Izvini, ti nemas pojma. Mislim, mozda si doktor za neku drugu temu, i to cijenim, ali ja ti dam argumente, a ti rekla kazala.lafomamone je napisao/la:Amar radi sve, samo nikada nije odgovoranLetach je napisao/la:Amar Osim radi druge stvari, zbog kojih ne gubi energiju na izjave za medije. Te stvari su prije svega vracanje duga (koji su nastali proteklih godina), i kao sto je od ranije poznato dug se vraca. Zatim radi kao menager tima, a doveo je Vareu, Kosorica, Nusoahica, dakle radi dobro kao menager. Zatim radi na podmladjivanju ekipe, a kao sto je u javnosti poznato ugovore sa Zeljom je potpisalo desetak talenovanih mladih igraca, a mozes vidjeti i koliko mladih igraca sada nosi dres prvog tima, a sam odlazak igraca poput Zolotica, a sada i Stanica, za ne tako male pare za nase uslove ti govori da se ponesto moze i zaraditi. Zatim, sa gosp. Siljkom radi na poboljsanju uslova za treniranje, a ako si prosao kraj pomocnog stadiona znaces o cemu ti govorim. Zatim radi na dovodjenju sponzora, a o cemu se radi konkretno, saznaces vrlo brzo. Sacekaj koji mjesec dana, sve ce ti se samo kazati. Elem, mogu ti nabrojati razloga koliko hoces, a najveci razlog njegove sutnje je taj, STO SMO MI JAKO OZBILJAN KLUB, I KOD NAS PREDSJEDNIK, DIREKTOR, EKONOM, PR, I OSTALI ZNAJU SVOJ POSAO, A TRENER JE TAJ KOJI ODGOVARA ZA USPJEH ILI NEUSPJEH EKIPE, ZA DOBRE ILI LOSE IGRE, i on je taj koji prica. Amar kao sto vidis ima druga posla.lafomamone je napisao/la:Zasto suti Amar Osim. Dovodi igrace koje on zeli treneru koji kasnije ispasta zbog toga, strasna raspodjela funkcija u ozbiljnom klubu
![]()
Da se ne lazemo bezveze, ne postoje nikakvi bolji uslovi ni sponzori, ne postoji nikakva odgovornost niti postoji bilo kakav plan za buducnost.
Uzroci trenutnog stanja u zeljeznicaru su ''tako je kako je'', a plan za buducnost je ''valjda ce biti bolje''
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
VIdim mnogi Benju kirtikuju i u pravu su za sinoć. Međutim isto tako i Stana mu nije puno pomagao nazad a trebao je. Sad jel mu to Adžem rekao ili se on nije vraćao u pojedinim momentima ne znam. Po meni je Adžem napravio grešku što malog Nuspahića nije odmah na početku drugog izveo. Čak je i pred kraj prvog izgledao kao da je povrijeđen. MOžda mali nije ni rekao. I to je neiskustvo. Mislim da je od njegove izgubljene lopte i krenuo napad za gol ako se dobro sjećam. NE krivim ga nego neko moje zapažanje. Isto tako ponovo ponavljam da nam je BUčan katastrofa. Unese on taj neki voljni momenat ali ništa on konkretno ne napravi i to je tako već skoro godinu dana. Djeluje da je beton a ništa konkretno. Ni gola ni asista. Po izvještajima sa tekme iz Skoplja Benjo je bio igrač utakmice. Eh sad nisam gledao ali moguće da je zbog toga ostao u prvih 11.Prvi njihov gol je najviše njegova greška jer je pustio igrača ali nije imao ničiju pomoć tu. NE branim ga nego pokušavam biti realan. ISto tako mogao bi Benjo i na zadnjeg veznog a Zeljković ili Memija na njegovo mjesto. Po meni Zeljković sino na stoperu nije mogao pomoći. Puno je bilo prekida i ubačaja i to su naši stoperi dobro čistili. On koji je niži teško da bi mogao. Desno umjesto Banje bi sigurno bolje odigrao.
