HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

crnov
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la crnov » 15 okt 2014, 23:29

Lillard je napisao/la:Konacno zavrsile reprezentacije, jedva cekam subotu :opaopa:
Utakmica u 16 h!
Glup termin!
U nas svi zdravi za sada!
Benko izgleda ne igra?
Odbrana im je u rangu Velezove pa cak i losija moze se to dobiti!
Vincent Tan stize u Mostar,rezervirao smjestaj u Hotel Bevanda!
Dino Selimovic oazu vec smislja alibi za poraz eventualni,otrovali se od vode iz slavine !
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 15 okt 2014, 23:50

crnov je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Konacno zavrsile reprezentacije, jedva cekam subotu :opaopa:
Utakmica u 16 h!
Glup termin!
U nas svi zdravi za sada!
Benko izgleda ne igra?
Odbrana im je u rangu Velezove pa cak i losija moze se to dobiti!
Vincent Tan stize u Mostar,rezervirao smjestaj u Hotel Bevanda!
Dino Selimovic oazu vec smislja alibi za poraz eventualni,otrovali se od vode iz slavine !

I ja mislim da je glup termin ali danas kolega s posla sav sretan kad sam mu rekao da se igra u 16,00.Mora čovjek u svatove u subotu navečer pa da je kasniji termin ne bi mogao na tekmu.Kaže sad mu je jedini problem što nije navikao ići na stajanje u odjelu i kravati :urnebes: :urnebes: .
Yebiga ,neki su se i ženili na stajanju ,ja to nikad ne bih uradio.Svaki put kad dođeš na tekmu , pobjegneš od kuće,žene,djece i problema a onda se sjetiš gdje si se oženio.Tuga brate :urnebes: :urnebes: .
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 okt 2014, 23:57

@crnov, vjeruj da jedva cekam kraj tekme u subotu, kada od muke budes grizo svoja damu, jer ce te proci gore nego u kupu :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 16 okt 2014, 00:05

esprit24 je napisao/la:@crnov, vjeruj da jedva cekam kraj tekme u subotu, kada od muke budes grizo svoja damu, jer ce te proci gore nego u kupu :kafa:

Ovi samuvjereni su mi najdraži :!: Nije subota daleko ,sve će se vidjeti :cool: .

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 16 okt 2014, 09:42

acovic2 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@crnov, vjeruj da jedva cekam kraj tekme u subotu, kada od muke budes grizo svoja damu, jer ce te proci gore nego u kupu :kafa:

Ovi samuvjereni su mi najdraži :!: Nije subota daleko ,sve će se vidjeti :cool: .
Jedna stvar mi je naj, naj od svih kad neko prognozira rez. utakmice a nema pojma o istoj.
Kup utakmica odnosno polfinalna utakmica kupa od prošle sezone mi jedva skupili igrače za prvih jedanaest, Pero igrao stopera :crazy: , i opet utakmica bara, bara...
Ovu utakmicu Sarajevo bi dalo guzice da ne izgubi. Jako loše reagiraju na agresivnost posebno njihova zadnja linija.
Trebamo probat ponovit utakmicu protiv Veleža. Čvrsto posebno nakon izgubljene lopte.
Naprijed su dobri ja bih volio da igra Benko jer nije igrao 6 mjeseci dok dođe u formu :zviz: će proć.
Očekujem tvrdu "talijansku" utakmicu manje od 3 gola. Mi smo primili 3 gola u 10 kola dakle obrana je na nivou, ali naprijed moramo još više posebno Deni , te Đuka i Stoja kad uđe.
Bilo kako bilo mislim da će biti dobra utakmica ako prvi zabijemo pobjeđujemo uvjeren sam. :njanjanja:
I have a dream

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 16 okt 2014, 12:15

Dujković-Zlatić , Graovac , Katanec , Stojkić - Simeunović , Muminović , Radulović , Crnov - Šćepanović - Nikolić

Znajući Branu ovo će bit sastav . možda i mile umjesto denija počne .

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 16 okt 2014, 17:20

primasquadra je napisao/la:Dujković-Zlatić , Graovac , Katanec , Stojkić - Simeunović , Muminović , Radulović , Crnov - Šćepanović - Nikolić

Znajući Branu ovo će bit sastav . možda i mile umjesto denija počne .
Ne izgleda loše a i lako moguće. Je li Zlatić spreman?

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 16 okt 2014, 18:41

Pijem fuka na balkonu maloprije i bas mi u oci upada ove stolice sto su komsije razvalili (cca 15 stolica )
bas me zanima sto nasa uprava nije digla te stolice posle nastupa u europi ,ovako bas izgleda krezavo i ružno :roll:
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 16 okt 2014, 18:59

mala sara je napisao/la:Pijem fuka na balkonu maloprije i bas mi u oci upada ove stolice sto su komsije razvalili (cca 15 stolica )
bas me zanima sto nasa uprava nije digla te stolice posle nastupa u europi ,ovako bas izgleda krezavo i ružno :roll:
Ja sam to rekao odmah nakon Maribora.Za europu staviti stolice i kad završimo sa evropom skinuti.Nema druge.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 16 okt 2014, 19:47

kako je moguće da je ista kazna saveza 3.500 KM za velež i 3.500 km za slogu :?

