FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
E moj Inzaghi bravo majstore, tako se scudeto gubi...
Kakav debilan pristup i kakvo debilno vođenje utakmice...
Kakav debilan pristup i kakvo debilno vođenje utakmice...
Ma ovaj gmaz Guida je isti onaj sudac sta je sudio onu utakmicu Juventus - Inter 3:2 uopce me ne cudi da je ovakav idiot, ali nema veze nema potrebe se izvlacit na njega, sami smo sebi krivi, Inzaghi bez ikakve potrebe zatvara utakmicu kao da igra protiv Chieva.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Od Milana izgubili. Valja i to uspjeti. 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Talijanština muči i Inzaghija, nadam se da će naučit iz ovoga. Conte je bio isti ovakav u prvoj sezoni kod nas, u prošloj je već skontao da to ne pali. Šteta, očito smo dosta bolja ekipa i ovo smo mogli lagano riješiti al štaš, sad nek se vade u Napoliju.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma jasnoTritolone je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:00Ma ovaj gmaz Guida je isti onaj sudac sta je sudio onu utakmicu Juventus - Inter 3:2 uopce me ne cudi da je ovakav idiot, ali nema veze nema potrebe se izvlacit na njega, sami smo sebi krivi, Inzaghi bez ikakve potrebe zatvara utakmicu kao da igra protiv Chieva.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Handa nam zabi drugi gol. Ono je morao odbranit majka mu stara. Perišić nije trebao napolje izać al ybt ga sad
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
100%, ono se moralo odbranit
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Znači ove sezone, 2 puta bolji u derbijima. Na kraju odigramo X i poraz. Preloše od strane Izaghija danas. Inter se trenutno ne treba braniti protiv ijedne ekipe u ligi, ako to nije skontao sad ne znam kad će. Nadam se da ćemo do kraja sezone gledati samo ofanzivan nogomet.
Al ne mogu shvatiti izmjene, vadis Lautara a ganjas neke kontre sa Dzekom i DiMarcom... Pa Perisic, Broz, Barella i trojac nazad mogu konstantno igrati, jer su fizički masine...
Razumijem i raspored i sve, ali ovu su strasno bitne utakmice koje se ne smiju lako gubiti...
Vec sljedeće kolo mozes doci na treće mjesto...
Razumijem i raspored i sve, ali ovu su strasno bitne utakmice koje se ne smiju lako gubiti...
Vec sljedeće kolo mozes doci na treće mjesto...
Kako je Samir ono trebao odbranit? Prvi sam da ga pljujem,al Giroud je ono majstorski odradio...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- TheTruth34
- Kontakt:
Giroud je majstor, nas kloc za 5 života ne bi onako nešto mogao uraditi..
Ma bit će to sve dobro, samo da je Inzaghi nešto naučio iz ovoga, to je najbitnije i da produži Brozović. Ove sezone uzimamo scudetto, tu nema dileme.
Ali treba mislit i na budućnost, Brozović neće da produži, nadam se da Marotti nije plan potpisati onu bukvu Kessia umjsto Brozovića. Također, Džeko kako sezona odmiče sve lošiji, večeras ništa nije odigrao, a fizički je umro u 60. minuti, trebat će na ljeto pogoditi i s napadačem što neće biti nimalo lako. Plus naći zamijene za Vidala/Vecina i ostalu ekipu što odlazi jer je i klupa jako važna.
Ali treba mislit i na budućnost, Brozović neće da produži, nadam se da Marotti nije plan potpisati onu bukvu Kessia umjsto Brozovića. Također, Džeko kako sezona odmiče sve lošiji, večeras ništa nije odigrao, a fizički je umro u 60. minuti, trebat će na ljeto pogoditi i s napadačem što neće biti nimalo lako. Plus naći zamijene za Vidala/Vecina i ostalu ekipu što odlazi jer je i klupa jako važna.
Perisic je sam trazio izmjenu izgleda, ali bi opet u toj situaciji radije ubacio Darmiana nego Dimarco. Jbg. svaku utakmicu mijenjamo gotovo citav vezni red, nema smisla, koncept igre se nakon toga raspadne, bez obzira sta su iduce 3 utakmice Roma, Napoli, Liverpool bolje bi bilo da je ovdje izgura sa full sastavom a onda protiv Rome b ekipa. Iste izmjene je napravio i protiv Juventusa pa je izgubio u zadnjim minutama.
Nema veze idemo dalje, ali totalno glup poraz, samo sada imas imperativ uzet najmanje bod protiv Napolia.
