Sudija je svakako čitavu utakmicu nekako lakše svirao za njih, tako da je ovo bila samo zadnja od njegovih po nas loših odluka.
Ali zato naša odbrana kod njihovog prvog gola
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Valjda ukinuta zabrana gostovanjaultrassa1921 je napisao/la:UKINUTA GOSTOVANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
radi prezentacije sportskih dogadaja gdje ucestvuje fk.zeljeznicar i clanovi sd zeljo. valjda promoviranje zelje..nista specijalno..sacekat cemo da vidimo, mozda nas prezentuju na nekoj drugoj planeti
Avanes je napisao/la:Ova sezona je krenula kao neka retrospektiva naše istorije. Nastali smo kao radnički klub koji nikad nije imao previše para, nemamo ih ni sad. Kroz istoriju smo se oslanjali na svoju školu fudbala iz koje je izašlo nebrojeno puno odličnih igrača. Dovodili smo igrače iz opštinskih liga i od njih bi potpuno neočekivano ispao odličan igrač...čak šta više. Evo i sad smo doveli malog Nuspahića koji je sve oduševio, a ko zna možda nas i ovaj iz treće lige iznenadi sve iako mnogi seru na momka, a nisu ga u životu vidjeli. Ponovio nam se eto u ovoj retrospektivi i Videoton, najveća nesreća i rana u istoriji kluba. Primili smo taj go u 92 minuti i ispali od protivnika kojeg smo realno trebali proći i igrati naredni krug evropsih takmičena. Tad je to bilo polufinale kupa UEFA, ali i ovaj go boli skoro kao i taj Czuhay-a. Sad trebamo stisnuti zube i stati svi uz naš klub kao nikad do sad, pa možda ova retrospektiva odluči i da se zaokruži. Možda proživimo opet Zubandan, možda ovaj put u samom finišu sezone baš na koševu pobijedimo Sarajevo za titulu, Sarajevo koje je i tad imalo odličan tim, ali pobijedila je ljubav tu noć. Možda nije slučajno što je zadnje kolo na Grbavici protiv Čelika. U prvom Amarovom mandatu dvije titule smo slavili baš protiv Čelika na Grbavici.
Ove sezone kao nikad do sad moramo biti uz naš klub. Malo zavezati jezik i progutati nešto, kad nam dođe da se izderemo i svašta nagovorimo. Kad nekoga voliš to moraš da uradiš, a ne odmah na prvu da mu skrešeš sve po spisku. Da je tako u životu nijedan brak i ljubav na svijetu nebi opstali. Naš Željo je uvijek bio borac, nikad šminker. Dok su u ratu neki širili istinu o Bosni, neki su tu Bosnu i branili. Jedini od tih širitelja istine koji se tad vratio je bio Ćenan i život bude takav da baš taj Ćenan na kraju završi u Želji. Sa prvim kolom lige će biti tačno 30 godina kako dolazim na utakmice i bilo je tu raznih emocija, dolazilo mi je da vrištim, plakao sam, radovao se, ljubio sve oko sebe itd itd, ali nikad nisam pomislio ni na sekundu da više neću dolaziti da gledam svog Želju, zbog ovog ili onog razloga. Pustite se pljuvanja, stanimo svi kao jedan uz naš klub. Ove godine svi istinski treba da BUDEMO ŽELJO!
hahahahhahhahhahhaha,faill,da da to sam misliobenya99 je napisao/la:Valjda ukinuta zabrana gostovanjaultrassa1921 je napisao/la:UKINUTA GOSTOVANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
benya99 je napisao/la:Valjda ukinuta zabrana gostovanjaultrassa1921 je napisao/la:UKINUTA GOSTOVANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Po meni Stana ako ostane bolje je da igra na boziciji desnog beka, jer puno vise doprinosi ekipi ima vise prostora i to je pozicija koja mu puno vise lezi. Ide u prilog i cinjenica da je Benjo najlosiji igrac u prvih 11.lisander je napisao/la:S ovom se ekipom može izboriti evropa, ako je cilj afirmacija mladih igrača ne treba dovoditi više igrača, ima od iskusnijih tu Jamak, Varea, Zeljković, Bučan (iako je kriminalan), sad jedino da vidimo šta će biti sa Stanom jel ide negdje.
ok postujem svacije misljenjeFRANK RIBERY je napisao/la:Varea je prošle godine dao 2 gola, glupo je od njega očekivati da zamjeni najboljeg igrača. Takvu priču može samo prodavati vaša ublehaška uprava.
