FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Smirite strasti ljudi, i ja sam ljut i **** bi svima od do, ali to nije nacin...
Upravo to mi nije jasno, znaci ljudi su svaki slobodnjak koji je bio na oko 30 metara po golu sutali, Antolovic jedva izvlacio, i mi opet pravimo u 92. faul na 20 metara... A imam osjecaj da su se povukli jer nisu vise mogli trcati. Prvo poluvrijeme fantazija trcanje pasovi, drugo cim su poceli meljati loptu reko nece na dobro..barbarez je napisao/la:Onaj sto je otisao na gol liniju je takavv haos napravio I pometnju,da se vidjelo da.nece na dobro.
Kakav amaterizam,kako su se povukli,I penal nije bio opomena.
Znao sam da cemo fasovat iz slobodnog dalo se naslutit.par.dobrih slobodnjaka su izveli.strah me da.cemo.otic sad u ****.krasni
nije bitno, da ga nisu tad uvalili tada, uvalili bi ga u slijedećem naapdu, mi smo morali ispasti a i zaslužili smoemirati je napisao/la:hajde aco regulisi ove malo starije oni su gori od ovih novih, da bar probamo normalno baciti koju ...
Ako je neko gledao tekmu nek kaze da li je ono bio faul u 92 kod gola ili ?
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Zeljkovića nije trebalo izbaciti iz ekipe, trebao je igrati umjesto Čolića. Čolić je opet ispadao cijelo vrijeme a Kvesić osim što je skrivio penal, nema više nikakve igre prema naprijed. Uz nesigurni dvojac Bogdanović-Kosorić dobili smo konstantne probleme, nesigurnost, na duge lopte ne prave ofsajd zamke i stvaraju paniku. Tomić ima prolaznu ocjenu, poneki bljesak Jamaka i naravno najbolji pojedinac Bajić i Antolović.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mislim da su gosti zasluzeno prosli, moje objektivno misljenje, ne zbog toga sto sam navijac Sarajeva. Fino je to aco sto radis, tako i treba da radi moderator, ali molim te radi tu istu stvar kao npr. kad je na nasoj temi bilo orgijanja poslije Haugesunda.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nisu klubovi ono sto Bosnu cini ponosnom. Sad se okrenuti Zmajevima na Tusnju a onda dobro dosli Zmajevi - kuci u Zenicu - Welcome to Hell - Dragon Nest. Idemo da poharamo do EP.GracanicaAA je napisao/la:Jebt, Makedonski klubovi bolje u Evropi pu....makedonski ide prema vrhu Bosanski ide dole![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Znao sam da će bit ovako, prerano smo se povukli, poslije dugog gola trebalo je još barem 15 minuta drzat igru pod kontrolom, al' mi smo se povukli, kod njihovog prvog gola lik se prošeta kroz odbranu i zavali ga u ćošak.
Tuzan sam mnogo ovo je veliki šok

Nakon **** igre i ne treba očekivati više. Ovo je Adžemov poraz.
Željo je smijurija od ekipe.
Željo je smijurija od ekipe.
Sad svakog igraca prodati koji se moze prodati !
Sta je ovo ZIVI ZID, sramota, nevjerovatno. Ko pickeaS_Roma je napisao/la:Head je napisao/la:Ima li gdje drugi gol Metalurga, nisam gledao drugo poluvrijeme.

Takav gol primit nema dalje. Igrac okrece guzicu lopti i pravi rupu u zivom zidu. Odnosno par igraca

-
- Kontakt:
Da smo se bogodm povukli, i da znamo igrati na rezultat, odnosno da je Adzem mudriji i iskusniji u ovim stvarima ovo bi bila drugacija prica. Da je Adzem povukao prave poteze pa zatvorio utakmicu sa Zeljkovicem i Hasanovicem a ne neki nepromisljeni potezi u pokusaju da dotuce protivnika kada je evidentan fizicki pad ekipe to bi bila druga prica. Propustena strasna prilika. Jedino sto raduje je ovaj decko Nuspahic, koji je dok je igrao pravio haos po toj lijevoj strani.samozeljo1987 je napisao/la:Znao sam da će bit ovako, prerano smo se povukli, poslije dugog gola trebalo je još barem 15 minuta drzat igru pod kontrolom, al' mi smo se povukli, kod njihovog prvog gola lik se prošeta kroz odbranu i zavali ga u ćošak.
samo ne znam kako Antolovic na obje stative nije stavio igraca , nije normalan kad je vidio kako ljudi imaju dobar šut
I razmisljas poslije utakmice jesmol mi bosanci toliko glupi ili je mozda do okruzenja ili neceg treceg. Pa imas igru imas rezultat i to kakav (2-0) i treba samo da izvrsis neke rokade na terenu koje bi svaki normalan trener uradio mi nastavljamo kako je i bilo. Vidis da je igrace savladao umor a opet se ne mijenja nista u postavci igre e moj Adžeme.
-
- Kontakt:
E to ja upravo i govorim. Fizicki smo pali i mi fol uvodimo napadace kod rezultata 2-0 25 min do kraja utakmice. Pa covjece boziji zatvori se, imas Zeljkovica, Hasanovica, izbijaj lopte, koga briga vise jel lijepa utakmica ili ne. Platili danak neiskustvu trenera!terabajt je napisao/la:I razmisljas poslije utakmice jesmol mi bosanci toliko glupi ili je mozda do okruzenja ili neceg treceg. Pa imas igru imas rezultat i to kakav (2-0) i treba samo da izvrsis neke rokade na terenu koje bi svaki normalan trener uradio mi nastavljamo kako je i bilo. Vidis da je igrace savladao umor a opet se ne mijenja nista u postavci igre e moj Adžeme.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fakat za plakat, oni opucaju 30 puta prema golu i izgube 1:0, vi vodite 2:0 i primite dva. U ovoj drzavi nema kvalitetnog trenera, nemoguce koliko ne znaju 

