Kada je mogao okrečiti Allaha ti, doduše i laganije situacije su bili penali.feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:30Sve to ponisti odluka da nije okrecio za njih a nije da nije mogo. Lagano, da se niko ne buni..Akta je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:27Gdje bolan bilo dobro sudjenje
Ja shvatam da su ljudi nezadovoljni, da bi sve otjerali, al to nije razlog lagati sam sebe da je dobro sudjenje.
6:1 u kartonima, po dvocifreno veci broj faulova imamo u odnosu ma protivnika... Izmisljanje prekrsaja, ubijanje u glavu sa sjeclanjem igre, itd...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možemo li ga kako oteti Zrinjskom uz naše stare metode

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
KAd je Sevelj izbacio laktove ko klasicna seljacina kroz prozor BMWa i tako zaustavio sut iz slobodnjaka. Penal cist ko sunce.fks74 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 10:04Kada je mogao okrečiti Allaha ti, doduše i laganije situacije su bili penali.feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:30Sve to ponisti odluka da nije okrecio za njih a nije da nije mogo. Lagano, da se niko ne buni..Akta je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:27Gdje bolan bilo dobro sudjenje
Ja shvatam da su ljudi nezadovoljni, da bi sve otjerali, al to nije razlog lagati sam sebe da je dobro sudjenje.
6:1 u kartonima, po dvocifreno veci broj faulova imamo u odnosu ma protivnika... Izmisljanje prekrsaja, ubijanje u glavu sa sjeclanjem igre, itd...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Da je vidio vjerovatno bi i svirao, odnosno 100% bi svirao, nije on to uradio da nam pomogne. Kriterij faula i kartona je pokazatelj za koga šilji. Meni recimo vise smeta kad sudije konstantno šilje nego da neki penal svirne. Najviše ekipu razjebe, sjeckanje igre, kod kornera kontra fauli,svaki dule kontra faul, dopustanje odugovlaćenja, bez potrebno kartoniranje itd sve ovo imamo u velikoj mjeri u našim utakmicama ove sezone. Opet ponavljam loši smo, loše igramo ne trezim alibi al isto tako imamo jako loše sudjenje.napoleon72 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 10:06KAd je Sevelj izbacio laktove ko klasicna seljacina kroz prozor BMWa i tako zaustavio sut iz slobodnjaka. Penal cist ko sunce.fks74 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 10:04Kada je mogao okrečiti Allaha ti, doduše i laganije situacije su bili penali.feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:30
Sve to ponisti odluka da nije okrecio za njih a nije da nije mogo. Lagano, da se niko ne buni..
Izbacio jeste lakat, međutim lopta ga udarila visoko iznad lakta, znači to je rame. Ali nastavite vi braniti sudije koje nas kolju svaku utakmicu sa nikakvim kartonima. Ps: kada će neki naš sudac iz moralnih razloga otići u penziju, kao sudac u Turskoj ?napoleon72 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 10:06KAd je Sevelj izbacio laktove ko klasicna seljacina kroz prozor BMWa i tako zaustavio sut iz slobodnjaka. Penal cist ko sunce.fks74 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 10:04Kada je mogao okrečiti Allaha ti, doduše i laganije situacije su bili penali.feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:30
Sve to ponisti odluka da nije okrecio za njih a nije da nije mogo. Lagano, da se niko ne buni..
Mi smo specifična sredina, specifični navijaci, specifičnih iscekivanja i nista istrpiti necemo...
Vecina igraca kada odu proigraju jer nema tolikog pritiska na ledjima.
Zasto je Zrinja uvijek kupio te nase " otpadke" i od njih dobijao dobre igrace?
Shvatili su ljudi, rastereti ih i oni ce pokazati koliko vrijede.
Mi to jednostavno ne mozemo i zato nam sve tesko pada, raste razocarenje i stalno bi nesto mijenjali, rotirali...
Mi to jednostavno ne mozemo i zato nam sve tesko pada, raste razocarenje i stalno bi nesto mijenjali, rotirali...

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
-
- Kontakt:
100% tacno. Još dodaš da su plate u Zrinjskom podjednke kao kod nas i redovne su, pa im proradi inat i uglavnom budu top u Zrinjskom.Vanja8 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 11:00Mi smo specifična sredina, specifični navijaci, specifičnih iscekivanja i nista istrpiti necemo...
-
- Kontakt:
Kako god to nazvao, pritisak, odnos navijaci klub jednostavno igraci se bolje osjecaju i vise daju kad igraju za Zrinjski nego za Sarajevo. Nazalost ali to je tako
-
- Kontakt:
Taj pritisak pravi razliku od pravog igraca i igraca koji ce završiti u Zrinjskom ,nažalost ovih prvih je jako malo!
Generalno, podrzavam udaljavanje Fanima iz ekipe.
Igrac prema kome se uvijek izlazilo u susret i kad se za kifle nije imalo,pokazao je zapravo svoj karakter.
Dosta je bilo raznih " viroza ", "korona", "povreda", unosenja nezadovoljstva i ponasanja na treningu.
Igraci moraju shvatiti da ovo nije ekipa za termin koji su oni oformili, vec klub svijetlih tradicija za koji trebaju i moraju ostaviti i srce i znoj na terenu.
Igrac prema kome se uvijek izlazilo u susret i kad se za kifle nije imalo,pokazao je zapravo svoj karakter.
Dosta je bilo raznih " viroza ", "korona", "povreda", unosenja nezadovoljstva i ponasanja na treningu.
Igraci moraju shvatiti da ovo nije ekipa za termin koji su oni oformili, vec klub svijetlih tradicija za koji trebaju i moraju ostaviti i srce i znoj na terenu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 11:47Generalno, podrzavam udaljavanje Fanima iz ekipe.