UH namigivanja i folova jedno pretkolo gore-dole tj.140000 eura doleVelahalve je napisao/la:Zna li neko ima li kakvih novosti oko onog veznog što je trebao doći,i općenito što se tiče igrača,stanića,svrake...
Ja iskreno od ove sezone očekujem da se izbore za evropu, a već sljedeće godine kada smo jednu godinu iskusniji, i sa konstantnim dobrim radom tokom čitave ove godine možemo se nadati opet titulama, naravno da nam ne ode na kraju sezone 5-6 igrača...
Nemojte se zamarati Sarajevom njima njihovo, nama naše...
Imali smo nesreću shvatite...a jedno pretkolo gore-dole...
FRANK RIBERY je napisao/la:Varea je prošle godine dao 2 gola, glupo je od njega očekivati da zamjeni najboljeg igrača. Takvu priču može samo prodavati vaša ublehaška uprava.
Zaboli me i za vašu upravu i za klub! Nemoj mi ti bogati djeliti moralne lekcije za mubarek dane. Ista ta sposobna uprava vam je dovela klub u besparicu, a Varea ce tesko biti pojačanje, u to samo slijepac moze vjerovati. Ozbiljan fudbal je daleko iza njega. Da je valjao ostao bi u Azerbejdzanu gdje moze zaraditi 3,4 puta vise novca minimalno.gio10 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Varea je prošle godine dao 2 gola, glupo je od njega očekivati da zamjeni najboljeg igrača. Takvu priču može samo prodavati vaša ublehaška uprava.![]()
Ko je rekao iz uprave da je Varea zamjena za Hodžića? Jesi li to možda pročitao na oficijelnoj stranici u tekstu gdje piše da je Varea potpisao, da je on zamjena za Hodžića? Nemoj bar za mubarek dane lagati i nekog nazivati ublehom bez argumenata.. Nećeš razbojniče, nećeš.. Čim vi njih tako kudite i kritikujete više nego mi, onda znamo koliko je sati. Ko vama žao što naša uprava radi "loš" posao. Vama je žao što će ova uprava isčupati klub iz crnila u kojem je bio za vrijeme onih lopova.. To je vama trn u oku, to vi predosjećate i pokušavate na svaki način da omalovažavate...
Nema potrebe za sikiraciju ljudi, nije to veliika kriza kao što neki pitari pokušavaju da prikažu, pa išlo se avionom na drugu utakmicu, banalan primjer..
I da ne dođe niko, imamo sasvim konkurentnu ekipu, nešto kao Zrinjski u minuloj sezoni, niko nije očekivao od njih šampionski podvig pa šta bi... Jedino pozicija zadnjeg veznog po meni škripi, valjda se zakrpi to na vrijeme.
Memija, Benjo, Kvesa, Kjosevski, Sadiković, Hasanović, Bajić, Nuspahić - igrači koji su mladi a koji mogu puno, uz one izuzetno dobre Antolu, Zelju, Kosorića, Jamaka, Tomića, Stanića, Vareu imamo tip-top ekipu
PA boli me sto brukate ovu drzavo, to me itekako zaboli!ChWilla je napisao/la:vidimo da te zaboli.
ChWilla je napisao/la:vidimo da te zaboli.
Nemoj o drzavi ziv bio zna se kad se branila drzava i grad gdje je ko bioFRANK RIBERY je napisao/la:PA boli me sto brukate ovu drzavo, to me itekako zaboli!ChWilla je napisao/la:vidimo da te zaboli.![]()
Sretno sa Vareom i ostalim kvazi pojačanjima.
Trenutno korisnika/ca: alacious, b00t, bvsic, Lokomotifa i 40 gostiju.