FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rizah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rizah » 06 mar 2011, 01:35

Ima nešto truhlo u Njemačkoj, a to je Bayern.
EL nikad neće biti jača nego naredne sezone.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 mar 2011, 08:56

ooooooooo, nojeroljupci :)
predlazem vam da pogledate utakmicu stutgart-salke i da vidite kakav je gol primio vas junak :lol:
isti, ako ne i gori od kraftovog samo sto ga yebeni sudija nije priznao iako je lopta bila po´ metra u golu.

nego, da vi niste homici kad vas privlaci nojer za kojeg se pouzdano zna da je homic :?
japa: ko voli nojera voli i fekalije :lol:

sto se tice novog trenera, moj kandidat bi bio kristijan gros.
da spasi sto se spas´ti moze do kraja sezone pa onda vidjeti sta i kako dela murinjo u realu, ili usloviti domuz: il´ humels za 8 ili´ klopo za dva miliona pa vi vidite :lol:
gros je vrhunski takticar, gros dominira :!:

slika

slika
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 mar 2011, 12:23

thulkazal je napisao/la:

Nemoj mi ba simptome "Bošnje" ispoljavati ... ako je loš u nečemu loš je pa da je i rođeni brat ... niko od njih nikada nece ni prismrditi Kahn-u, Effenbergu, Jeremisu il Matheusu il drugim iz raniji generacija

Uostalom Bastian i Lahm vodili Elf ? xD howyesno Bastian zna samo psa voditi u šetnju a Lahm nebi mogao ni mačku sa praga da natjera jednostavno nije tip takav karakter ... miran je, šutljiv i radi svoj posao i što je najvažnije NIJE KOMUNIKATIVAN ... ako nema autoritet kod mladića poput Bastubbera, Brena kako će imati kraj nekoga starijeg i boljeg

Ovo ti je leader nebitno da li ima kapitensku traku il ne ... da li možeš zamisliti da Lahm il Bastiana napadaju igrače tipa Buytena, Bommela, Ze Roberta il nekoga drugog zbog greške xD

Il kada ce ovako Bastian voditi Bayern ? nikada !!

I da evo još jednog potpuna suprotnost Bastian-u, MOST UNDERRATED player kojeg ja znam

ti blage veze nemas o Njemackoj reprezentaciji,a vec si to pokazao u prethodnim postovima,ja ti jos skrenuo paznju,a ti nista :)
jadno je kakve navijace ima Bayern...ne mozes bolan gledat highlights utakmica i mislit da sve znas :!:
#miasanmia

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 06 mar 2011, 12:37

secer je napisao/la:ooooooooo, nojeroljupci :)
predlazem vam da pogledate utakmicu stutgart-salke i da vidite kakav je gol primio vas junak :lol:
isti, ako ne i gori od kraftovog samo sto ga yebeni sudija nije priznao iako je lopta bila po´ metra u golu.

nego, da vi niste homici kad vas privlaci nojer za kojeg se pouzdano zna da je homic :?
japa: ko voli nojera voli i fekalije :lol:

sto se tice novog trenera, moj kandidat bi bio kristijan gros.
da spasi sto se spas´ti moze do kraja sezone pa onda vidjeti sta i kako dela murinjo u realu, ili usloviti domuz: il´ humels za 8 ili´ klopo za dva miliona pa vi vidite :lol:
gros je vrhunski takticar, gros dominira :!:

slika

slika

Ni Klopp-a , ni Hummelsa nit koji .... vi necete dobit ..... samo vam Ribery ili Robben na ljeto mogu otici jer nece ljudi da igraju Kup Uefa ! :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 12:57

Volio bi vidjeti na klupi Bayerna je Ottmara Hitzfelda....kakav Klopp,Bentez,Ragnick,Jol prosječni treneri...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 06 mar 2011, 13:11

thulkazal je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:mah ... Kraft najmanje kriv za poraz jer je skidao dvije-tri 1na1 situacije

Meni su od početka sezone najgori Lahm i Bastian ... dobili nove ugovore sada oni ne trebaju više da igraju nego mogu da se šećkaju po terenu uostalom Lahm NE MOŽE BITI KAPITEN jer JE TIP JE*ENA PI*KICA koja ne može da se DERE i komanduje nikome ... jednostavno nema autoriteta a isto sranje je i za Bastiana ... trebali ga uvaliti za 50 mil jer je toliko precjenjen i limitiran igrač cccc

Žalosno da više ne postoje igrači koji će svojom igrom vaditi tim kad ne igra dobro i preuzeti odgovornost ... hebes i Gomez-a koji postiže 13275125 golova kada sve ide ko po loju a isto i Robben-a koji ne zeli da igra timski nego uvijek hoće loptu na 30-40 m uz samu liniju pa da on krene na 5 igrača i ispane junak .!. a Ribery taj uopste ne igra fudbala nego mu žena uzima svu snagu

uostalom postali su FC HOLLYWOOD ... jadno!
Daj ne pričaj gluposti,pa kako je Elf na svjetskom onako odigro,a ta dvojica koje vrijeđaš bili bosovi na terenu.Ne zaboravi da su to djeca Bayerna i da bi svakom pravom navijaču ili ti ga simpatizeru trebali bit draži nego kojekakvi Holanđani il Francuzi.

