Probisvjet je napisao/la:A de recite Boga vam ima li ovdje logike haaaa?
Za ove sto se pravdaju da nisu pustili ili prodali ili izgubili sto su gori. Svejedno.
...nego ima nesto sto kod vas ne valja, ima nesto sto insana ne cini, ima nesto sto kod drugih nema, nesto lose, nesto sto ne valja.
Ima nesto kod vas, nesto isto, nesto kao kod Emira Kusturice. Vi ste prelivode i takvi ste kroz istoriju.
Nije to sto mi ne valjamo, nije to da Sloboda nije uzasna haj najgora, ne pravdamo mi nase ispadanje, vasom prodajom i pustanjem, ne krivimo mi vas sto ste prodali ili pustili. Mi se samo cudimo kakvi ste vi ljudi.
Pisemo o tome i memorisemo. Ostavljamo u sehare, da se generacijama nadje.
Ako bude rata ne daj da ti Sarajlija cuva ledja il' ako bude mira, dao Bog, nedaj da zavisis od njih!
Ti kao pojedinac si odron,po cijenu bana reci cu ti,hebo te sarajlije u sarenu kapicu.Koji moron moras biti da geneiralizujes cijeli jedan grad na osnovu jednog kluba,nekoliko njegovih navijaca,pa ni to,nekoliko forumasa koji kao navijaju za isti. Bolestan si,prizivas rat,a rata osjetio nisi,i to bas na danasnji dan kad se obiljezava Kapija. Nikad necu reci dabogda vama bilo u ratu kao sto je nama bilo.
Nemas pojma o zivotu,fuj, hebo te i fudbal i sve kad si panj i imas takvo razmisljanje.
Zavadjate dva grada,gadite nas jedni drugima,nikad mi likovi kao ti ne mogu zgaditi Tuzlu,jer znam da je Tuzla sve suprotno od tebe.Fuj...