Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rosas7
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rosas7 » 03 maj 2011, 13:03

Virtu4l je napisao/la:Valja njemu opet mahat' rukama kad ga Didier špicne :lol:

slika
nema chelsea sanse na old traffordu,nama dovoljno i nerjeseno ,sta sste se uspalili,nasa je titula
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 maj 2011, 13:06

Čim Fergie kaže da je sve u redu odmah je sve lakše, on je poznat po tome da uvijek kaže kako je.
Owen me u zadnjih nekoliko utakmica pozitivno iznenađuje, protiv Evertona i Arsenala kad je ušao bio je jako opasan, odmah se tim nekako probudio s njim. Dobro je što je u ovoj sezoni upisao 10 nastupa i što će moći primiti medalju i pripisat će mu se zasluge za ovu titulu broj 19
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 maj 2011, 13:06

van der Sar hints that ‘One More Year’ may be on..... :twisted:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 maj 2011, 13:16

Webb to ensure vital game is free of controversy
The World Cup final referee Howard Webb is set to be announced today as the man in charge of Manchester United's pivotal Premier League game against Chelsea at Old Trafford on Sunday with the league and referees' bodies desperate for a solid performance from the officials. The appointment of Webb, 39, is expected to be confirmed by Mike Riley, the general manager of the referees' organisation, this afternoon after a bad weekend for Premier League officials in which several wrong decisions – most notably Frank Lampard's "ghost goal" against Tottenham – have put them under scrutiny like never before. The appointment to Sunday's game of Webb – heavily criticised by Liverpool for his performance in their FA Cup third-round defeat to United in January – will not be without controversy. However, the Professional Game Match Officials (PGMOL) body, which administers and selects referees, is aware that the game needs to pass off without a major talking point around the referee and has chosen the man regarded as the best in the English game.

In transfer speculation, the Daily Mail claims Real Madrid have held talks with Udinese winger Alexis Sanchez, scuppering Sir Alex Ferguson's chances of signing the £30million rated Chilean international in the summer.

Elsewhere, plenty of coverage is attributed to the Reds’ 1-0 defeat to Arsenal in the Premier League, with many of today’s papers featuring Patrice Evra’s comments on the title race and Sunday's title-deciding clash with Chelsea, as published by ManUtd.com on Monday.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 03 maj 2011, 16:11

Ronney upitan za sutra,propustio trening danas. :?
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 maj 2011, 17:33

ammarc je napisao/la:Ronney upitan za sutra,propustio trening danas. :?
Ma nije ni bio u planu , ni Rooney niti Hernandez , odmarace do nedjelje .
Tako sam negdje procitao .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 maj 2011, 18:21

Evo i mene nakon ovih praznika, tek se dozvao. Pratio sam ali je bilo zaista nemoguce pisati ista. Nervoza je bila prevelika tako da je bolje i pametnije bilo da sutim. Cestitam, sa zakasnjenjem, navijacima Arsenala a nama ostaje mec sa Chelsea-om koji ce biti siguran sam odlicna prilika i za nas da ovjerimo titulu i za Chelsea da nam sve "uprska"! :D

Sto se tice sutrasnjeg meca nadam se ozbiljnom pristupu i da popravimo raspolozenje pred vikend, ako je ono i poljuljano kod igraca uopste. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 maj 2011, 18:36

Rooney88 je napisao/la: Sto se tice sutrasnjeg meca nadam se ozbiljnom pristupu i da popravimo raspolozenje pred vikend, ako je ono i poljuljano kod igraca uopste. :?
Ekut , oni se krevelje po treninzima , sve je oke naizgled ali posljednje tri ligaške utakmice smo odigrali loše , ustvari ušlo se u te utakmice loše pa je onda bilo malo teže očekivat povrat kad te protivnik već nagazi . Između tih utakmica nastradao je Schalke jer su nam ofanzivni igrači , prvenstveno Valenica i Hernandez bili raspoloženi pa je to izgledalo kao da nas Barca ne može dobit . U biti , igramo loše a svejedno još se zajebava po twitter profilima , na treninzima se rade spačke , a da li će nam se to osvetiti vidjećemo prvo sutra a onda u nedjelju .
Lično mi se ne sviđa što ćemo šarati sastavom protiv Švaba , jer jednom me zmija ujela sa Bayernom pa bi bilo previše ispast od Schalkea . Dan danas ne mogu preboljeti ispadanje od Bayerna jer bi nam učinak glasio "4/4" finala u razmaku od 2008-2001 godine . No eto ....
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 03 maj 2011, 19:01