Nemoj mi ba simptome "Bošnje" ispoljavati ... ako je loš u nečemu loš je pa da je i rođeni brat ... niko od njih nikada nece ni prismrditi Kahn-u, Effenbergu, Jeremisu il Matheusu il drugim iz raniji generacija

Uostalom Bastian i Lahm vodili Elf ? xD howyesno Bastian zna samo psa voditi u šetnju a Lahm nebi mogao ni mačku sa praga da natjera jednostavno nije tip takav karakter ... miran je, šutljiv i radi svoj posao i što je najvažnije NIJE KOMUNIKATIVAN ... ako nema autoritet kod mladića poput Bastubbera, Brena kako će imati kraj nekoga starijeg i boljeg

Ovo ti je leader nebitno da li ima kapitensku traku il ne ... da li možeš zamisliti da Lahm il Bastiana napadaju igrače tipa Buytena, Bommela, Ze Roberta il nekoga drugog zbog greške xD

Il kada ce ovako Bastian voditi Bayern ? nikada !!

I da evo još jednog potpuna suprotnost Bastian-u, MOST UNDERRATED player kojeg ja znam
Pa ja ko je ako nisu njih dvojica misliš da bi s kvaziliderom Ballackom onako igrali,bi bi ko i Leverkusen što igra s njim,a autoritet neki,čak na tribinama provodi vrijeme kad je tekma.A to da bilo kakvoj ekipi treba lider koji će da prodrma suigrače je najveći kliše u današnjem fudbalu,možda je bio potreban 1960-ih godina,al u modernom fudbalu ne.Ko je bio agressive leader španske repke na prethodna dva velika takmičenja?Xavi,Iniesta,unose strah fakat. :o
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 mar 2011, 13:42

Saurman je napisao/la:Volio bi vidjeti na klupi Bayerna je Ottmara Hitzfelda....kakav Klopp,Bentez,Ragnick,Jol prosječni treneri...
jesi li ti bas uvijek ozbiljan????nekako isto djeluje kao da se zahebajes cesto...prvo uvijek si protiv gomeza a sad ti klopp prosjecan trener pa to je uz lowa najbolji trener u njemackoj
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 mar 2011, 13:51

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Volio bi vidjeti na klupi Bayerna je Ottmara Hitzfelda....kakav Klopp,Bentez,Ragnick,Jol prosječni treneri...
jesi li ti bas uvijek ozbiljan????nekako isto djeluje kao da se zahebajes cesto...prvo uvijek si protiv gomeza a sad ti klopp prosjecan trener pa to je uz lowa najbolji trener u njemackoj
Ja iskreno mislim da ima i zahebancije i ozbiljnosti u njegovom postu. Nijemci su ti cudna nacija, jer oni tek priznaju kvalitet trenera igraca kada isti dokazu u vise sezona. Evo npr. po Njemackim forumima vecina Nijemaca postuje uspjeh Kloppa i BVB, ali vecina smatra da svoj kvalitet treba dokazati i naredne sezone da se ne bi mogla koristiti ona njihova poznata rijec "EINTAGSFLIEGE". Takodjer to je isto vrijedilo i za Loewa i tek su mu postovanje i kvalitet priznali nakon SP-a prosle godine. Ako se sam sjecas pred SP je produzenje ugovora bilo skoro pa nemoguca misija i vecina ih je smatrala da je finale EP-a ostvareno zahvaljujuci sreci pri izvlacenju grupa i da ne vrijedi koliko to neki zele da predstave, i onda je doslo SP gdje je protiv velikih ekipa pokazao svoj kvalitet kao trener.
Ne zelim da me sada neko pogresno shvati, ovo je misljenje Nijemaca s foruma, no moje je misljenje da Klopp uz Loewa, Dutta, Tuchela itd. spada u odlicne trenere tzv. "mladje kategorije" koji ce vremenom pokazati svoj kvalitet, ali isto tako ima i druga strana medalje koju sam ti prethodno opisao.
Takodjer bi dodao da @secer ima dobru ideju sto se tice trenera samo je pitanje bili Gross se prihvatio funkcije koja je ogranicena na deset utakmica. :?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 mar 2011, 14:22

