Ne da treba zamjeniti Kovačevića, nego ga poslati ovako:
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hilmo je napisao/la:Ovaj
Ne da treba zamjeniti Kovačevića, nego ga poslati ovako:
Kako ako je kraj roka u Evropi? Ili kod nas i u Slovacku jos traje? I to je fina cifra za momka koji nece dobiti kod nas sansu u napadu. Inace, ne trpimo mlade napadace u ekipi, kao sto smo to radili sa veznjacima (Samir, Gojkara), ili sad sa Kadusicem u odbrani. Ne sjecam se kad je neki napadac iz omladinske skole postao napadac kod nas????Zukanovic je napisao/la:Osmanovic u slovacku za 250.000 € ?
Moguce je,jer kad si ti naucio citati i pisati sve je moguce...keli1946 je napisao/la:Jel vam ovo naj sto psuje obitelj jel moguce da je neko ovako glupzagorski je napisao/la:Ako bude tacno ovo sto Zuka kaze,e dabogda Krampar u svakoj utakmici davao po tri autogola
Plakalo je poslednji koliko se ja sjecam i imao je realtivno malu minutazu. Mislim da je to sezona kad je Komazec igrao.muhamedhulk je napisao/la:Kako ako je kraj roka u Evropi? Ili kod nas i u Slovacku jos traje? I to je fina cifra za momka koji nece dobiti kod nas sansu u napadu. Inace, ne trpimo mlade napadace u ekipi, kao sto smo to radili sa veznjacima (Samir, Gojkara), ili sad sa Kadusicem u odbrani. Ne sjecam se kad je neki napadac iz omladinske skole postao napadac kod nas????Zukanovic je napisao/la:Osmanovic u slovacku za 250.000 € ?
Joj brate kad sam ja tebe na pocetku sezone smirivao za Rustema "nemoj bolan, dobar, nije los, bice jos bolji..."Evolution87 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti sta je Cezar zelio u ovoj nasoj prvoj sansi?![]()
Rustem popravio sut, sad lopta zavrsi nekih 5m od gola. Dobar napredak.
Mene zanima kako je Cezar uspio zabit 105 golova u tom mijanmaru kad ne zabi iz one prve prilike :OBosniacum Lilium je napisao/la:Joj brate kad sam ja tebe na pocetku sezone smirivao za Rustema "nemoj bolan, dobar, nije los, bice jos bolji..."Evolution87 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti sta je Cezar zelio u ovoj nasoj prvoj sansi?![]()
Rustem popravio sut, sad lopta zavrsi nekih 5m od gola. Dobar napredak.
Evo i meni na onu stvar skocioImam sabura, ali nemam ga u mjeri kao to sto ima nas brat Hilmo
Mah..joker90 je napisao/la:Ako planiraju prodati malog, onda nek se preusmjeri dio tih para na finu platu nekog kvalitetnog dmf-a i svi zadovoljni.