-
- Kontakt:
@lafomamone sve dok ga vi kritikujete znači da dobro radi svoj posao.
Maksuz uzeh akaunt od jarana samo da pitam ko je u ovom našem Želji kondicioni trener i kad cemo shvatit da se utakmica igra 90, a ne 60 minuta. Pozdrav
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
- corleone87
- Kontakt:
+AmaRTM87 je napisao/la:Maksuz uzeh akaunt od jarana samo da pitam ko je u ovom našem Želji kondicioni trener i kad cemo shvatit da se utakmica igra 90, a ne 60 minuta. Pozdrav

Treba ih malo na Bjelasnicu odvesti,na rijedak vazduh da trce a ne na more na pripreme,vise se kupaju nego sto treniraju.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
naš najbolji desni bek je u ovom trenutku bez konkurencije stanić, a ne čolić ili zeljković. što se forsira naprijed kad mu očito ne ide bogzna kako, ne znam. toplo se nadam da zaista jeste već prodan, jer ako nije teško će se prodati ovakvim partijama.
nuspahićeva prodornost zaista odavno nije viđena na grbavici, konačno da krilo zaista igra krilo i da može preći čovjeka. u kombinaciji sa vareom i/ili bajićem i turkovićem napad bi trebao biti super za našu ligu. a momak doveden za dž iz drugoligaša.
nuspahićeva prodornost zaista odavno nije viđena na grbavici, konačno da krilo zaista igra krilo i da može preći čovjeka. u kombinaciji sa vareom i/ili bajićem i turkovićem napad bi trebao biti super za našu ligu. a momak doveden za dž iz drugoligaša.
Ja fakat ne kontam nikako većinu naših klubova... Ispadati od Zete, Kukesija, Metalruga, ekipa iz Luksemburga, a proći jednog Genka, Levskog, jednog za naše uslove bogatog Sheriffa iz Tiraspola, namučiti Plzen... Čudo veliko. Voditi 2-0 i na kraju ispasti od slabije ekipe nije nikako normalno. Našim klubovima pod hitno trebaju strani kondicioni treneri i psiholozi.
Onako neko realno mišljenje, kao nekoga ko navija za Sarajevo, da Adžem i nije toliko kriv. Poveli ste 2-0, odigrali soldino nekih 150 minuta i onda pad koncentracije i katastrofa. Meni je iskreno žao što ste ispali jer nekako u Evropi vas ne doživljavam kao neku konkurenciju već kao klub iz BiH
Jedan igrač Sarajeva mi je pričao da su naši igrači kada je Plišek preuzeo Sarajevo povraćali na treningu od jačine intenziteta treninga. Pa ako već nemamo neki kvalitete nije mi jasno zašto to onda to trkom, borbenom igrom i žustrinom ne regulišemo?! Mučno mi je gledati ispadanja naših klubova od kikiriki klubova.
Onako neko realno mišljenje, kao nekoga ko navija za Sarajevo, da Adžem i nije toliko kriv. Poveli ste 2-0, odigrali soldino nekih 150 minuta i onda pad koncentracije i katastrofa. Meni je iskreno žao što ste ispali jer nekako u Evropi vas ne doživljavam kao neku konkurenciju već kao klub iz BiH

Jedan igrač Sarajeva mi je pričao da su naši igrači kada je Plišek preuzeo Sarajevo povraćali na treningu od jačine intenziteta treninga. Pa ako već nemamo neki kvalitete nije mi jasno zašto to onda to trkom, borbenom igrom i žustrinom ne regulišemo?! Mučno mi je gledati ispadanja naših klubova od kikiriki klubova.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-----------------Bajić
Nuspahić---------------------Varea
----------?--------------Tomić
-------------Svraka(Hasanović)
Kvesa-Kosorić-Bogdanović-Stanić
-------------Antolović
Nuspahić---------------------Varea
----------?--------------Tomić
-------------Svraka(Hasanović)
Kvesa-Kosorić-Bogdanović-Stanić
-------------Antolović
Ja te volim, volim Željo..
