FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ocekivan gol makedonaca. Katastrofalna igra posle drugog kola. Nesto slicno kao i u prvom poluvremenu kad smo poveli... Psiha = nula...
Gdje ste pozurili u trece pretkolo/play off i ostale pi*ke materine... Polahko vise...
Gdje ste pozurili u trece pretkolo/play off i ostale pi*ke materine... Polahko vise...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Koja vam je ono harlovina na desnom halfu sto se povlaci pred igracem i uvuce se golmanu u krilo ?? Ono je katastrofa
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Sreca pa ne znaju dat iz penala
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Cuj bruka. Kako samo nepromisljen i glup komentar covjek ostavi i jos se smije.Vandelanoite je napisao/la:Ovaj Elegant i SamoZeljo su najaktivniji ovdje i predstavljaju se kao veliki fanovi Želje a nisu na stadionu BRUKA hahahahahah.

Ja sam u ovom mjesecu ostavio samo tri komentara, ovo mi je cetvrti.
Ako sam ja sa tri komentara u preko 20 dana najaktivniji, onda ovaj forum treba zatvoriti, a pogotovo ovu temu, koja je najveca na forumu.

Visi gol u zraku. 

-
- Kontakt:
FK Željezničar
Hvala Bogu pa su Makedonci promašili penal, inače bi sada možda bilo neriješeno (što ne bi bilo dovoljno za prolazak).
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 22 jul 2014, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kako nam se igra raspala nakon drugog gola, strašno. Još deset minuta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nebi da pehiram, ali, ali...
- Consigliere
- Kontakt:
Antolovic najbolji igrac 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Znaci panika i totalni raspad sistema zadnji dvadeset minuta... Joj... haj vise kraj...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kako nasi klubovi sebi mogu zagorcati zivot niko ne moze
-
- Kontakt:
FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem mojim očima ...
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 22 jul 2014, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kolko god da je,popravit će Metalurg podobrogood_boy je napisao/la:zna li neko koliko novaca se sad dobija za trece pretkolo?
Nad tobom sunce najljepše sja
**** ti sve na dunjaluk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.