FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

aS_Roma

Re: FK Željezničar

Post Postao/la aS_Roma » 24 jul 2014, 14:46

E ne mogu da vjerujem svega mi cuj lik im dosao ih hrvatske trece lige i hvale ga i smatraju pojacanjem, a kad nama dodje iz Celzija ili Kolna kazu da je levat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 24 jul 2014, 14:50

As Roma pa zar nisu levati kad dodju u klub kakav je Sarajevo?

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 24 jul 2014, 14:50

idi rapsravljaj o taktici, cini mi se da igrate veceras i da morate neka dva gola postici za prolaz, a nas pusti da slavimo pojacanje iz 3 hnl-a ;) :arrow:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 24 jul 2014, 14:52

diplomatija je napisao/la:As Roma pa zar nisu levati kad dodju u klub kakav je Sarajevo?
Bolje je levatu u 3. HNL nego u Zelji.Tamo barem zna da su mu primanja redovna,a ovdje ima status volontera.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jul 2014, 14:54

HzSM je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:As Roma pa zar nisu levati kad dodju u klub kakav je Sarajevo?
Bolje je levatu u 3. HNL nego u Zelji.Tamo barem zna da su mu primanja redovna,a ovdje ima status volontera.
Dok mu se u sarajevu pojedinci ugradjuju u primanja :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jul 2014, 14:55

Ado76 je napisao/la:Nek mu je vjecni rahmet...

Šta vas je ovo Mimo nagazio, šta mu bi?

" onclick="window.open(this.href);return false;
sve što je rekao Mimo je tačno,imali smo nesposobne ljude u upravi koji su klub zavili u crno,ljude koji su klub zadužili milionskim ciframa,i koji se slobodno secu gradom umjesto da su u zatvoru,imaš nacelnika koji obeca da ce izgraditi Grbavicu i to kaže pred 10 hiljada ljudi i onda levat napravi dvoranu pored Grbavice u koju milione uloži,a sa tim milionima je mogao osposobiti dvije tribine na stadionu i igrali bi onda evropske tekme na Grbavici.Kad je Šiljak tek došao u klub i kad je vidio šta se sve radilo i kako se radilo umalo čovjeku nije pozlilo,klub lagano sad staje na svoje noge,ali ne može odmah sve ispraviti što su ti lopovi radili,ostali su ti dugovi koji će se vratiti ubrzo i onda će klub prodisati punim plucima..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jul 2014, 14:56

HzSM je napisao/la:
ma pusti ba , dobro levati su , samo mogu misliti sta bi bilo kad bi vi tako igraca doveli, toliko o vasoj objektivnosti :crazy:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 24 jul 2014, 14:56

aS_Roma je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
ma pusti ba , dobro levati su , samo mogu misliti sta bi bilo kad bi vi tako igraca doveli, toliko o vasoj objektivnosti :crazy:
Svako svog konja hvali,samo neko pretjera.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 24 jul 2014, 14:57

Jbt na kakve grane spade naš Željo, da dovodi polovnjake iz treće hrvatske lige, i pri tom neki se usude govorit da je to dobar igrač, pa da je dobar bio u Dinamu, Hajduku, Rijeci itd.Nebi bio u trećoj ligi.
Ima i kod nas takvih koliko hoćeš, e moj Željo.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 24 jul 2014, 14:59

Ovaj i Istri nije mogao igrat a kod nas ce biti i dobar, svi su kod nas dobri.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 24 jul 2014, 15:00

Pa frajer doveden da bude prinova, a ne pojačanje.

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 24 jul 2014, 15:01

aS_Roma je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Pa gdje su vam sada ti igraci iz Chelsea i Kelna?? Ja koliko znam vi se smijali što smo mi ispali od Metalurga, a iz tog kluba ste pojačanje doveli :D

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 24 jul 2014, 15:03

Amir81 je napisao/la: Pa gdje su vam sada ti igraci iz Chelsea i Kelna?? Ja koliko znam vi se smijali što smo mi ispali od Metalurga, a iz tog kluba ste pojačanje doveli :D
Da,momak koji je bio najstandardniji igrac Metalurga prosle sezone kod nas grije klupu.Vjerovatno nijedan igrac makedonske ekipe kod nas ne bi imao mjesta u prvih 11.Od takvih ste vi ispali? :mrgreen:
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 24 jul 2014, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 24 jul 2014, 15:03

Željooooo je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Nek mu je vjecni rahmet...

Šta vas je ovo Mimo nagazio, šta mu bi?