Halfovi uzas, pripremljenost losa..vama pod hitno trebaju opet mini kondicione i bolji trener ... i to akutno.
Ovaj tekst iznad iluzija i optimistican.
Ovaj tekst iznad iluzija i optimistican.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 23 jul 2014, 12:30, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Premotavam nekoliko puta prvi gol Metalurga... Ne mogu da se nacudim kako je cini mi se Bogdanovic bjezao od igraca koji je isao prema golu i zabio ga. Pa on bi, cini mi se, da je ovaj jos vodio loptu i sam u golu zavrsio. Pa izadji mu covjece dragi...
Sto se tice utakmice, potpuno smo nesretno ispali. Kuci imati 2:0 pola sata do kraja protiv ekipe koja ti ne moze dati gol 150 minuta je nista drugu nego nesreca. Posle mi svojom greskom pravimo penal. Na kraju primis gol u sudijskom...
Da je ostalo 2:1 sada bi svi pricali samo o Omoniji, o tome kako su svi igraci nakon datih golova trcali Adzemu u zagrljaj, kako smo igrali bolje nego protiv Lovcena, kako je vidljiv napredak u igri, kako je bilo lijepih poteza...
I sve je to tacno, sve nabrojano je zaista bilo tako.
Problem je naseg prokletog mentaliteta. Primis prvi gol, pocinjes opstruirati igru, lezati, izbijati loptu... Trebali smo ih ubiti kod 2:0. Jos ljudi promase penal i nasi opet nista. Upravo tada smo im presing trebali napraviti. Ne znam da smo ista konkretno uradili u zadnjih pola sata osim sto smo se bezpotrebno ganjali sa njima, bez imalo iskustva.
Maloprije neko napisa da je Cola bio jedan od najboljih u Skoplju. Nije tacno. Ne zna se koju je tekmu gore odigrao. Sinoc je kompletna odbrana, posebno zadnjih pola sata pala na ispitu. Recite mi jedan prodor i dobar centarsut nasih bekova u 4 utakmice.
Ono Kosevo je definitivno izgradjeno na nekom mezarju...
Sto se tice utakmice, potpuno smo nesretno ispali. Kuci imati 2:0 pola sata do kraja protiv ekipe koja ti ne moze dati gol 150 minuta je nista drugu nego nesreca. Posle mi svojom greskom pravimo penal. Na kraju primis gol u sudijskom...
Da je ostalo 2:1 sada bi svi pricali samo o Omoniji, o tome kako su svi igraci nakon datih golova trcali Adzemu u zagrljaj, kako smo igrali bolje nego protiv Lovcena, kako je vidljiv napredak u igri, kako je bilo lijepih poteza...
I sve je to tacno, sve nabrojano je zaista bilo tako.
Problem je naseg prokletog mentaliteta. Primis prvi gol, pocinjes opstruirati igru, lezati, izbijati loptu... Trebali smo ih ubiti kod 2:0. Jos ljudi promase penal i nasi opet nista. Upravo tada smo im presing trebali napraviti. Ne znam da smo ista konkretno uradili u zadnjih pola sata osim sto smo se bezpotrebno ganjali sa njima, bez imalo iskustva.
Maloprije neko napisa da je Cola bio jedan od najboljih u Skoplju. Nije tacno. Ne zna se koju je tekmu gore odigrao. Sinoc je kompletna odbrana, posebno zadnjih pola sata pala na ispitu. Recite mi jedan prodor i dobar centarsut nasih bekova u 4 utakmice.
