eh sad se zakuhalo 40 boba 5 utrka do kraja, ne bi bio los neki dnf papaye pa da se to smanji na oko 10-15

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Oprosti sto cu biti grub, ali glupo ti razmisljanje.
Ma upravu si. Nisu me jednom navukli zbog debilnog naslova...
Pusti se sport sporta i glupih naslova neće biti kazne nikakve
Nema kazne za Maxa, jer nije ništa vezano za njega i njegov bolid. U ovom slučaju jedino može biti novčana kazna za tim.
E svasta sam procitao na ovom forumu, ali ovo mi je vrh vrhova. Izgleda da se Landu svi trebaju skloniti da bi titulu uzeo. Hvala Bogu da jos ovakvi vozaci postoje inace bi sport bio za kljuc u bravu. Unistava Norrisu trkuKennyKFCLofton je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:36Ovaj majmun iz Monte Carla uništava Norrisu utrku a i sebi.
Gubi vrijeme ovom defanzivnom vožnjom što će za posljedicu imat to da će nakon zamjene guma bit na začelju karavana budući da mora prvi u box jer je startao sa softom.
Pa eto vidjeli smo kad je prosao Leclerca prvi puta, nije sekundu skinuo Maxu. Cak je u odredjenom trenutku Max povecao prednost u odnosu na njega.Simi je napisao/la: ↑20 okt 2025, 18:24E svasta sam procitao na ovom forumu, ali ovo mi je vrh vrhova. Izgleda da se Landu svi trebaju skloniti da bi titulu uzeo. Hvala Bogu da jos ovakvi vozaci postoje inace bi sport bio za kljuc u bravu. Unistava Norrisu trkuKennyKFCLofton je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:36Ovaj majmun iz Monte Carla uništava Norrisu utrku a i sebi.
Gubi vrijeme ovom defanzivnom vožnjom što će za posljedicu imat to da će nakon zamjene guma bit na začelju karavana budući da mora prvi u box jer je startao sa softom.
Trebao je pobjediti za njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.