Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Istog sam mišljenja.RedEvil je napisao/la:Pa pustio bih ja oboicu(Krste,Osmanovic),solidne pare garant,mozda identicne ponude,to je milka,puna kapa za igrace koji nece biti u prvom planu ocito,po pripremnim tekmama,malo mi jest zao Krleta al jbg,nek ide nek i on zaradi,zasluzio je![]()
a zašto je skočio sam sebi u stomak kako kažeš? baš suprotno, ješić i njegov tim rade fantastičan posao sa momcima, trenažni proces je na jako visokom i za naše uslove u državi nepoznatom nivou, sva ta snaga, izdržljivost će se pokazati već protiv zrinjskog. u ovim uslovima i stanju kakvom jesmo možemo se potući sa mnogo jačim klubovima svih 90 minuta, a to je ono što drugi neće moći pratiti, zapamti šta ti kažemxbox je napisao/la:Bojim se da Jesic nije skocio sam sebi u stomak izjavom. Da cemo na proljece gledati mnogo bolje Sarajevo. I sada sva ta taktika i pripreme osim mozda fizicke padaju u vodu kada dodjes na terene u BIH. Ta Antalija je dobra samo radi protivnika,ostalo imas manje vise i u okruzenju.
Harba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Razmislja li neko mozda ko ce igrati krila u mostaru?No dulja,velkoski!Nece nam vakjda Okici Simeunovic sto nisu igrali nikako zajedno
iskreno se nadam da će harba uspjeti ostvariti potrebni nivo fizičke spreme jer bi bio jako dobra alternativa duljeviću, ako ne, onda bekić al. bez imalo dvojbe.Sarajlijica1946 je napisao/la:Razmislja li neko mozda ko ce igrati krila u mostaru?No dulja,velkoski!Nece nam vakjda Okici Simeunovic sto nisu igrali nikako zajedno
upravo, ovo je jako dobro posložena ekipa, ima tu još mnogo posla ali mnogo manje u odnosu na ostale, pogotovo kone, evropljanje i šb. treba nam i taj faktor sreće na našoj strani, prošle godine smo ga imali, nadam se da ćemo i ove, time titulu odbraniti!RedEvil je napisao/la:Ja iskreno nisam ni ocekivao neke rezultate,realno,to su jace ekipe,i cak sta vise sam zadovoljan kako smo odigrali prije svega u napadackom smislu,realizacija ce doci bitno je da stvaramo prilike,a imali smo ih u svakoj poprilicno,odbrana je katastrofa u svakoj bila,al jbg te rotacije s Kramarom koji nije uigran,il nezzz,jednostavno smo suplji bili,i ako se onako nastavi,nemozemo dati mi golova koliko mozemo primiti jbg,bitna je ta fizicka sprema,al to nemozes vidjeti kad smo igrali samo poluvrijeme,dosta smo dobili s Emersonom i ne mora svaki napad na krilo ici ovako moze i kroz sredinu nesto,covjek zna vidi se,zrinjski je pravi test ove ekipe,koliko moze u ovom trenutku![]()
Doktorirao ovu foruMCMLXVII je napisao/la:Klasika po ko zna koji putRedEvil je napisao/la:Zar nije 18-togMortemHz je napisao/la:Sutra izvlacenje![]()
Pored Kadusica?Burberry46 je napisao/la:Poslati ponudu za Memiju, nezadovoljan je statusom na Grbavici
Bio bi dobar kao back-up KadusicuBurberry46 je napisao/la:Poslati ponudu za Memiju, nezadovoljan je statusom na Grbavici
Takvih ima punu federalna liga a dzaba i ne trebaju nam prosjecni igraci pa hebibovic je za njega maradonaBurberry46 je napisao/la:Poslati ponudu za Memiju, nezadovoljan je statusom na Grbavici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 118 gostiju.