FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bod protiv TZ u Sarajevu , pobijeda protiv Leotara i Rudara u Sarajevu to je 6 bodova vise , bilo bi zadovoljavajuće ..
Da je na zimu dovesti 2 agilna, brza igrača, da bar malo ove dizel karinaše razdrmamo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zna li neko kada ce u webshopu biti dostupne i druge veličine za bordo dres , a ne samo XXL i XXXL
Kad’ jednom prodje sve...
Ravno je cudu da sa ovakvom ekipom i igrom budemo treci na tabeli, ali to dosta govori i o ostatku lige, ponajvise o cinjenici da zeljo od rata nije bio slabiji i da se proslosezonski velez raspao manje-vise
-
- Kontakt:
Imamo tri boda prednosti u odnosu na šestog na tabeli,nije to bas sigurno trece mjesto,uz jedan poraz eto na 5-6 poziciju,a prva dva mjesta skoro pa mozes i zaboraviti,al ko je vodio klub zadnjih godina dobro je i ovo.
Dug je proces oporavka poslije takvih neznalica Sabra,Celavi,Rumeni koje su unistile klub,hvala Mirvicu sto se ikako prihvatio ovoga,covjek je ulozio milione samo da bi nas spasio propasti,sad polako i malo sabura.
Podrska za Sablica.
U kojim uslovima je radio, treba stati iza njega.
U kojim uslovima je radio, treba stati iza njega.
-
- Kontakt:
Pa u kakvom su stanju ostavili klub Sabra i druzina ovo poslje je sve posljedica toga. Tako da 3 mjesto je naša realnost, trebali smo dobit kuci Leotar i Rudar al et
Koga mi nismo uspjeli dobit na kosevu, zeljo izgleda ko ozbiljna ekipa protiv ovih levata...
- napoleon72
- Kontakt:
Mrtvi Zeljo je u ovih pola sata napravio.duplo vise smislenih akcija nego mi u zadnjih 270 minuta. Yebem ti Doris Dragovic i komplet Split.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
pa pored naših antifudbalera svaka ekipa izgleda ozbiljno. Pa tebe je leotar dobio na Koševu, hej leotar. L E O T A R
NEMA NAZAD
Baš nevjerovatno da ovaj raspali Željo sa igračima za prve lige Federacije lakše dolazi u šanse od nas i generalno su konkretniji ofanzivno...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nek su nasi primitivci vrijedjali ovog decka umjesto da cinimo sve da ga dovedemo...
Ako mi trisimo vise od 2 m km na plate ovih igraca, odma odpustit sve igrace koji su preko 24 godine.
Jer ubjedjen sam da mozemo igrat ovakvu igru sa 2 m km godisnje sa igracima od 19-24 godine..
Bodul
Ahmet
Krste
Bagaric
Hebibovic
Dupovac
Oremus
Lazic
Nisu nista bolji od kurdica ramic dervisagica..
Dovest jakog spica nesto kostoje krpic (bolji ako ima) stopera kvalitetnog
I to je sve, ako nemamo para za skupu dobru ekipu. Objedjem sam da ovi nabrojani golfovi 2 i 1 (prem da znam sa vrijedzam golfa, oni su u rangu stojadina) uzimaju minimum 4-5 m km
A ako para ima onda opet ove pjesake gore nabrojane treba otjerat i dovest tipove bilbija krpic benko delac itd..
Jer bilbija sam dao golova ko unas citava ekipa za 17 utakmica
Jer ubjedjen sam da mozemo igrat ovakvu igru sa 2 m km godisnje sa igracima od 19-24 godine..
Bodul
Ahmet
Krste
Bagaric
Hebibovic
Dupovac
Oremus
Lazic
Nisu nista bolji od kurdica ramic dervisagica..
Dovest jakog spica nesto kostoje krpic (bolji ako ima) stopera kvalitetnog
I to je sve, ako nemamo para za skupu dobru ekipu. Objedjem sam da ovi nabrojani golfovi 2 i 1 (prem da znam sa vrijedzam golfa, oni su u rangu stojadina) uzimaju minimum 4-5 m km
A ako para ima onda opet ove pjesake gore nabrojane treba otjerat i dovest tipove bilbija krpic benko delac itd..
Jer bilbija sam dao golova ko unas citava ekipa za 17 utakmica
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Treba pitati nekog eminentnog psihologa šta je u pitanju pa nam igrači kratko vrijeme nakon potpisa počnu "patiti" od nekog posebnog soja qurcobolje. Je li moguće potpisati nekog koji će bar polusezonu imati neki kontinuitet dobrih igara? Ili cijeli Rijaset, Nadbiskupiju i sl .poslati kako u prostorije kluba, tako i na AFH nek' uče šta znaju i umiju
- f0rest1946
- Kontakt:
Cak i Rudar izgleda mnogo bolje od nas i tecnije igraju
Jos uvjek nismo otjerali najgoreg trenera Sablica?

Jos uvjek nismo otjerali najgoreg trenera Sablica?
6 zutih i crveni za tuzlu + penal za posusje... Ne gledam tekmu ali se i je sjecam tekme da neko dobije toliko kartona za poluvrijeme
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Rudar ima 2 krila za razliku od nas koji nemamo nijedno... Samim tim i igra mora biti tecnijaf0rest1946 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 13:48Cak i Rudar izgleda mnogo bolje od nas i tecnije igraju![]()
Jos uvjek nismo otjerali najgoreg trenera Sablica?![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Jel mrtvi zeljo il Rudar izgleda ozbiljno ? De se dogovorite haha
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, atomskaNavika, Beli98, boki86, bordobijeli, cookiech, Dadox, fks74, Fudo, Haksss, Hazre, HyperOS, insimadop, Kabinet1987, maroon46, mosarajvosa83, NazorUso, nedimmmm1337, ristagrad, SamoDaKazeem, siroliver69, Tatamata1946, Zagor, zagorski, ZaZelju i 250 gostiju.