FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 22 jul 2014, 23:58

Očekujem neke poteze uprave, jbg valja potkupit navijače..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 jul 2014, 23:59

mma_hz je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
visokohz je napisao/la:Auuuuu pa vi ste dno dna od ekipe
Ja ne mogu da shvatim sta se nalazi u glavama takvih kao sto si ti. Jarane tvoje Sarajevo je izgubilo, shvati sine izgubilo na kosevu od ekipe koja se ne moze kvalitetom porediti sa Metalurgom i ti dodjes i nama na temi pises kako smo mi dno dna od ekipe.
E kad se ovakva glupost izvali onda fkt shvatis s kakvim individuama covjek ima posla.. :wtf: :wtf:
I kompleksasima s drug strane! Siguran sam da imas vise postova na nasoj temi nego na temi tvog kluba. Mi smo ispali zbog neiskustva trenera, igraca... i nekih gresaka, a sine dragi kod vas je prosjek godina u ekipi brat bratu 27, i to su igraci koji su ciljano dovedeni kao "pojacanja" a nama je jedan jedini igrac koji je danas igrao doveden kao pojacanje i opravdao epitet pojacanja mali Nuspahic.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 22 jul 2014, 23:59

Sreća pa ga primismo,omonija bi nas pojela,kakvi smo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 jul 2014, 00:02

Joj da se fudbal igra do 60'...sve bi osvojili...nas uvijek "ubije" zadnjih 20-30 minuta... :(
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2014, 00:02

Upravu si Pirke.. :D uzivaj
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 jul 2014, 00:03

Consigliere je napisao/la:
bparena je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Jebt, Makedonski klubovi bolje u Evropi pu....makedonski ide prema vrhu Bosanski ide dole :sick: :sick:
Nisu klubovi ono sto Bosnu cini ponosnom. Sad se okrenuti Zmajevima na Tusnju a onda dobro dosli Zmajevi - kuci u Zenicu - Welcome to Hell - Dragon Nest. Idemo da poharamo do EP. ;)
Jednom ce dijaspora prestat pravit igrace za repku, pa cemo se hvatati za glavu zbog lige...
Brat ne cekali ni na vas - Zeljo do neba a nocas ko najmanje pic*ice zavukli se u misiju rupu dok nisu primilli drugi gol. Nazalost ali dijaspore ce uvijek biti jer nam je takva drzava i uvijek ce biti hrabrih a ne kukavica. I iskreno svako normalan je nocas navijao da BiH klub prodje Makedonce isto sto cu navijati i za nase Sarajevo da prodje Norvezane. BiH zasluzuje hrabre igrace i trebate dobro pregrist jezik kad se busate po PL. Kao i tebi i meni se prevrno stomak kad sam vidjeo 2:2 - tebi zbog Zelje - meni zbog BiH... bit ce bolje ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 23 jul 2014, 00:05

citam vise od sat ove komentare, ima svakakvih, naravno, za to forum sluzi, samo svi uglavnom zaboravljaju jednu stvar - ne moze biti napretka-iskoraka u klupskom fudbalu (u ostalim sportovima pogotovo) dok je opsta situacija u drzavi ne losa, nego alarmantna, zar se moze ocekivati nastup u LP ili ligi evrope ako se u zemlji nema sta jesti, nije dovoljan samo talent i rad na zalost

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 jul 2014, 00:06

Ma boli nas neka stvar,idemo mi u period "Vracanja dugova i stabilizacije kluba".Poslije toga ce sve biti med i mlijeko,a nije bitno sto ne znamo kako cemo vratiti dug bez zarade(citaj Evrope) i bilo kakvih planova i projekata.Jbt kao da slusam pricu o zlatnim kasikama opet. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 23 jul 2014, 00:07

Ovo se nije smjelo desiti, ali nikako. Ova utakmica je bila prekretnica ne samo ove, vec mozda i sljedecih nekoliko sezona. Sada nemamo ni pare ni atmosferu u ekipi, nit cemo koga dovesti nit ce se s optimizmom uci u sezonu nit ista.

Namucimo Plzena prosle godine i umjesto da napredujemo, nas izbaci Metalurg koji je manje kvalitetan od nas, koji nema navijaca skoro nikako...

ali da se razumijemo, sa onakovm igrom poslije datog 2. gola i nek smo ispali, pa onako se ne igra ni kad se vodi 4 0...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 23 jul 2014, 00:07

Pirke_TM87 je napisao/la:
visokohz je napisao/la:Auuuuu pa vi ste dno dna od ekipe
Ja ne mogu da shvatim sta se nalazi u glavama takvih kao sto si ti. Jarane tvoje Sarajevo je izgubilo, shvati sine izgubilo na kosevu od ekipe koja se ne moze kvalitetom porediti sa Metalurgom i ti dodjes i nama na temi pises kako smo mi dno dna od ekipe.
eee ti si dobar poznavalac fudbala pravo,,,, hahaha,,,,šta kažeš junače nemože se poredit.....