Ono Kosevo je definitivno izgradjeno na nekom mezarju...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Ovaj drugi gol je engima kako smo to sebi dozvolili. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svraka se pomirio sa tim da je grohno.Igrac koji nije psihicki stabilan u onakvoj utkmici bi samo jos dodatno pogorsao stvari u ekipi koja nema samopouzdanja tacno se vidjelo ko zapinje i nema straha: Baja, Nuspahic, Tomo ostatak ekpie je nervozu prenio i na Antolovica koji je do tog momenta bio dosta dobar.Svraka sigurno nece uci do kraja sezone i ako ostane a gdje bi i otisao.Cuspajz je napisao/la: da te ispravim pile imamo def veznog a to je muamer svraka ,muamer je dobar bio na def veznom dugo vremena dok ga neko nije poceo gurati na krilo gdje ga je raja uuzela na zub,ovaj mali sadikovic sta on igra ono u zivotu nisam vidio smeta krilima ili napadacu jedinom nesto se on ubacuje a spor ko teravija ,ocigledno je da se ova braca sadikovic motaju obojica po želji iz nekih razloga ,ekipa igra 90 min bez def veznog a kod amara su protiv najgorih ekipa igrala 2,anes nuspahic pokazao momak za 45 sto nisam vidio za 5 god na grbavici da licem u lice otresa bekove koji ga samo krvnickim startovima mogu slomiti ,decko malomisicne mase sa trenerom privatnim duel igre bit ces zvjer
,jos da dodam manijaci 4 5 milja jug skoro krcat toliko govori koliko navijaci vole ovaj klub i koliko su uz njega ,svi smo ljuti bijesni ali doci cemo mi na grabavicu ,gostujuće po bh ligi jace to od ovog sinošnjeg gorkog okusa
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- plavipatriota
- Kontakt:
plavipatriota je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti, al neko realan objektivan, bez uvreda, već ovako čisto radi rasprave:
Kako možete ponavljati floskulu "Klub se uvijek voli, podržava, nema veze kakvi smo, bitno je da smo mi tu.." i slično.. Voliti da, ja volim Želju nenormalno, ali klub trenutno radi, po mom mišljenju loše poteze.. Mi smo ekipa koja nema ni glavu ni rep, ovo je ja mislim tipičan slučaj kad kostur ekipe ode, a ostanu oni što su mjesta popunjavali..
Jedan Željo ne smije sebi dozvoliti da raspolaže sa ovako slabim igračkim kadrom..
I zašto da ja pucam sad priče: TREBA PODRŽATI, BITNO JE DA SMO MI TU I SLIČNO..
Bit ću ja tu, al neću da šutim, treba iskazati nezadovoljstvo jer ima razloga da se iskaže.. Ne može uvijek biti opravdanje stanje u državi i besparica.. Ovo je očajno trenutno i treba da se mijenja!
Imam osjećaj, bez namjere da ikog uvrijedim, da bi neki najradije da mi budemo što lošiji, pa da oni budu na utakmici i kažu "EVO VIDITE DA JA VOLIM ŽELJU.."
najgora mi je ona priča: nek dodju oni pravi, ovi neki drugi ne trebaju..
SVI TREBAJU, niko ne moze reći da je pravi ili nije, evo ja prvi nisam član Manijaka, nisam "pripadnik" grupe, znam ponekoga iz skupine, ali svaku Željinu idem utakmicu.. I ja sad nisam pravi?
Ja jednostavno nisam tip koji pjeva i skače 90 minuta, ja volim fudbal, volim Želju i zbog historije i zbog mnogo tih stvari i dođem da se obradujem da moj Željo dobro igra.. Tako u svoje ime osuđujem svako razvrstavanje na prave i neprave navijače!
Mislim da je Zeljeznicar na pravom putu s ovom politikom, pokazace to i rezultati.
1946
Da , pogotovo ovo forsiranje djece , Antolovic, Jamak, Svraka, Hasanovic, Turkovic, Bucan, Tomic pa sad novo dijete Varea itd itdHead je napisao/la:Mislim da je Zeljeznicar na pravom putu s ovom politikom, pokazace to i rezultati.

