FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 okt 2010, 23:20

vojnik srece je napisao/la:stvarno neznam sta je fora i u cemu je problem da nam se da kao i uvijek slovo o pored ostatka sjevera tu se skinu stolice kao i prosli derbi na grbavio samo to trazimo i bice sve ok i nece bit nikakvog bojkota i bice extra atmosfera i ko bude bolji pa ja nego uvijek neki problemi nepotrebni ccccc
5% od 10.000 sjedecih mijesta na Grbavici je 500, a vi dobijate 15-20%.. I vi nama dajte isto toliko na Kosevu i miran racun duga ljubav..
E moji pitari pitari, kasnije ce biti izgubili jer nije bilo podrske hordi.. :lol: :lol: :roll:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 21 okt 2010, 23:22

Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 21 okt 2010, 23:23

Baja_Zvjerka je napisao/la:
vojnik srece je napisao/la:stvarno neznam sta je fora i u cemu je problem da nam se da kao i uvijek slovo o pored ostatka sjevera tu se skinu stolice kao i prosli derbi na grbavio samo to trazimo i bice sve ok i nece bit nikakvog bojkota i bice extra atmosfera i ko bude bolji pa ja nego uvijek neki problemi nepotrebni ccccc
5% od 10.000 sjedecih mijesta na Grbavici je 500, a vi dobijate 15-20%.. I vi nama dajte isto toliko na Kosevu i miran racun duga ljubav..
E moji pitari pitari, kasnije ce biti izgubili jer nije bilo podrske hordi.. :lol: :lol: :roll:
Koja sjedeca mjesta kada u onom korneru nema stolica ????????????

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 okt 2010, 23:23

Pa lijepo je znati da vam je to jedini cilj - da nas nema na tribinama!

Jasno mi je da se sluzite tim stvarima i da to opravdavate, takvi ste, nemate izbora, to je jace od vas. Drago mi je da navijaci iz drugih gradova mogu vidjeti o kakvim se likovima radi. Niste ni svjesni koliko ovim potezima brukate sami sebe 8-)

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 21 okt 2010, 23:25

Joj baje bas si zvjerka kakav si ti seljak samo mi je krivo sto ti je komsija pustio da se spojis na njegov internet inace mi tvoje gluposti nebi culi dok BiH ne posalje covjeka na mjesec

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 23:25

Taman dobro im doslo,sada ce pored juga moci prodavati butLJe i tuLJumbe i na sjeveru.
Ultra Pekari
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 21 okt 2010, 23:25

samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
Pa vidis da oni nas smiju,a mi da nesto napisemo odmah banana :|
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 21 okt 2010, 23:26

Baja_Zvjerka je napisao/la:
aa nije to fazon jbt vi hocete da nagurate 300o milje gdje objektivno moze stati normalno 2000 hiljade kontas milja na istok i milja na onaj djelic sjevera nije problem broj ljudi vec mjesto za to ljude ba da se vise raja neguse jer nemaju prostora baa kontas isto kao da mi pregradimo pola juga na kosevu i tu vas 3 milje strpamo aa moze se stavit cjeli jug da imate prostora kao sto vam se daje aa vi nama nedate jel sada shvatas

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 21 okt 2010, 23:26

Da se ja pitam prisatao bi na ovo sto nude,fino samo uci na ulaze za njihov dio sjevera i napraviti kao i do sad ludilo... Ko hebe stoku sa krmetnjaka i njihova pravila i podmetanja vazda smo gospoda bili za njih i po ovome se vidi

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 21 okt 2010, 23:26

samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!
G A Z I
Željo sve do pobjede

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 okt 2010, 23:26

Previse prepucavanja ove nove raje pogledajte na stranici :

****.ba izjave nekadasnjih velikih navijaca oba kluba i i vidjet cete sta je derby !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 okt 2010, 23:27

vaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Znaci za ovaj derby se najavljivao i rekordan broj nasih navijaca od 5000. Sve sto smo mi trazili je sljedeci dio sjevera: ZDENKA (1500) , Slovo "O" (1500),onaj dio izmedju (500 mozda) i plus ako skinete stolice jos bi se naguralo 500 njak vise i bila bi solidna borjka od 3500/4000 + 1000 istok i to je to, medjutim ocigledno je da to nekome ne odgovara..
Tolko od mene

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 21 okt 2010, 23:28

Fakat odličan potez manijaka,skontali ljudi što da dožive još jedno navijačko poniženje bolje da naprave sabotažu,iz vašeg ugla gledano odličan potez :idea:

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 21 okt 2010, 23:29

Trebamo priznati da nas je strah.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 okt 2010, 23:29

Ma naravno, sabani docekali svojih 5 minuta. drukcije ne mogu

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 21 okt 2010, 23:30

plava_pruga je napisao/la:
GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!
kako glup i nepotreban komentar

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 okt 2010, 23:31

rumbalija je napisao/la:Trebamo priznati da nas je strah.
covjek je sve rekao :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 23:31

Navalji narode butLJe,tuLJumbe sve kod Ultra pekara

Pokazimo ponos nemojmo ici na sugavicu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 23:33

Boze ,hvala ti sto nisam MANIJAK,STRUMF.....hvala ti sto imam dostojanstvo,sto me nije strah KOMSIJE .... hvala sto si njima dao manje mozga , a posebno manje OBRAZA....hvala ti sto mi vodja nije ŠIPTAR ,hvala sto nemoram slaviti kupljene titule....hvala tis to ne podrzavam ubice ...... HVALA TIS TO SAM NAVIJAC NAJVECEG KLUBA U BIH F.K. SARAJEVA.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 okt 2010, 23:33

Svi su oni nijaz brkovic, mentalita brkovic, samo udri papanskim metodama

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, CentarsutNaClanak921 i 67 gostiju.