Ni ja nikad neću prežaliti prošlogodišnje ispadanje od Bayerna ali Schalke se ne može ni porediti s Bayernom.
Sutra komotno može izaći kombinovani tim zato što imamo odličan rezultat a naš bilo kakav tim može igrati i pobijediti Schalke.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 03 maj 2011, 19:05

Thunderstruck je napisao/la:Ni ja nikad neću prežaliti prošlogodišnje ispadanje od Bayerna ali Schalke se ne može ni porediti s Bayernom.
Sutra komotno može izaći kombinovani tim zato što imamo odličan rezultat a naš bilo kakav tim može igrati i pobijediti Schalke.
Sutra O'Shea u napad :D Gibson je nas kljucni igrac sutra on zabija hat-trick 100% kladio sam se da on zabija sutra kvota 25,0 ali jbg svi znamo kakav je to potencijal ! GGMU
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 maj 2011, 19:08

Neka O'Shea brani. :D
Sjećam se jedne utakmice u kojoj je Fergie morao birati igrača da brani,pošto se golman povrijedio,a već su bile izvršene sve tri izmjene.OŠe je branio i dobro se snašao. :lol: ;)
You'll never walk alone.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 maj 2011, 19:15

Alcatraz je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Ni ja nikad neću prežaliti prošlogodišnje ispadanje od Bayerna ali Schalke se ne može ni porediti s Bayernom.
Sutra O'Shea u napad :D Gibson je nas kljucni igrac sutra on zabija hat-trick 100% kladio sam se da on zabija sutra kvota 25,0 ali jbg svi znamo kakav je to potencijal ! GGMU
e pa i vi ga sad bas ...
Vjerovatno nece igrati Rooney, Hernandez , Giggs , Evra te neko iz odbrane Rio ili kapiten i umjesto jednog od njih uletiti ce Smalling .
Fletchera onaj famozni virus iscrpio , izgubio snagu te je jos izgubio na kilazi , tesko da ce se vratiti uskoro , ako nista valjda zaigra na Wembleyu :) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 03 maj 2011, 19:27

Nogomet
Howard Webb sudi derbi Manchester United - Chelsea

Poznato je ime sudije koji će dijeliti pravdu u derbiju između Manchester Uniteda i Chelseaja koji će odigrati 8. maja na Old Traffordu u sklopu 35. kola engleskog nogometnog prvenstva.
Bit će to nominalno najbolji engleski sudija Howard Webb, koji je u decembru prošle godine od engleske kraljice odlikovan viteškim naslovom, dok je od Istituta za nogometnu historiju i statistiku (IFFHS) izabran za najboljega svjetskog sudiju u 2010. godini.

Webb je, podsjećamo, sudio i finale prošlogodišnje Lige prvaka između Intera i Bayerna u Madridu, kao i finale Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici između Holandije i Španije.

Sada će dijeliti pravdu u potencijalno odlučujućem susretu engleskog prvenstva, budući vodeći Manchester United i Chelsea razdvajaju samo tri boda.

Velike kritike doživio je Webb ove sezone u januaru kada je sudio utakmicu FA Cupa između Liverpoola i Manchester Uniteda. Tada je sporan bio kontroverno dosuđen jedanaesterac na Dimitru Berbatovu, kao i isključenje kapitena "redsa" Stevena Gerrrda.
:lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 maj 2011, 20:24

Eto, sad će se imat na šta izvuć ako izgube :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2011, 21:05

Hawking je napisao/la:Eto, sad će se imat na šta izvuć ako izgube :mrgreen:
Ne moze vam ni almighty Webb pomoci...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 03 maj 2011, 23:12

polako,polako..kad ga wayne zabije,onda ce nokti da se grizu :!:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 maj 2011, 23:15

manutd89 je napisao/la:polako,polako..kad ga wayne zabije,onda ce nokti da se grizu :!:
Ovaj Virtual nam je već 10 put čestitao titulu, pa ne vidim razloga zašto to ne bi ponovio i u nedjelju... poslije toga slijedi standardno ulizivanje pred finale sa Barcom, a s vremena na vrijeme kad Chelsea ima šanse za nešto onda priprđuje kao u zadnjih par dana...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 03 maj 2011, 23:19

poceli su slavit i u finalu lige sampiona...pa je united podigao trofej :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2011, 23:23

Ferguson bi ove sezone mogao ostati bez trofeja u LP šanse su minimalne a u PL Chelski u velikom zaletu dolazi na teatar snova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 03 maj 2011, 23:38

Pozdrav Unitedovci!

Kolike su sasne da vam otmemo titulu? Ocetel moc ista na Teatru 8. maja? ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.