prema **** najizgledniji kandidat je martin jol...ja tog trenera jako mnogo cijenim...on zna postavit ekipu, dobro vodio tottenham i hsv, hsv bez veze napustio...a covjek ima ostrinu da sredi stvari do kraja sezone, a za narednu razmisljat mozda o mladjem treneru il ak bi se bas jol pokazao zadrzat ga
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 15:32

bayernovci-vidim da svaki klub na prvoj stranici foruma ima spisak titula pa bi mozda bilo dobro da i postavimo svoj ponos!!!
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 mar 2011, 16:29

eurofighter typhoon je napisao/la:bayernovci-vidim da svaki klub na prvoj stranici foruma ima spisak titula pa bi mozda bilo dobro da i postavimo svoj ponos!!!
ne moze to kod nas stat' na prvu,pa nismo nikako ni pisali :lol: :lol:

Gero,sta mislis da napravis anketu koga bi najvise voljeli vidjet' na klupi Bayerna,mozes ubacit ove sto je Amerosm predlozio + Low :)
#miasanmia

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 mar 2011, 18:22

roy_makaay je napisao/la:Pa ja ko je ako nisu njih dvojica misliš da bi s kvaziliderom Ballackom onako igrali,bi bi ko i Leverkusen što igra s njim,a autoritet neki,čak na tribinama provodi vrijeme kad je tekma.A to da bilo kakvoj ekipi treba lider koji će da prodrma suigrače je najveći kliše u današnjem fudbalu,možda je bio potreban 1960-ih godina,al u modernom fudbalu ne.Ko je bio agressive leader španske repke na prethodna dva velika takmičenja?Xavi,Iniesta,unose strah fakat. :o

Španiju nisam spomenuo a viditi ćemo šta će se desiti kada Xavi zavrsi karijeru i koliko će oni biti dominatni ... i ne govorim da kapiten mora biti agresivan nego da mora imati autoritet i da mora biti komunikativan a Lahm i Bastian to nemaju pa ti gledaj kako oćeš kratko rečeno nikakvi su lideri ... Moguće i to u vezi modernog fudbala ali to je više u fazonu da se više ne može napadat igrače ako on zarađuje 10 mil jer je on zvijezda i donosi markenting klubu (što je danas manje više glavna stvar u svakom klubu) te je zaštićen od kluba ...
Nego gledajući utakmicu protiv Borusije pitam se šta bi bilo od Bastiana da mu je Kahn bio na terenu il Efenberg a što se tiče Njemačke, uspjeha i ko je koga vodio ja sam veću ulogu u repki vidio kod Nuera, Kedhire, Ozila i Mullera nego kod Lahma i Bastiana a za Ballacka samo ću reći šamar od Podolskog i na tome neka ostane njegova sposobnost vođe ...

Na šta je Bayern spao da ga ponižava H96 ...

@schweinsteiger Molio bi te da više ne radiš quote ... Ćao.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 mar 2011, 18:28

effe_sa je napisao/la:prema **** najizgledniji kandidat je martin jol...ja tog trenera jako mnogo cijenim...on zna postavit ekipu, dobro vodio tottenham i hsv, hsv bez veze napustio...a covjek ima ostrinu da sredi stvari do kraja sezone, a za narednu razmisljat mozda o mladjem treneru il ak bi se bas jol pokazao zadrzat ga
Sasvim realno rjesenje, a mozda i najbolje u ovom trenutku s obzirom da se nasi junaci u ovom momentu ponasaju kao spice girls.
Treba nam neko ko moze da uspostavi autoritet.
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 18:32

effe_sa je napisao/la:
Veoma sam ozbiljan kad se počne spominjati naslijednik Van Galla ne želim vidjeti neke treće razredne trenere svaka čast Kloppu i njegovom uspjehu ove sezone ali on nije taj kvalitet za Bayern...Gomez nije i nikad neće biti klasa to sigurno zna svaki pravi bavarac..