Idalje ne razumijem kako igrač može biti onoliko glup, na nivou retardiranog, da pravi onakav faul u onoj minuti bespotrebno.
🔵⚪
Nijedan Zeljovac veceras ne smije imati izgovor za ovaj debakl koji je se desio. Cak posle naseg vodstva tim je se povuko i makedonci su bolji dosta bolji. Posle drugog gola nastao je raspad sistema i meni ne cudi sto smo na kraju i ispali. Ovaj tim ima potencijala ali eto na kraju ispade da nas fudbal nije u stanju se ni porediti sa veletimovima iz Crne Gore i Makedonije. Zalosno ali istinito.
Treba se dati sansa ovim najboljim juniorima i ponekom kadetu tokom sezone jer ako vec moramo da ispastavamo ovakve utakmice onda nek to barem bude sa igracima koji imaju neku buducnost. Bajicu i Nuspahicu svaka cast. Nasi najbolji igraci u ovoj utakmici. Pogotovo Nuspahic. Momku svaka cast i ocekujem da bude nas novi Visca.
Sve u svemu. Utakmica je obecaval. 2-0 ali na kraju debakl - zasluzeni. Ko hoce da prihvati ovo nek prihvati, ko nece, nek prespava pa ce sutra hladne glave da se ipak slozi. Nismo zasluzili prolaz gledajuci dvije utakmice. A to je zalosno kad uzmes u obzir protiv koga smo igrali (uz duzno postovanje).
P.s.
Ja znam da je bosanski mentalitet cudo. I da za njega nazalost lijeka nema. Neznam mozda pripremaju nesto u labaratoriji ali sumnjam. Ali pobogu jeli se nekad moze sacekat kraj utakmice da se ide dalje. Posle 2-0 neki vec postavljaju potencijalne timove za PLAY OFF! He, znaci i kiprane smo izbacili.. Eh sta ti je bosnjo. Eto sad kalkulirajte kolko hocete. Do iduce godine Evropo... Ako bude uopste. A do tad. Putuj, na nas nemoj cekat...
Treba se dati sansa ovim najboljim juniorima i ponekom kadetu tokom sezone jer ako vec moramo da ispastavamo ovakve utakmice onda nek to barem bude sa igracima koji imaju neku buducnost. Bajicu i Nuspahicu svaka cast. Nasi najbolji igraci u ovoj utakmici. Pogotovo Nuspahic. Momku svaka cast i ocekujem da bude nas novi Visca.
Sve u svemu. Utakmica je obecaval. 2-0 ali na kraju debakl - zasluzeni. Ko hoce da prihvati ovo nek prihvati, ko nece, nek prespava pa ce sutra hladne glave da se ipak slozi. Nismo zasluzili prolaz gledajuci dvije utakmice. A to je zalosno kad uzmes u obzir protiv koga smo igrali (uz duzno postovanje).
P.s.
Ja znam da je bosanski mentalitet cudo. I da za njega nazalost lijeka nema. Neznam mozda pripremaju nesto u labaratoriji ali sumnjam. Ali pobogu jeli se nekad moze sacekat kraj utakmice da se ide dalje. Posle 2-0 neki vec postavljaju potencijalne timove za PLAY OFF! He, znaci i kiprane smo izbacili.. Eh sta ti je bosnjo. Eto sad kalkulirajte kolko hocete. Do iduce godine Evropo... Ako bude uopste. A do tad. Putuj, na nas nemoj cekat...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 22 jul 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trener je zakazao sto jest jest. 20 minuta je kasnio za izmjenama protivnika. Nije vrsio ama bas nikakav pritisak na sudiju. Nije izgledalo da vlada situacijom u potpunosti. Pokazivao je igracima komu da dodaju i sta da rade kada je bilo to nepotrebno. A kada se je prelamalo izgledao je pasivan. Svjezi igraci koji su usli trebali su da preoru teren i zarade bar po jedan zuti i da zaustavljaju napade dok god to sudija ne sankcionise. A oni se cuvali da ne zarade zuti da ne propuste slucajno treci krugterabajt je napisao/la:I razmisljas poslije utakmice jesmol mi bosanci toliko glupi ili je mozda do okruzenja ili neceg treceg. Pa imas igru imas rezultat i to kakav (2-0) i treba samo da izvrsis neke rokade na terenu koje bi svaki normalan trener uradio mi nastavljamo kako je i bilo. Vidis da je igrace savladao umor a opet se ne mijenja nista u postavci igre e moj Adžeme.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jul 2014, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
nek se sad Amar upita zašto je prosjecna posjeta 2000-3000 hiljade 

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 21 gost.