Pojam ti nemas !valter22 je napisao/la:Koje ste vi budale,,,, nevaljaju vam papiri,,,, zemlja iza gola prema tribini jugu je privatno vlasništvo odnosno vodi se spor na općinskom sudu za povrat imovine kao i dio pomoćnog što ste neki dan radili od sredstava uefe koji ste dobili preko nebih za poboljšanje infrastrukture,,,,, zato su ljudi odustali od investicija znate vi to nego kao i uobičajeno lazete sami sebe. A uprava vam probleme gura pod etison i nema te muda da išta prigovorite a i onako se nepitate ni 2%
%
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željeznicar za život cijeli !
valtere ajd ti svojim poslomlikusa je napisao/la:Pojam ti nemas !valter22 je napisao/la:Koje ste vi budale,,,, nevaljaju vam papiri,,,, zemlja iza gola prema tribini jugu je privatno vlasništvo odnosno vodi se spor na općinskom sudu za povrat imovine kao i dio pomoćnog što ste neki dan radili od sredstava uefe koji ste dobili preko nebih za poboljšanje infrastrukture,,,,, zato su ljudi odustali od investicija znate vi to nego kao i uobičajeno lazete sami sebe. A uprava vam probleme gura pod etison i nema te muda da išta prigovorite a i onako se nepitate ni 2%
%

- diplomatija
- Kontakt:
Zalizancima je to posao od 1996. Godine i nisu oni samo na zeljinim tekmama, vec na svim dogadjajima u Sarajevu gdje se ulaz plaća, a sad druga je stvar kako nabavljaju ulaznice..
Ako su Zeljovci budale onda si ti iz gej braka.valter22 je napisao/la:Koje ste vi budale,,,, nevaljaju vam papiri,,,, zemlja iza gola prema tribini jugu je privatno vlasništvo odnosno vodi se spor na općinskom sudu za povrat imovine kao i dio pomoćnog što ste neki dan radili od sredstava uefe koji ste dobili preko nebih za poboljšanje infrastrukture,,,,, zato su ljudi odustali od investicija znate vi to nego kao i uobičajeno lazete sami sebe. A uprava vam probleme gura pod etison i nema te muda da išta prigovorite a i onako se nepitate ni 2%
%
Zadnja izmjena: England, dana/u 24 jul 2014, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Ma znam ja da ima.. i mene interesuje kako nabavljaju kako ulaze poslije na stadion .. sve neke musafere majku u p.. pa ja sam evo i poslao upit i preko oficialne stranice ali vidim kako raju neinteresuje ni od njih ne ocekujem nesto posebnodiplomatija je napisao/la:Zalizancima je to posao od 1996. Godine i nisu oni samo na zeljinim tekmama, vec na svim dogadjajima u Sarajevu gdje se ulaz plaća, a sad druga je stvar kako nabavljaju ulaznice..
Kralj price
- jaludovolimte
- Kontakt:
Dajte ljudi ne bi pravili Alianz Arenu već samo osposobili istok i napravili zapad kako dolikuje. Večina raje bi išla na istok
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
Edi Baša potpisao dvogodišnji ugovor
http://fkzeljeznicar.ba/edi-basa-potpis ... vor/10388/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/edi-basa-potpis ... vor/10388/" onclick="window.open(this.href);return false;
odlicno evo i baša potpisao ugovor, ocekujemo da ga vidimo u utakmicama koje slijede, ne sumnjam da je potencijal, samo ga trebamo dobro iskoristiti.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
- Kontakt:
Momak je fakat potencijal, zna lopte.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Svaka cast upravi, pocelo se i nesto konkretno raditi
Nadam se da ce ovaj spoj mladosti i iskustva donijeti rezultate

Nadam se da ce ovaj spoj mladosti i iskustva donijeti rezultate

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Znate li vi možda igra li Željo danas utakmicu u Konjicu sa Igmanom?
Support your local club !
- corleone87
- Kontakt:
Odmah na pripreme.I sto vise prijateljskih a ne 2-3 i to svakih treci dan igrati.Od takvih prriprema nema nikakvog hajra..I naravno sto vise kondicionih priprema..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kad si tako pametan haj nam reci ko je vama Direktor kluba i na koji nacin je dosao do te funkcije...wsxedc je napisao/la:valter22 je napisao/la:Koje ste vi budale,,,, nevaljaju vam papiri,,,, zemlja iza gola prema tribini jugu je privatno vlasništvo odnosno vodi se spor na općinskom sudu za povrat imovine kao i dio pomoćnog što ste neki dan radili od sredstava uefe koji ste dobili preko nebih za poboljšanje infrastrukture,,,,, zato su ljudi odustali od investicija znate vi to nego kao i uobičajeno lazete sami sebe. A uprava vam probleme gura pod etison i nema te muda da išta prigovorite a i onako se nepitate ni 2%
%
Moj valtere, ubleho komunisticka. Ili si patoloski lazov ili si toliko glup pa nasjedas na tudje lazi. Tribina Jug je u vlasnistvu FKŽ, ako mislis na onaj mali dio iza jugo-istoka da je u privatnom vlasnistvu grdno se varas. Pomocni teren nije radjen od para koje je uefa poslala, buncas, bacas se i ofiras. Problemi niti se guraju pod tepih, niti neko nekog laze, navedi mi ta laganja. Dug se vraca i to ti je sigurno, ali sto to tvoj mozak ne moze da svati to je tvoj problem. Eto ti kao znas situaciju u nasem klubu...Ti znas ko se gdje ne pita nista ni 2%.
Direktor kluba vam voditelj malog slagera sa ftv-a, sd covjek iz okoline Tuzle, trener Željovac, predsjednikima veze s fudbalom ko ja s ragbijem, vlasnik Kinez, stadion gradski, klub vjestacki.
Hajde budi pametan i svoj ti poso.
p.s. by the way, okolina Tuzle za Brodarevo je Las Vegas
Kad si tako pametan haj nam reci ko je vama Direktor kluba i na koji nacin je dosao do te funkcije...
p.s. by the way, okolina Tuzle za Brodarevo je Las Vegas[/quote]
imate se vi s kim baviti, a to je vaša legenda kluba gosp. Ibraković...
p.s. by the way, okolina Tuzle za Brodarevo je Las Vegas[/quote]
imate se vi s kim baviti, a to je vaša legenda kluba gosp. Ibraković...
Nazalost, jos jedan drug sa tribine je otisao. Chata, Al Chatone, je jutros pronadjen mrtav na Ilidzi, sa ranama od vatrenog oruzja.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
što više prijateljskih tekmi
i nek dižu givikte
treba nam snage
ko ne može trčati ne može ni igrati
moramo to shvatiti
...Ja znam da nikad niko rastavit me neće
od moga Želje, mog života, moje sreće...

i nek dižu givikte
treba nam snage
ko ne može trčati ne može ni igrati
moramo to shvatiti
...Ja znam da nikad niko rastavit me neće
od moga Želje, mog života, moje sreće...

Semper Fidelis
- ultrassa1921
- Kontakt:
nek mu je vjecni rahmet dusi!AMINstarigrad je napisao/la:Nazalost, jos jedan drug sa tribine je otisao. Chata, Al Chatone, je jutros pronadjen mrtav na Ilidzi, sa ranama od vatrenog oruzja.
Manijaci Zeljini
Nek mu je vjecni rahmet...
Šta vas je ovo Mimo nagazio, šta mu bi?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta vas je ovo Mimo nagazio, šta mu bi?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.