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 jul 2014, 00:07

Od gotovog napravili veresiju, pali na ispitu zrelosti! Ako se treba traziti krivac, onda to moze biti samo trener, Adzem. Pola sata do kraja, imas 2:0 pred 10 hiljada svojih navijaca, protivnik promasi penal, i minut poslije ti daje go, pola sata te stisce i na kraju dobije i taj drugi, zasluzeni go. Nije sramota pet ili sest golova od Izraelaca, ovo veceras je sramota. Posljedice ovog poraza su ogromne, tek cemo ih nazalost svi vidjeti, ova ekipa nije sposobna da se vrati na pobjednicki kolosjek.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 23 jul 2014, 00:08

giannini je napisao/la:citam vise od sat ove komentare, ima svakakvih, naravno, za to forum sluzi, samo svi uglavnom zaboravljaju jednu stvar - ne moze biti napretka-iskoraka u klupskom fudbalu (u ostalim sportovima pogotovo) dok je opsta situacija u drzavi ne losa, nego alarmantna, zar se moze ocekivati nastup u LP ili ligi evrope ako se u zemlji nema sta jesti, nije dovoljan samo talent i rad na zalost
sreca pa u Srbiji jedu kavijar i piju magarece mlijeko za dorucak
sedmi pokusaj...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jul 2014, 00:09

De ba, ne prepucavajte se s jufkama, nema opravdanja za ovo. Boli me tuki jel jaci haugesund ili metalurg!
Mi imamo većih problema, počevši od trenera.
Ne mogu zamjeriti Nedi sto nezna ili benji sto je tanak ko papir ili pogubljenom kosoricu...
Adzeme procjeni makar jednom kako treba, idi kadetima nazad molim te!

I ako se nisu pobunili nakon što nas je sudija masakrirao poslje maribora, onda sad ako presutimo možemo se kolektivno kastrirati.

Bice opet nas 2000 i plave dame nisu same...

Jedina svjetla tačka večeras Rijad Bajić, svaka čast djete! I donekle nuspahic koji je krilo koje nismo imali od beslije...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jul 2014, 00:09

Šta ba pljujete igrace :?: :shock: cemu to

Adžemov poraz 200% :!: igraci rade što im se kaže, a onaj amater se totalno pogubio zadnjih pola sata.
Imati 2-0 i ne znati zatvoriti utakmicu i ubijati na kontre - je djelo amatera.
Ne može lik koji je do juce vodio juniore , sad voditi ekipu u Evropi.

A zamjeram i Amaru Osimu koji ga je postavio.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jul 2014, 00:09

Sve dok Željo igra utakmice na Kosevu mi hajra necemo imati !

Ja sam danas govorila da me je ovog najvise strah..+90
Željeznicar za život cijeli !

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 23 jul 2014, 00:10

giannini je napisao/la:citam vise od sat ove komentare, ima svakakvih, naravno, za to forum sluzi, samo svi uglavnom zaboravljaju jednu stvar - ne moze biti napretka-iskoraka u klupskom fudbalu (u ostalim sportovima pogotovo) dok je opsta situacija u drzavi ne losa, nego alarmantna, zar se moze ocekivati nastup u LP ili ligi evrope ako se u zemlji nema sta jesti, nije dovoljan samo talent i rad na zalost
Ne mogu se ocekivati nastupi u LP i liga evropi, al se moze ocekivati da se izbaci jedan makedonski predstavnik !

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 23 jul 2014, 00:11

joey je napisao/la:
sreca pa u Srbiji jedu kavijar i piju magarece mlijeko za dorucak
a izvini jel se to neko plasira iz srbije u LP ili EL, a i takvi su godinama ispred nas

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 23 jul 2014, 00:13

Ekipa koja ispusti vodstvo od 2:0 ne zaslužuje da ide dalje.I to je to. Meni je sve skupa izgledalo nekako nedorečeno,kao da se nije baš sve posložilo kako treba.Novi trener, igrači nedovoljno uigrani.Ima razočarenja rezultatom,ali bi me još više razočaralo kada se ne bi izvukle pouke iz ovih utakmica. Mi, generalno,nemamo običaj da procijenimo svoje realne domete u datom trenutku,pa onda slijedi bijes i ružne riječi.Vjerovali ili ne,ima nešto u ovoj ekipi,imam nekakav osjećaj da će biti nešto od njih.Neka ih samo zdravlje posluži,a iz moje familije imaju sigurne dvije godišnje karte.Pa makar nas bilo samo 1000.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 23 jul 2014, 00:13

Semper je napisao/la:Sve otjerati od Amara pa do čistaćice i od ovog ne može gore.
Drug svratio malo do Zenice i pozabavise Čelikom 5 dana pa ćeš vidjeti da ste Real Madrid ;) jbg poraz ko poraz (što je najžalosnije bez poraza al jbg) ideš dalje glavu gore imaš 30 i kusur utakmica da porapviš sezonu,a vi imate taj da kažem mentalite i nekako ste favoriti kakav god tim imali u ovoj našoj pičvajz ligi.Tuguješ dva dana i doalzi nova tekma novi vikend. :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 23 jul 2014, 00:14

aleksandar_veliki je napisao/la:
O ovome se moze diskutovati, ali u isto vrijeme ne mozes se uvijek vaditi na situaciju u drzavi. Rukavi se trebaju zasukati, na odredjena mjesta u bilo kojoj firmi (klub shvatam kao firmu) se trebaju postaviti ljudi koji imaju viziju. Ovaj post se ne odnosi samo na Zelju, ali ocigledno da kod nas u firmama (klubovima) vecinom rade ljudi bez vizije, koji uvijek imaju alibi u losem stanju u drzavi. Evo, ja radim u firmi, slobodno cu reci, ciji vlasnik ima viziju i koja je jako uspjesna, a situacija u drzavi je haoticna...
to je ok, ali ja sam dugo u sportu i vjeruj mi to je puno kompleksnije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa i 37 gostiju.