Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bolje je levatu u 3. HNL nego u Zelji.Tamo barem zna da su mu primanja redovna,a ovdje ima status volontera.diplomatija je napisao/la:As Roma pa zar nisu levati kad dodju u klub kakav je Sarajevo?
Dok mu se u sarajevu pojedinci ugradjuju u primanjaHzSM je napisao/la:Bolje je levatu u 3. HNL nego u Zelji.Tamo barem zna da su mu primanja redovna,a ovdje ima status volontera.diplomatija je napisao/la:As Roma pa zar nisu levati kad dodju u klub kakav je Sarajevo?
sve što je rekao Mimo je tačno,imali smo nesposobne ljude u upravi koji su klub zavili u crno,ljude koji su klub zadužili milionskim ciframa,i koji se slobodno secu gradom umjesto da su u zatvoru,imaš nacelnika koji obeca da ce izgraditi Grbavicu i to kaže pred 10 hiljada ljudi i onda levat napravi dvoranu pored Grbavice u koju milione uloži,a sa tim milionima je mogao osposobiti dvije tribine na stadionu i igrali bi onda evropske tekme na Grbavici.Kad je Šiljak tek došao u klub i kad je vidio šta se sve radilo i kako se radilo umalo čovjeku nije pozlilo,klub lagano sad staje na svoje noge,ali ne može odmah sve ispraviti što su ti lopovi radili,ostali su ti dugovi koji će se vratiti ubrzo i onda će klub prodisati punim plucima..Ado76 je napisao/la:Nek mu je vjecni rahmet...
Šta vas je ovo Mimo nagazio, šta mu bi?
" onclick="window.open(this.href);return false;
ma pusti ba , dobro levati su , samo mogu misliti sta bi bilo kad bi vi tako igraca doveli, toliko o vasoj objektivnostiHzSM je napisao/la:Bolje je levatu u 3. HNL nego u Zelji.Tamo barem zna da su mu primanja redovna,a ovdje ima status volontera.diplomatija je napisao/la:As Roma pa zar nisu levati kad dodju u klub kakav je Sarajevo?
Svako svog konja hvali,samo neko pretjera.aS_Roma je napisao/la:ma pusti ba , dobro levati su , samo mogu misliti sta bi bilo kad bi vi tako igraca doveli, toliko o vasoj objektivnostiHzSM je napisao/la:Bolje je levatu u 3. HNL nego u Zelji.Tamo barem zna da su mu primanja redovna,a ovdje ima status volontera.diplomatija je napisao/la:As Roma pa zar nisu levati kad dodju u klub kakav je Sarajevo?
Pa gdje su vam sada ti igraci iz Chelsea i Kelna?? Ja koliko znam vi se smijali što smo mi ispali od Metalurga, a iz tog kluba ste pojačanje doveliaS_Roma je napisao/la:ma pusti ba , dobro levati su , samo mogu misliti sta bi bilo kad bi vi tako igraca doveli, toliko o vasoj objektivnostiHzSM je napisao/la:Bolje je levatu u 3. HNL nego u Zelji.Tamo barem zna da su mu primanja redovna,a ovdje ima status volontera.diplomatija je napisao/la:As Roma pa zar nisu levati kad dodju u klub kakav je Sarajevo?
Da,momak koji je bio najstandardniji igrac Metalurga prosle sezone kod nas grije klupu.Vjerovatno nijedan igrac makedonske ekipe kod nas ne bi imao mjesta u prvih 11.Od takvih ste vi ispali?Amir81 je napisao/la: Pa gdje su vam sada ti igraci iz Chelsea i Kelna?? Ja koliko znam vi se smijali što smo mi ispali od Metalurga, a iz tog kluba ste pojačanje doveli
Vi ste stvarno ludi. Vi mislite da ce vam drzava nesto napraviti samo onako, dati vam milione i da onda vi time raspolazete da bude uknjizeno na vasu imovinu.Željooooo je napisao/la:sve što je rekao Mimo je tačno,imali smo nesposobne ljude u upravi koji su klub zavili u crno,ljude koji su klub zadužili milionskim ciframa,i koji se slobodno secu gradom umjesto da su u zatvoru,imaš nacelnika koji obeca da ce izgraditi Grbavicu i to kaže pred 10 hiljada ljudi i onda levat napravi dvoranu pored Grbavice u koju milione uloži,a sa tim milionima je mogao osposobiti dvije tribine na stadionu i igrali bi onda evropske tekme na Grbavici.Kad je Šiljak tek došao u klub i kad je vidio šta se sve radilo i kako se radilo umalo čovjeku nije pozlilo,klub lagano sad staje na svoje noge,ali ne može odmah sve ispraviti što su ti lopovi radili,ostali su ti dugovi koji će se vratiti ubrzo i onda će klub prodisati punim plucima..Ado76 je napisao/la:Nek mu je vjecni rahmet...
Šta vas je ovo Mimo nagazio, šta mu bi?
" onclick="window.open(this.href);return false;
samozeljo1987 je napisao/la:Jbt na kakve grane spade naš Željo, da dovodi polovnjake iz treće hrvatske lige, i pri tom neki se usude govorit da je to dobar igrač, pa da je dobar bio u Dinamu, Hajduku, Rijeci itd.Nebi bio u trećoj ligi.
Ima i kod nas takvih koliko hoćeš, e moj Željo.
Kako bolan grije klupu, a pojačanjeHzSM je napisao/la:Da,momak koji je bio najstandardniji igrac Metalurga prosle sezone kod nas grije klupu.Vjerovatno nijedan igrac makedonske ekipe kod nas ne bi imao mjesta u prvih 11.Od takvih ste vi ispali?Amir81 je napisao/la: Pa gdje su vam sada ti igraci iz Chelsea i Kelna?? Ja koliko znam vi se smijali što smo mi ispali od Metalurga, a iz tog kluba ste pojačanje doveli
http://****.ba/novost/159812/g ... -se-sakrio" onclick="window.open(this.href);return false;Amir81 je napisao/la:Kako bolan grije klupu, a pojačanjeHzSM je napisao/la:Da,momak koji je bio najstandardniji igrac Metalurga prosle sezone kod nas grije klupu.Vjerovatno nijedan igrac makedonske ekipe kod nas ne bi imao mjesta u prvih 11.Od takvih ste vi ispali?Amir81 je napisao/la: Pa gdje su vam sada ti igraci iz Chelsea i Kelna?? Ja koliko znam vi se smijali što smo mi ispali od Metalurga, a iz tog kluba ste pojačanje doveliA Chelsea i Keln? Jesu to bili ugovori na 2 i više godina
Igrač koji dodje iz vana u BiH većinom nema gdje, nebitno jel kod vas ili nas ako ćeš biti realan i objektivan.aS_Roma je napisao/la:Kazem ti primjer samo za ta dva igraca, a tako i svaki drugi koji dodje kod nas je propalitet i sta vec ne, nije poenta u tome nego samo treba biti malo realan, a taj momak sto je sad dosao i Metalurga je dosao iz razloga jer se taj klub raspao i sve bolje igrace morao pustiti , e oni su vas i takvi izbacili pa ti sad vidi .. A vi se nama nebi smijali ili cak sto vise sigurno se spremate da se smijete evenutalno ako Sarajevo ispadne danas
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.