Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
jbt pade mi stream .. nisam vidio tricu .. moze li dobar link ljudi??
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kako je lagano mogao imati 5/5 da je ona polaganja pogodio. Al' dobro je. Samo ovaj sudija neki paksu svaki mali kontakt covjek svira. Ko da igraju protiv Oklahome
masteRofPoker je napisao/la:Deron je nas drug.armin je napisao/la:A svaka čast Williamsu kod ove druge Mirzine trice bio je sam i opet njemu dodaje

Ajd Mirza jos 2 trice i puna kapa.

http://www.viponlinesports.eu/basketbal ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;AlanSmith14 je napisao/la:jbt pade mi stream .. nisam vidio tricu .. moze li dobar link ljudi??
ovdje ide prije nego na linkovima od firstrow
Vratio ih je u igru a idioti su. Fulali sve
15 razlike...treba se smanjit da se proba stic..PP promasuje zicer..sljedeci napad PP baca step back promasuje..i ljude odose na 18..pa jbt takva ekipa
Eh sad ce cijelu zadnju cetvrtinu da odigra. Il' eventualno samo prvi minut-dva da presjedi jer je tekma vec rijesena..
Ma briga me za netse. neka mirza odigra dobro jos ovo sto dobije, neka uvali jos koju tricu ako moze da ode na 10+ i to je to. Nema on vise ovdje sta traziti, sve je jasno kada kidd da povjerenje Redzi umjesto njemu. Sve je jasno, ja ne bih ostao ni da me suhim zlatom plate.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
nevjerovatno cim ih Mirza vrati u igru koliko-toliko oni odmah krecu u solo akcije zabijaju se u 3/4 igraca........
da da da 

ja ovo zovem 3/3, a vi ?
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 14 dec 2013, 03:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ma bravooooooo!!!! Pokazi ko je babo!!! 

Prvi igrac ikad kojem je lakse tricu pogoditi nego polaganje
Evo tri trice. Kako ga je krenulo 

Mirza stavi kondom! 

Tako je samo deri
Koja hladnokrvnost 

- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa majke mi kontam nesto, pa on bi pored Derona imao prosjek od 16 poena po tekmi, 100 posto !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sut za dva prelos, sut za tri...ratatatatatata 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.