Kjosevski, Colic, Kvesic, Sadikovic, Bajic, Nuspahic, isto Hasanovic, Bogdanovic nisu stari.aS_Roma je napisao/la:Da , pogotovo ovo forsiranje djece , Antolovic, Jamak, Svraka, Hasanovic, Turkovic, Bucan, Tomic pa sad novo dijete Varea itd itdHead je napisao/la:Mislim da je Zeljeznicar na pravom putu s ovom politikom, pokazace to i rezultati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ne volim kritizirati al sinoc po meni najlosiji dio tima je zadnja linija al da krenem redom:
antolovic:imao dvije tri dobre intervencije al isto tako unosio nesigurnost u par navrata,mislim da moze i mora puno bolje,kao sto smo ga navikli u sampionskoj postavi
colic:definitivno osim nabacaja u crnoj gori nas najlosiji igrac,ni blizu stare igre,ni naprijed a cak jos gori nazad(mislim da bi bilo pametno isprobati sa memijom na tom mjestu)
kvesic:isto kao cola ni blizu stare forme al ako nista uspije zatvoriti to nazad
bogdanovic-kosoric:dal je nekom sada jasno kada gleda ovaj stoperski par sta znaci kerla za njiih dvojicu,zato necu o njima reci cu samo i tjesiti se da su neuigrani
stanic:ono sto je on pokusavao lici na sve osim na krilo,ipak transfer je izgleda ucinio svoje,dal je strah od povrede dal je u zelji da odigra na nivou ono lici na pravu katastrofu,mislim da je ipak trebao pocinjati kao bek jer mu ta pozicija ko ga je god gledao bolje lezi i daleko bolje igra
sadikovic:on je trebao biti zamjenjen na poluvremenu,ni zelje ni inspiracije sinoc na utakmici
bucan:mislim da je momak stvarno glup al fakat glup,drzi loptu 3 sekunde i nabije je u aut iz kojeg krene akcija umjesto da proba zadrzati i igrati na faul al fakat me nervira vec duze vremena sa svojim glupim potezima ako iko treba da ide na tribine onda je to on i da dodam akciju u skoplju frajer ulazi sa strane i ne dodaje turkovicu i stanicu na pet metara koji su sami nego puca preko gola,po meni ispisnica do 13 sati bi mu bila urucena
turkovic:mislim da momak nije rjesenje za nasu napadu, nije to to osim sto momak stvarno igra srcem
hasanovic:mislim da nije trebao njega stavljati na klupu a pocinjati sa sadikovicem,opet to je moje neko misljenje kao navijaca al eto ado zna npr da tomo nema visine gdje su nas prosto nadvisili u skoku na sredini,mislim da je trebao igrati
da nije sve bilo crno da izdvojim momke koji su mene odusevili
jamak:po meni nas najbolji igrac uz bajica,sinoc razigravao pretrcao kao sadikovic 2x,namjestio gol,jednostavno jedan od najboljih veznjaka lige
tomic:super igra,momakje sinoc bio onaj stari tomo
bajic:jednostavno treba igrati na staninom mjestu kada ovaj ode,njegov centarsut i sut vrijede para,sinoc najbolji
nuspahic:pa moamk me podsjetio na m.besliju kada je tek dosao kod nas,odusevljen sam s njegovim prodorima,dokaz da Amar dobro skautira igrace
sada bih potpisao da moj Željo igra u prvenstvu kao sinoc do 60 minute,ljudi velike i prave stvari se pripremaju za dobrobit naseg kluba,zato ni jednom istinskom navijacu ne treba pozivnica da dolazi na utakmice,jos za kraj PODRZIMO ŽELJU-ŽELJO NAS TREBA KAO NIKAD PRIJE
antolovic:imao dvije tri dobre intervencije al isto tako unosio nesigurnost u par navrata,mislim da moze i mora puno bolje,kao sto smo ga navikli u sampionskoj postavi