" onclick="window.open(this.href);return false;
sve što je rekao Mimo je tačno,imali smo nesposobne ljude u upravi koji su klub zavili u crno,ljude koji su klub zadužili milionskim ciframa,i koji se slobodno secu gradom umjesto da su u zatvoru,imaš nacelnika koji obeca da ce izgraditi Grbavicu i to kaže pred 10 hiljada ljudi i onda levat napravi dvoranu pored Grbavice u koju milione uloži,a sa tim milionima je mogao osposobiti dvije tribine na stadionu i igrali bi onda evropske tekme na Grbavici.Kad je Šiljak tek došao u klub i kad je vidio šta se sve radilo i kako se radilo umalo čovjeku nije pozlilo,klub lagano sad staje na svoje noge,ali ne može odmah sve ispraviti što su ti lopovi radili,ostali su ti dugovi koji će se vratiti ubrzo i onda će klub prodisati punim plucima..
Vi ste stvarno ludi. Vi mislite da ce vam drzava nesto napraviti samo onako, dati vam milione i da onda vi time raspolazete da bude uknjizeno na vasu imovinu.
Ili da ce vam neko dati milione samo zbog imena stadiona :crazy: :crazy: :crazy:

Biiiznis gdje nema ekonomske racunice nema ni ljubavi, a kad su takve investicije u pitanju kalkulacija je majka i otac.

imaju 2 nacina da se Grbavica sredi:
1. da vi sami to uradite sto je nemoguce sto automatski znaci da ovaj 1. nacin i ne postoji u sustini :mrgreen:
2. da date nekom pod koncesiju upravljanje nekretninom. Neko vam napravi stadion, i on je njegov narednih 30, 40, 50 godina koliko se dogovorite. Vi igrate tu dzaba, i dalje se zove vas stadion ali neko treci upravlja njim.

I to je to...

Oko ulaganja u sam klub, morate prvo zamoliti Dinu da vam proda nas statut koji je zasticen :mrgreen: pa da ga usvojite pa tek onda da mastate o nekom investitoru, ili da cekate zakon o sportu.
Zadnja izmjena: Dzanelemi, dana/u 24 jul 2014, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 jul 2014, 15:04

samozeljo1987 je napisao/la:Jbt na kakve grane spade naš Željo, da dovodi polovnjake iz treće hrvatske lige, i pri tom neki se usude govorit da je to dobar igrač, pa da je dobar bio u Dinamu, Hajduku, Rijeci itd.Nebi bio u trećoj ligi.
Ima i kod nas takvih koliko hoćeš, e moj Željo.

Je.biga, to je naša realnost. A najžalosnije od svega je to što je tako nešto čak i dovoljno za ove naše uslove, tj za biti u vrhu!

Mene je sto puta više ispizdilo kad prekjuče Adžem reče "Nismo bili dovoljno kvalitetni". Ispadneš u zadnjoj minuti a on truni kako smo bili nekvalitetni! Jako jako negativna postavka! Nisam odavno bio tako zabrinut kao ove sezone!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jul 2014, 15:05

Kazem ti primjer samo za ta dva igraca, a tako i svaki drugi koji dodje kod nas je propalitet i sta vec ne, nije poenta u tome nego samo treba biti malo realan, a taj momak sto je sad dosao i Metalurga je dosao iz razloga jer se taj klub raspao i sve bolje igrace morao pustiti , e oni su vas i takvi izbacili pa ti sad vidi .. A vi se nama nebi smijali ili cak sto vise sigurno se spremate da se smijete evenutalno ako Sarajevo ispadne danas

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2014, 15:05

Nek' mu je vjecni rahmet.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 24 jul 2014, 15:05

HzSM je napisao/la:
Amir81 je napisao/la: Pa gdje su vam sada ti igraci iz Chelsea i Kelna?? Ja koliko znam vi se smijali što smo mi ispali od Metalurga, a iz tog kluba ste pojačanje doveli :D
Da,momak koji je bio najstandardniji igrac Metalurga prosle sezone kod nas grije klupu.Vjerovatno nijedan igrac makedonske ekipe kod nas ne bi imao mjesta u prvih 11.Od takvih ste vi ispali? :mrgreen:
Kako bolan grije klupu, a pojačanje :D A Chelsea i Keln? Jesu to bili ugovori na 2 i više godina :D

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jul 2014, 15:07

Amir81 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Kako bolan grije klupu, a pojačanje :D A Chelsea i Keln? Jesu to bili ugovori na 2 i više godina :D
http://****.ba/novost/159812/g ... -se-sakrio" onclick="window.open(this.href);return false;

prati njega da ne ode u Dinamo Kijev za jedno pola miliona eura :facepalm:

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 24 jul 2014, 15:08

aS_Roma je napisao/la:Kazem ti primjer samo za ta dva igraca, a tako i svaki drugi koji dodje kod nas je propalitet i sta vec ne, nije poenta u tome nego samo treba biti malo realan, a taj momak sto je sad dosao i Metalurga je dosao iz razloga jer se taj klub raspao i sve bolje igrace morao pustiti , e oni su vas i takvi izbacili pa ti sad vidi .. A vi se nama nebi smijali ili cak sto vise sigurno se spremate da se smijete evenutalno ako Sarajevo ispadne danas
Igrač koji dodje iz vana u BiH većinom nema gdje, nebitno jel kod vas ili nas ako ćeš biti realan i objektivan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.