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 mar 2011, 18:43

@Saurman,

Razlika izmedju Generala i Kloppa su osvojeni trofeji. Medjutim, ako ovako nastavi imace i Klopp zavidnu karijeru, ipak je mnogo mladji, a ja se nadam da ce imati i slican put. 8-)
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 18:55

moustapha je napisao/la:@Saurman,

Razlika izmedju Generala i Kloppa su osvojeni trofeji. Medjutim, ako ovako nastavi imace i Klopp zavidnu karijeru, ipak je mnogo mladji, a ja se nadam da ce imati i slican put. 8-)
Slažem se Klopp treba tek da pokaže šta može a pravi će mu test biti nastupi u LP...samo se nadam da Bayern neće ponoviti egzebiciju zvanu Klinsmann...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 06 mar 2011, 19:49

Sutra ćemo najvjerojatnije dobiti novog trenera. U ovom trenutku ja to nesmatram niti dobrim niti lošim potezom, već potezom koji se nažalost mora napraviti. Dal će to biti trener samo do kraja sezone il ćemo odmah dovesti nekoga ko će to biti na duže vrijeme nezna se jer sada sigurno nije lako naći trenera.

Kada dobro igramo dobivamo pohvale, kada igramo loše kritike. Postoje neka "pravila" i LOGIČNOSTI koje se događaju u nogometu, tako da je sada logično da Lvg dobije otkaz. No ono kaj se sa sigurnošću može reći, sve ovo vrijeme dok je LvG vodio Bayern, nema veze sa logikom! Zašto to kažem? Uvijek ću se pitati, kaj se to dogodilo sa našom ekipom prošle godine kada smo od nigdje, Explodirali i torpedirali neoćekivano Juventusa usred Torina i od onda raznesli sve naše protivnika. Isto tako nije logičan pad naše forme nakon onakve tekme sa Interom. Jednostavno nije mi jasTno kaj se to sa nama dogodilo poslije te tekme i bojim se da to nigdar neću saznati, a tako bi htio da mi neko objasni ta dva fenomena....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 mar 2011, 22:17

Saurman je napisao/la:
moustapha je napisao/la:@Saurman,

Slažem se Klopp treba tek da pokaže šta može a pravi će mu test biti nastupi u LP...samo se nadam da Bayern neće ponoviti egzebiciju zvanu Klinsmann...

ma ja gomez mora biti 50 golova zabit da bi bio klasa???jel to tvoja logika...uozbilji se malo covjece....18 golova u prvenstvu i 7 golova u ligi prvaka, par golova u kupu....pa niko normalan ne bi mogao reci da on nije klasa...ne smijem ni pomislit gdje bi bili da njegovi golova nije bilo
a sto se kloppa tice vidim da nikad nisi gledao kako covjek analizira utakmice , a covjek uspjesno vodio mainz, sa dortmundom koji nema sad neku toliko dobru ekipu, tacnije ima neiskusnu ekipu je ubjedljivo prvi...covjek je sjajan takticar a jos bolji motivator

inace nakon visesatnog sastanka bayernovog vodstva na kojem su prisustvovali hoeness, rummenige , nerlinger i hopfner izgleda da je odluceno da van gaal ostane do kraja sezone.....inace konacna ce odluka biti objavljena sutra na press konferenciji...cini mi se da nam je sad i uprava smusena i ako na pravi nacin ne reaguje (a izgleda da nece) onda nam se definitivno ne pise dobro i mozemo otpisat ovu sezonu...kada sada ne zele napravit rez i zele ici u novu katastrofu onda im svaka cast.....ocigledno da je rummenige tu najveca kukavica jer hoeness je bio spreman otpustit van gaala bez i malo razmisljanja.......ak ovako ostane moze se i hsv radovat bodovima u munchenu....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 mar 2011, 22:48

Ako je vjerovati medijima van Gaal ostaje do kraja sezone, sto meni licno govori da zeljeni kandidat za klupu Bayerna trenutno nije dostupan, i neki od pomenutih trenera ne zele da vode ekipu devet utakmica. Takodjer ako je vjerovati Bildu glavni kandidat za trenera naredne sezone je Matthias Sammer i ukoliko bi prihvatio poziv bilo bi odlicno rjesenje za Bayern jer je dokazao svoj kvalitet i ima "oko" za talente i konacno bi bila rjesena dilema ko mu je uputio poziv kada ga je Predsjednistvo DFB-a upitalo oni ili HSV, :D :D mada je to javna tajna i ptice na grani znaju da je poziv dosao s Säbener Strasse. :D :D Inace mislim da je konacno doslo vrijeme da Bayern zapocne jednu trenersku eru kao sto je to bio slucaj s Hitzfeldom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2011, 22:57

@effe_sa
Kad se vodiš logikom gdje je bio prošle sezone kad je u 28 odigranih utakmica za Bayern postigao 14 golova u svim takmičenjima..ove sezone u LP je dao 7 golova od toga 4 amaterskom klubu kao što je Cluj..za mene su klase Villa,Etto,Drogba,Torres...ako ti guraš Gomeza u isti rang sa ovom četvorkom onda......

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.