colic:definitivno osim nabacaja u crnoj gori nas najlosiji igrac,ni blizu stare igre,ni naprijed a cak jos gori nazad(mislim da bi bilo pametno isprobati sa memijom na tom mjestu)
kvesic:isto kao cola ni blizu stare forme al ako nista uspije zatvoriti to nazad
bogdanovic-kosoric:dal je nekom sada jasno kada gleda ovaj stoperski par sta znaci kerla za njiih dvojicu,zato necu o njima reci cu samo i tjesiti se da su neuigrani
stanic:ono sto je on pokusavao lici na sve osim na krilo,ipak transfer je izgleda ucinio svoje,dal je strah od povrede dal je u zelji da odigra na nivou ono lici na pravu katastrofu,mislim da je ipak trebao pocinjati kao bek jer mu ta pozicija ko ga je god gledao bolje lezi i daleko bolje igra
sadikovic:on je trebao biti zamjenjen na poluvremenu,ni zelje ni inspiracije sinoc na utakmici
bucan:mislim da je momak stvarno glup al fakat glup,drzi loptu 3 sekunde i nabije je u aut iz kojeg krene akcija umjesto da proba zadrzati i igrati na faul al fakat me nervira vec duze vremena sa svojim glupim potezima ako iko treba da ide na tribine onda je to on i da dodam akciju u skoplju frajer ulazi sa strane i ne dodaje turkovicu i stanicu na pet metara koji su sami nego puca preko gola,po meni ispisnica do 13 sati bi mu bila urucena
turkovic:mislim da momak nije rjesenje za nasu napadu, nije to to osim sto momak stvarno igra srcem
hasanovic:mislim da nije trebao njega stavljati na klupu a pocinjati sa sadikovicem,opet to je moje neko misljenje kao navijaca al eto ado zna npr da tomo nema visine gdje su nas prosto nadvisili u skoku na sredini,mislim da je trebao igrati
da nije sve bilo crno da izdvojim momke koji su mene odusevili
jamak:po meni nas najbolji igrac uz bajica,sinoc razigravao pretrcao kao sadikovic 2x,namjestio gol,jednostavno jedan od najboljih veznjaka lige
tomic:super igra,momakje sinoc bio onaj stari tomo
bajic:jednostavno treba igrati na staninom mjestu kada ovaj ode,njegov centarsut i sut vrijede para,sinoc najbolji
nuspahic:pa moamk me podsjetio na m.besliju kada je tek dosao kod nas,odusevljen sam s njegovim prodorima,dokaz da Amar dobro skautira igrace
sada bih potpisao da moj Željo igra u prvenstvu kao sinoc do 60 minute,ljudi velike i prave stvari se pripremaju za dobrobit naseg kluba,zato ni jednom istinskom navijacu ne treba pozivnica da dolazi na utakmice,jos za kraj PODRZIMO ŽELJU-ŽELJO NAS TREBA KAO NIKAD PRIJE
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Consigliere
- Kontakt:
Ajmo realno, dok igracima ne budemo u mogucnosti ponuditi platu od 7-8 hiljada maraka mjesecno, nema od nas nista u evropskim okvirima. Dzaba nam i neki talenti kad jedva cekaju da se ispale u bilo koju drugu ligu za 3-4 puta vecu platu... Prvak nase drzave se moze biti i sa poluigracima... To ne treba biti nikakav standard za nas.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Odlicno, dabogda vam ovako radio do kraja zivota sto se mene tice. Covjek je fakticki vlasnik kluba i daleko je najodgovorniji za sve, ali kriva ''uprava'' koju je on doveo, kriv trener kojeg je on postavio, krivi igraci koje je on doveo tom istom treneru, kriva katastrofalna ekonomska sutuacija koju je on direktno prouzrokovao svojim ocajnim odlukama, itd...zaboljisportuBiH je napisao/la:@lafomamone sve dok ga vi kritikujete znači da dobro radi svoj posao.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987 i 45 gostiju.