Nema veze idemo dalje, ali totalno glup poraz, samo sada imas imperativ uzet najmanje bod protiv Napolia.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- TheTruth34
- Kontakt:
Valjda u kupu pošalje rezerve pa šta bude, prioritet je Napoli i LP.
Ono je De Vrijov gol, Handa nije kriv ali Maignon bi ono skinuo. Vrhunski golman ne treba samo branit ono što je odbranjivo nego treba ponekad odbranit i neodbranjivo i spasit tim kao što je njihov golam njih izvukao kad su bili na konopcima. Handa je za zamijene al problem je što ni Onana ne ulijeva optimizam, ona godina pauze ga je izgleda dobro uhakala
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma jednostavno Giroud odigrao dobro, prilikom primanja lopte izbacio igrača koji tek dolazi da ga zatvori, kad napadač onako uspije primiti loptu nema stopera koji ga može zaustaviti.
-
- Kontakt:
Krenulo je hahahahhahaTheTruth34 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:11Giroud je majstor, nas kloc za 5 života ne bi onako nešto mogao uraditi..
@tiffoso znao sam da ćeš se javiti, lijepo je to što čekaš isključivo negativne rezultate da se javiš.
1921
Mene nervira iskljucivo sto se iskljucimo i izgubimo fokus. Ne smije nam se to desava jer je to samo za ekipe sa sredine tabele.GeriOldman je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:42Krenulo je hahahahhahaTheTruth34 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:11Giroud je majstor, nas kloc za 5 života ne bi onako nešto mogao uraditi..
@tiffoso znao sam da ćeš se javiti, lijepo je to što čekaš isključivo negativne rezultate da se javiš.
Javio sam se jer ovakav pad je bolestan a narocito nasa fizicka sprema. Nema potrebe da se javljam protiv Spezie, jer tu se podrazumijeva da izadjemo i odradimo kako treba protivnika.
Ovo veceras je naprosto kada se hrvas protiv jaceg malo protivnika i ti gubis !?
Protiv Napolija smo imali srece, protiv Atalante smo mogli vrlo lahko izgubiti, protiv Juventusa smo poslije gola pokazli svu mrtvocu, a veceras je utakmica preslikana kao iz prve polovice. Igramo dobro, i onda pad nevjerovatan, ne znam kako, nejasno. Opet slijedi nam 3 tekme, prvu smo vec izgubili, i mislim da biljezo tri poraza jer ekipa nije mentalno jaka i ponavljam se nema koncentraciju uopce da dobije dobiveno.
-
- Kontakt:
Sve stoji što ti kažeš, imaš ispravno razmišljanje. Ono gdje mislim da griješiš je tajming. Sezona je prva Inzaghiju, ostao je bez tri ključna igrača. Uči se još uvijek, Lazio je ipak nekoliko dimenzija lakša ekipa za voditi. Pogotovo jer dolazi u prvaka i očekuje se od njega da odbrani titulu, a adekvatne zamjene za trojac navedeni nije dobio. Dobio je slabije igrače. Ovo što radi je trenutno iznad očekivanja i niko nije ni u snu očekivao da riješi pitanje prvaka u februaru. Nije čak bio ni prvi favorit za titulu. O ligi prvaka da ne govorim.
Zato i kažem, previše se kritikuje, a tu je tek nekoliko mjeseci. A prvi je ubjedljivo (bio). Samo malo više strpljenja i toe to. Da je ovo 2 ili 3 sezona sa Interom, pa da ovako nonšalancijom gubi bodove, pa haj. Izvlači trenutno maksimum iz ekipe, a na to sve igra lijepo i atraktivno. Oscilacija će biti naravno, pa čak i više nego što mislimo.
Zato i kažem, previše se kritikuje, a tu je tek nekoliko mjeseci. A prvi je ubjedljivo (bio). Samo malo više strpljenja i toe to. Da je ovo 2 ili 3 sezona sa Interom, pa da ovako nonšalancijom gubi bodove, pa haj. Izvlači trenutno maksimum iz ekipe, a na to sve igra lijepo i atraktivno. Oscilacija će biti naravno, pa čak i više nego što mislimo.
1921
Nadam se da ste gledali utakmicu za 3.mjesto na AKNBiscione je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:24Ono je De Vrijov gol, Handa nije kriv ali Maignon bi ono skinuo. Vrhunski golman ne treba samo branit ono što je odbranjivo nego treba ponekad odbranit i neodbranjivo i spasit tim kao što je njihov golam njih izvukao kad su bili na konopcima. Handa je za zamijene al problem je što ni Onana ne ulijeva optimizam, ona godina pauze ga je izgleda dobro uhakala

Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.