Najgore je to, što ljudi hladno tjeraju Sablića, jer je on odyebao Fanima. Negdje na FB sam procitao :" splitski debil otjerao crnu mačku, otjerajte ublehu i vratite nam najboljeg igraca"
Meni je nevjerovatno da je ljudima igrac iznad kluba, da se moze sprdati s nama..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2021, 11:12Kako god to nazvao, pritisak, odnos navijaci klub jednostavno igraci se bolje osjecaju i vise daju kad igraju za Zrinjski nego za Sarajevo. Nazalost ali to je tako
Jer se dole zna ko pije a ko placa.
A fanima bolje da su dali ljetos za 100 KM jer im je rekao da ne zeli igrati vise za klub. Ali neznalica sabra i transparentni kasum nas zaklase opet. Valja sva **** i smeca otjerati iza njih. Iduci Hebib kojeg iznimno volim treba da ode zbog svog ponasanja koje steti ugledu kluba.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
A ne štete ugledu kluba navijači rasisti ?Kamuflazn je napisao/la: ↑07 nov 2021, 11:57bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2021, 11:12Kako god to nazvao, pritisak, odnos navijaci klub jednostavno igraci se bolje osjecaju i vise daju kad igraju za Zrinjski nego za Sarajevo. Nazalost ali to je tako
A fanima bolje da su dali ljetos za 100 KM jer im je rekao da ne zeli igrati vise za klub. Ali neznalica sabra i transparentni kasum nas zaklase opet. Valja sva **** i smeca otjerati iza njih. Iduci Hebib kojeg iznimno volim treba da ode zbog svog ponasanja koje steti ugledu kluba.
To nema veze jedno sa drugim. To nisu navijaci, vec degenerici, otpad, ljudski sljam.fks74 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 12:04A ne štete ugledu kluba navijači rasisti ?Kamuflazn je napisao/la: ↑07 nov 2021, 11:57bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2021, 11:12
Kako god to nazvao, pritisak, odnos navijaci klub jednostavno igraci se bolje osjecaju i vise daju kad igraju za Zrinjski nego za Sarajevo. Nazalost ali to je tako
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Debil, umislio da je neki mangup ili sta? Jedan od mnogih igraca kojim jedva cekam da vidim ledja.
1946-1987
Ja sam zato da klub počne disciplinski kažnjavati igrače, formirati komisiju od uposlenika koja će finansijski kažnjavati igrače kada dobijaju kartone za prigovore, kažnjavati ih za nedovoljno zalaganje na terenu i treninzima.
Isto tako ih i nagrađivati za asistencije, pređene kilometre golove po meču. Davati jednostavno 60 % plate fiksno a ostatak po učinku. Tako ćemo vremenom podići radnu atmosferu i u klub privlačiti radilice, a ne ove bezveznjakoviće tipičnog našeg mentaliteta koji klub doživljavaju kao šalteruše po opštinama (zijevaj samo da radni vrijeme, u našem slučaju utakmice ili trening prođe) .
Igrač mora zaraditi platu kao i svako drugo na svijetu. Oni su plaćeni iznad realne cijene za naše uslove. Šta da ih se još optereti humantiranim, marketinškim i nekim društveno korisnim zadacima kao što rade klubovi po svijetu.
Isto tako ih i nagrađivati za asistencije, pređene kilometre golove po meču. Davati jednostavno 60 % plate fiksno a ostatak po učinku. Tako ćemo vremenom podići radnu atmosferu i u klub privlačiti radilice, a ne ove bezveznjakoviće tipičnog našeg mentaliteta koji klub doživljavaju kao šalteruše po opštinama (zijevaj samo da radni vrijeme, u našem slučaju utakmice ili trening prođe) .
Igrač mora zaraditi platu kao i svako drugo na svijetu. Oni su plaćeni iznad realne cijene za naše uslove. Šta da ih se još optereti humantiranim, marketinškim i nekim društveno korisnim zadacima kao što rade klubovi po svijetu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kako je sezona počela, na koji način je ekipa pravljena ja sam prezadovoljan trećim mjestom
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 34 gosta.