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 okt 2014, 21:00

acovic2 je napisao/la:
mala sara je napisao/la:Pijem fuka na balkonu maloprije i bas mi u oci upada ove stolice sto su komsije razvalili (cca 15 stolica )
Ja sam to rekao odmah nakon Maribora.Za europu staviti stolice i kad završimo sa evropom skinuti.Nema druge.
a **** ga, sta livadici znaju sta je europa.
goveđigulašmajka

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la amorovski » 17 okt 2014, 02:16

Kup je ništa u odnosu na subotu, šta će tek da im bude.. Vole oni primat, naročito u "svojoj" avliji.. No sikiriki.. :kafa: :urnebes:

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 17 okt 2014, 06:55

Sa pristupom kao protiv Veleza tri boda neće moći iz Mostara.
Jedino nas mogu sa nekim "pitarokopterom" iznenaditi,
ali i na to ćemo biti spremni ;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 17 okt 2014, 11:19

Taramba je napisao/la:Sa pristupom kao protiv Veleza tri boda neće moći iz Mostara.
Jedino nas mogu sa nekim "pitarokopterom" iznenaditi,
ali i na to ćemo biti spremni ;)
Bas tako samo isti pristup treba uz puno borbe i samo agresivno i na loptu punim u svaki duel,tako do pobjede,obrana bi trebala odradit svoje a napadački trojac će ubacit već nešto u njihovu mrežu,očekujem od Denija fantastičnu utakmicu napokon,nema kiše sutra tako da bi i posjeta trebala bit dosta dobra,nije ni kvota loša na nama 1.95 :D

AJMO ZRINJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 17 okt 2014, 11:32

Ne vjerujem da ce te nas pobijediti. Puno toga ce ovisiti od koncentracije nashe zadnje linije i napadaca. Mi stvaramo puno shansi koje ne koristimo u glavnom a odbrana je do sada pokazala da ne ulijeva samopouzdanje. Ako se ovaj trend promjeni garantujem pobjedu.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 17 okt 2014, 11:44

Dzanelemi je napisao/la:Ne vjerujem da ce te nas pobijediti. Puno toga ce ovisiti od koncentracije nashe zadnje linije i napadaca. Mi stvaramo puno shansi koje ne koristimo u glavnom a odbrana je do sada pokazala da ne ulijeva samopouzdanje. Ako se ovaj trend promjeni garantujem pobjedu.
Po čemu ne vjeruješ ? glupa ti je priča,realno u ovoj utakmici je stvarno moguć "troznak" mene osobno ne bi iznenadio niti jedan rezultat kako god da završi,mada naravno vjerujem u našu pobjedu,neće ti ovo biti utakmica koja će obilovati prilikama kako ste vi navikli,ono što ih bude moraju biti iskorištene,niste vi uopće bolji od nas i Širokog mada mislite da ste miljama ispred,yebat će vas Stevo Nikolić :wave:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 okt 2014, 14:53

Sve je moguce u derbiju,neko gore napisa troznak, slazem se. Sarajevo sigurno da ima jacu ekipu ali to je daleko od idealnog kod njih, od onog kako su Pitari ocekivali da budem precizan. Zrinja brani titulu i ide mu jako dobro za sada. Dvije jake ekipe se sastaju, sve je moguce iako tipujem na pobjedu Zrinjskog, Sarajevo nikako da nadje formu koja se ocekuje od njih + Kodro tek pocinje graditi svoj sistem u SA sto bi ga vrlo lako moglo kostati protiv vas, iz tih razloga tipujem na pobjedu Zrinjskog.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 17 okt 2014, 16:13

Prvo nama je Zrinjski uvijek odgovarao za igrati, doduse i mi Zrinjskom, i uvijek su to bile neizvjesne utakmice bez obzira gdje se igralo. Nasoj igri odgovaraju dimenzije terena pod BB, ne znam kakav je travnjak to moze biti protiv nas ako bude los teren s obzirom da se nasa igra zasniva na pasovima po zemlji... siguran sam da cemo imati 2, 3 dobre prilike sad hocemo li dati gol ne znam. Strah me nase padavicarske odbrane. Mada Zrinjski ima dobar napad ako budu Tatko i Dupovac na nivou imamo se cemu nadati ali isto tako Zrinjski ima napad koji lahko moze iskoristiti gresku protivnika. Mi prema naprijed imamo dosta opcija pogotovo ako budu ograli Okic, Krste, Dulja, nezgodni za kontre, brzi... ne potcjenjujem zrinjski u smislu "sta cete vi", ali vjerujem da imamo toliko kvaliteta da nas ne pobijedite.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 17 okt 2014, 20:47

Rooney88 je napisao/la:Sve je moguce u derbiju,neko gore napisa troznak, slazem se. Sarajevo sigurno da ima jacu ekipu ali to je daleko od idealnog kod njih, od onog kako su Pitari ocekivali da budem precizan. Zrinja brani titulu i ide mu jako dobro za sada. Dvije jake ekipe se sastaju, sve je moguce iako tipujem na pobjedu Zrinjskog, Sarajevo nikako da nadje formu koja se ocekuje od njih + Kodro tek pocinje graditi svoj sistem u SA sto bi ga vrlo lako moglo kostati protiv vas, iz tih razloga tipujem na pobjedu Zrinjskog.

Slažem se sa većinom posta koji si napisao ali ne sa ovim boldiranim dijelom.Sarajevo možda ima najbolja imena ili pojedince u ovoj ligi ali Zrinja ima najbolju ekipu i uvijek netko drugi iskoči iz te ekipe.Nekad Nikolić, nekad Crnov pa onda Stojkić ili Simeunović ,Muminović itd.Momčadski duh pobjeđuje i sutra ako Bog da.
Noćas će prestati kiša i mogla bi biti odlična atmosfera sutra pod BB.
A šta je ovo za Ljubuški kazna 3500 KM. :?: Ne kontam zašto , nisam bio na tekmi ali nisam čuo niti pročitao da je bilo nekih problema.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 17 okt 2014, 21:06

Cuj oni igraju po zemlji hahaha a puzigaca prvi strijelac ekipe

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.