FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prozivali bi cezara za fb a niko ne proziva upravu što je povela više poguzija nego igrača u Antaliju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Lakoste je napisao/la:Ma gore ne moze, trenutno pozicija nas ne vodi u Evropu, ne mozemo ispasti, dakle gore od ovog ne moze.Ado76 je napisao/la:Jest tebi dobro kad ti je to sada brigaLakoste je napisao/la:Vidi sto mi na drugom forumu ukrade neko identitet Bourna.![]()
![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
A nema se para za dovodjenje igracaPantelija je napisao/la:Prozivali bi cezara za fb a niko ne proziva upravu što je povela više poguzija nego igrača u Antaliju

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Harba je danas otisao za Cesku, sutra ima razgovor sa predsjednikom Jihlave.AdiFKS je napisao/la:Gdje su oni sto su tvrdili da je Harba nas igrac?
O cemu se radi sada?
On je sve sa Sarajevom dogovorio i Jesic ga hoce, problem je samo Jihlava s kojom ima ugovor pa ce sutra probati to rijesiti.
A Krste sutra ide u Makedoniju po vizu i leti za Koreju, sve je zavrseno.
Cim procitam problem i pokusat ce rijesiti pomirim se da nema nista od toga. 

Jel kakva cifra dobra u pitanju,zna li sekinosvra je napisao/la:Harba je danas otisao za Cesku, sutra ima razgovor sa predsjednikom Jihlave.AdiFKS je napisao/la:Gdje su oni sto su tvrdili da je Harba nas igrac?
O cemu se radi sada?
On je sve sa Sarajevom dogovorio i Jesic ga hoce, problem je samo Jihlava s kojom ima ugovor pa ce sutra probati to rijesiti.

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
ima 28 godina, ako dosad nije pružio maximum neće nikad....RN87 je napisao/la:Nebi se smijelo dozvolt da nas napušti velkoski velki greh i nepravda to je fraer intelektualac nije jos pokazo svoj puni potencial mogo je on i do nobela sigurno al eto ima i brazilaca pametnih

Sretno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma zna se, cifra je daj sta das za igraca na kojeg Jesic ne racuna ozbiljno i koji bi vecinu vremena na proljece proveo na tribinama.RedEvil je napisao/la:Jel kakva cifra dobra u pitanju,zna li sekinosvra je napisao/la:Harba je danas otisao za Cesku, sutra ima razgovor sa predsjednikom Jihlave.AdiFKS je napisao/la:Gdje su oni sto su tvrdili da je Harba nas igrac?
O cemu se radi sada?
28 mu je godina, stranac, ima jos pola godine ugovora, 2 godine je vec tu i osvojio kup i titulu, nema vise ni motiva.
Ovi sto mastaju od 200-300 000 - 500 000eura ce se razocarati, ali sta se moze.
Tako sam i mislio,al bolje ista nego nista,jbg steta sto se sve ovako zavrsi,zao mi je Krleta al fkt ga nigdje nebi bilo da je ostao,tako da mu je bolje da ide i zaradi kakvu dobru paru,sretno Krle hvala ti za sve

Kud ga kinezi nisu zapratili

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da posalju 12 miliona eura odma' 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
6-4-2
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Salem 12. igrač.SiouxLukavac je napisao/la:6-4-2

Daj samo da se smisli neka teorija neka zavjera nesto sto je logicno a logika je ovdje kod nekih kao u vicu mujo i haso "ako nemas akvarijum onda si gej"pitarlOOk je napisao/la:Ljudi ne provaljujte se vise sa tim bezveznim izjavama da neki namece igrace Jesicu, jedino to covjek ne dozvoljava, Harba ima jos ugovora i treba neko valjda neku kintu dati, to je jedini problem tu, cak ni u hotelu se nije dalo da neko prismrdi a kamoli da neko namece nesto
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Od koga gubimoSiouxLukavac je napisao/la:6-4-2

High je napisao/la:[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la: nema to veze s formacijom
više ima s tim da nemaš beka, a postavljanje stopera tiru-riru, niko ne zna koga čuva
gledaj koliko je udaljen Kramar od svog čovjeka, Kadušiću več pobjegao njegov...
lijevo 2 čovjeka sama ko utvare, znači niti dulja niti almir, nijedan se nije vratio...
dobro nas frajer procijeni jednom riječju: naivno

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sime majstore Horde su uz tebe.
Samo veliki igrači kao što je Deni Simeunović mogu da "isprovociraju" sa velikom istinom nekadašnje a sada penzionisane fudbalere lokomotive iz Zvorničke.
Sve bordo majstore gledamo jednako ali ovo je specifična situacija i Deni da znaš ti si stroj ove lige a u derbiju ćeš ga redovno zabijati plavim štrumfetama i to u devet banki.
Pozdrav bordo ekspediciji koja se uskoro vraća u šeher.
Samo veliki igrači kao što je Deni Simeunović mogu da "isprovociraju" sa velikom istinom nekadašnje a sada penzionisane fudbalere lokomotive iz Zvorničke.
Sve bordo majstore gledamo jednako ali ovo je specifična situacija i Deni da znaš ti si stroj ove lige a u derbiju ćeš ga redovno zabijati plavim štrumfetama i to u devet banki.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ja koliko vidjoh maloprije sletisebordospartanac je napisao/la:Sime majstore Horde su uz tebe.
Sve bordo majstore gledamo jednako ali ovo je specifična situacija i Deni da znaš ti si stroj ove lige a u derbiju ćeš ga redovno zabijati plavim štrumfetama i to u devet banki.![]()

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Na cemu si?bordospartanac je napisao/la:Sime majstore Horde su uz tebe.
Sve bordo majstore gledamo jednako ali ovo je specifična situacija i Deni da znaš ti si stroj ove lige a u derbiju ćeš ga redovno zabijati plavim štrumfetama i to u devet banki.![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.