Kad bi ovi vaši samo bili efikasni protiv svih klubova kao protiv Bayerna, heeej....Semir bvb je napisao/la: Da ima više klubova kao Bauern u ligi ne bi bilo zime za nas.![]()
![]()
Svaka čast na utakmici
Gvardo će već izjednačiti protiv Kloppa u finalu kupa
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kad bi ovi vaši samo bili efikasni protiv svih klubova kao protiv Bayerna, heeej....Semir bvb je napisao/la: Da ima više klubova kao Bauern u ligi ne bi bilo zime za nas.![]()
![]()
kud ćeš lijepše, em digneš pare na pobjedi voljenog kluba, odgledaš fino kako dominiraju usred Minkena, ok ne toliko bitna utakmica ali opet treba dati Bayernu tri komada u gostima a oni nama nisu ni zaprijetili kako treba...zgmiky je napisao/la:Bayern-Dortmund over 1.5 1.pol 2.00
Bayern-Dortmund over 3.5 2.00
Bayern-Dortmund 1.pol 2 5.25
Bayern-Dortmund 2 7.00
klasa optimist zadnja dva ali sve je moguće, ne ide me danas ni zadnja dva dana pa ne preporučujem pratiti![]()
sastavi:
Bayern
Neuer - Rafinha,Martinez,Dante,Alaba - Lahm,Schweinsteiger - Ribery,Götze,Robben - Mandzukic
BVB
Weidenfeller - Großkreutz, Hummels, Sokratis, Durm - Kehl, Sahin - Hofmann, Mkhitaryan, Reus - Aubameyang
Ocigledno nisi dobro upucen, ali jos bolje, to mi daje nadu da ces prelistati stranice unazad kao i biti aktivniji na temi Vukova. Mozda i shvatis o cemu ti govorim.Lokos19 je napisao/la: O cemu ti
Cestitam.Mogu misliti koliki je to bio vjetar u ledja sto se tice borbe za trofeje u najjacim takmicenjima.Damir_BvB je napisao/la:Samo se pitam gdje su sad KRITICARI . U roku od 5 dana smo ne pobjedili vec IZDOMINIRALI REAL MADRID I BAYERN MUNCHEN !
Izdominirati najjači Bajern ikad u gostima je vjetar u leđa za narednih 5 sezona.schweinsteiger je napisao/la:Cestitam.Mogu misliti koliki je to bio vjetar u ledja sto se tice borbe za trofeje u najjacim takmicenjima.Damir_BvB je napisao/la:Samo se pitam gdje su sad KRITICARI . U roku od 5 dana smo ne pobjedili vec IZDOMINIRALI REAL MADRID I BAYERN MUNCHEN !
Nop. Nit me interesuju drugi klubovi nit zalazim na te teme.Omerbavarac je napisao/la:Ocigledno nisi dobro upucen, ali jos bolje, to mi daje nadu da ces prelistati stranice unazad kao i biti aktivniji na temi Vukova. Mozda i shvatis o cemu ti govorim.Lokos19 je napisao/la: O cemu ti
In the match against Mönchengladbach he ran 13.87 km. 31 sprints and 83 runs.Dede17 je napisao/la: Hofman fantazija evo zadnjih par utakmica. Totalno podigo formu i pokazuje da ipak BVB ozbiljno može na njega računat.Pokazuje ozbiljne naznake klasnog veznog modernog veznjaka.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.