FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 14 feb 2016, 01:31

Harba ce prekucat ovz ligu sa povezom oko ociju znaci ode on na hrustremovicevo mjesto sa emersonom ce da kroji sudbinu protivbickih goolmana haVARIJA smo igraca dobili
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 14 feb 2016, 01:44

A ko je taj s kojm se jos pregovara, i koji se ceka?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 feb 2016, 02:50

Harba je dobar igrac,i treba nam u svakom slucaju,a nije stranac,tako da je po meni ovo dobar potez,jer nam moze samo pomoci nikako odmoci,dobrodosao tebraaaa,sve najbolje i puno uspjeha :salut: :thumbup: (a nisam mu ni ja nista u familiji,nit mi je drug) :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 feb 2016, 02:51

:hmmmmm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 feb 2016, 03:01

Moze pricati ko sta hoce...al ukucajte njegove klipove...lik je igrao protiv Sparte...Plzena...Slavije...Teplica...zabijao golove...imao asistencije...ko kaze da nije brz neka pogleda malo...ja ga se sjecam jos iz Olimpica da im je bio pola tima...bolji od Okica sigurno...a mislim da mozes igrati momak i u sredini jer zna sa loptom. Iako nama treba neki lucidni zadnji vezni...moze za nase lige i Harba tu poziciju da pokrije ako bude trebalo....dobar igrac po meni

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 feb 2016, 04:29

Sta ce nam Harba pored Babovica i Luke... pa stvarno :rol: :rol: Neki trebaju bit svjesni da mi nismo ni Hajduk, a kamol Dinamo, Partizan itd... Harba je odlican igrac, moze vise pozicija pokriti i draze ce mi bit gledat njeg kao Duljinu zamjenu protiv Svinjskog nego da gledam Sevku ili Krleta na toj poziciji kako se bore s primanjem lopte... Plus nije stranac, u svakom slucaju Dobro nam Dosao !! (Ima i dobru sestru ovaj harba ;) )
1946~

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 14 feb 2016, 06:09

Dribler, dobar pregled igre, brz, zna je podvaliti baš fino, a dobar je i na desetci, za naše lige ala Benko...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 feb 2016, 06:10

Cisto sumnjam da je on imalo kvalitetniji od Krste ili Seleta. To i jest problem.

Dino, Dino, ma kakve stvari da si uradio za FKS u proslosti, taj klub nije nicija privatna prcija pa da guras ili ne guras igrace koje ti hoces ;)
Pametnije ti je da se drzis administracije, fudbal prepusti covjeku koga placate za to!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2016, 07:18

ko nam ode? Krste, Ševko ili Dulja???

ovaj je iskusan i zna predriblat, centrirat, otvarat se, ukratko TV u boji za ligu, ali i odličan za evrope
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2016, 07:44

MCMLXVII je napisao/la:Ljudi nisam ja nikakve kapitalce ocekivao, ali bar sasvim neko pristojno pojacanje. Ovo je cista stela G. Dine Selimovca! Imas vec Bekica, Benku, Osmanovica, Velkoskog i Cezara u napadu i sta nam jos ovaj levat treba koji je vrhunac karijere prosjecan klub iz Slovacke? Jos mu 27 godina... Ma daj ba nisam ovca, jos nam kazu Jesa ima odrijsene ruke hahah jadovi.
imaš Dulju i Krstu u izlogu, hajmo reći da ne idu sad, ali 100% idu na ljeto
ovako si već rješio zamjenu

ja bi i sa Ševkom se rastao i potražio kakvog bržeg i mlađeg lijevog krilnog....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 feb 2016, 08:17

O kakvom pojacanju pricate pa srpska, hrvatska i slovenska liga imaju jaci koeficijent, a slovacka liga je malo iznad premijer lige :facepalm: :facepalm: :thumbdown:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 feb 2016, 08:26

A ko je uopste taj Harba?
ZZ

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 feb 2016, 08:36

Dobar je ovaj Harba
Samo Sarajevo

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 14 feb 2016, 08:46

Dobar je Harba za rotacije plus mozda nas na ljeto napuste Sevko i Krste.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 feb 2016, 09:01

Ja kad sam za Simeunovića rekao da ce biti pojacanje,mnogi su se ovde smijali.
Mnogi ovde koji kritikuju Harbu garantujem zivotom da ga nisu nikad gledali.Evo i za njega cu reci da ce nam biti pojacanje,i to kako.
Zivi bili pa vidjeli.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 feb 2016, 09:04

Drago mi je što su mnogi protiv dolaska Harbe. Tako je bilo i kad je Simeunović došao, pa sad ga mnogi proglašavaju najboljim pojačanjem :D
SARAJEVO

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 feb 2016, 09:10

Ma raja je slabo pratila harbu dok je I u olimpiku bio najaci u ligi igrac bio otiso u ceskuvi pored ajdina mahmutovica najkonstantnoji I jedan od najboljih stranih igraca bio trpo je svakom skim god da su igrali I po meni nije macak u vreci vec dokazan igrac pocevisi od nase lige pa dalje momak je nas I treba da smo zadovoljni da su ga doveli skretnicari I oni azmirovi analno svrsavanje bi bilo mi vec pravimo elipu za ligu I evropu tako I iducu sezonu a harba nije star znaci Allaha mi cjepat ce sa denijem u mostaru svinjskog
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 14 feb 2016, 09:15

crozzer je napisao/la:Možda je ovo krilo koje će nastupiti protiv Zrinjskog :P
Može li igrati krilo ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 feb 2016, 09:17

Pa igra sve pozicije ofanzivne od krila pa do lazne devetke I acm
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 14 feb 2016, 09:17

Tek vidjeh ovo za harbu, uďem ovdje kad ono pljuvačina već 30 stranica a kako se vremena mjenjaju prije smo u zvijezde dizali tri put slabije fudbalere tako da ovo pljuvanje nije lose iz preventivnih razloga.
Sto se tice harbe dok je bio u ceskoj cinilo mi se da je cesto davao golove i asistencije kao i u olimpicu, ono sto je dobro prosao je pripreme sa tim nekim klubom tako da je bar fizicki spreman.
Uglavnom ja kao vjecni pozitivac :cool: sam zadovoljan sa harbom iz dva razloga a to je zato sto mislim da je dobar igrac i zato sto se trudim biti realan a ono sto mi nije jasno sto ce nam igrac na tim pozicijama pa zuka i ostali upuceni bar nam recite jel bi nas neko trebao napustiti ubrzo?
Ako je to duljevic onda ne govorite nista moje srce to ne bi moglo podnijeti :plac:
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 18 gostiju.