realno bice super tesko europu izboriti.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Kad nije do sad našao kakvog kapitalca, daBogda zadnji dan da sta bude..
Pantelija koliko sam skontao nije upitak kvalitet Harbe i ne trazi se bolji igrac, nego pošto on ne moze rijesiti papire, trazimo drugog..
Pantelija koliko sam skontao nije upitak kvalitet Harbe i ne trazi se bolji igrac, nego pošto on ne moze rijesiti papire, trazimo drugog..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ode nam Krle, a Harba ne dolazi? Joj sto se igramo i sa evropom majko mila.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imamo revolverasa, no sikirikijoker90 je napisao/la:Ode nam Krle, a Harba ne dolazi? Joj sto se igramo i sa evropom majko mila..

Ja bih vise volio da smo njega poslali amidzi u Belgiju i za tu lovu doveli nekog na zadnjem veznom
Sve u svemu loše odrađen prelazni rok,nadao sam se boljem ali daj bože
Neće Krle nigdje
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A ludnice s njim,pa jel ide ili ne ide?Besic je napisao/la:Neće Krle nigdje
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
To možeš napisati tek na kraju, ako ne osvojimo niti jednu titulu i ne izborimo Evropu. Ne kontam nikako kako neko može ovo napisati, a nismo ni dvije takmicarske utakmice odigrali. Da možda ne znaš kako ce ''pojacanja'' u nastavku odigrati?Anex je napisao/la:Sve u svemu loše odrađen prelazni rok,nadao sam se boljem ali daj bože
Das Ist Walter
Izvukli smo najgoreg mogucek protivnika, tako da nisam optimista što se tice ove tekme. Nadao sam se konama.
Das Ist Walter
Legenda Uniteda o utakmici 67'
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], egocentrik, ErosViverosViv, fks74, Serha, supervizor i 37 gostiju.