BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 12 apr 2014, 20:43

Semir bvb je napisao/la: Da ima više klubova kao Bauern u ligi ne bi bilo zime za nas. :!: :njanjanja:
Kad bi ovi vaši samo bili efikasni protiv svih klubova kao protiv Bayerna, heeej....
Svaka čast na utakmici :clap:
Gvardo će već izjednačiti protiv Kloppa u finalu kupa :tralala:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 apr 2014, 20:45

Kad je trebalo Pep je nabio Kloppa, ova vecerasnja utakmica ne znaci nista naravno.
Umorni i nezainteresovani Bayern je bio lagan plijen za nabrijane Domuzare koji se bore za LP.
Cestitke na pobjedi.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 apr 2014, 20:53

zgmiky je napisao/la:Bayern-Dortmund over 1.5 1.pol 2.00

Bayern-Dortmund over 3.5 2.00

Bayern-Dortmund 1.pol 2 5.25

Bayern-Dortmund 2 7.00

klasa optimist zadnja dva ali sve je moguće, ne ide me danas ni zadnja dva dana pa ne preporučujem pratiti ;)

sastavi:

Bayern
Neuer - Rafinha,Martinez,Dante,Alaba - Lahm,Schweinsteiger - Ribery,Götze,Robben - Mandzukic

BVB
Weidenfeller - Großkreutz, Hummels, Sokratis, Durm - Kehl, Sahin - Hofmann, Mkhitaryan, Reus - Aubameyang
kud ćeš lijepše, em digneš pare na pobjedi voljenog kluba, odgledaš fino kako dominiraju usred Minkena, ok ne toliko bitna utakmica ali opet treba dati Bayernu tri komada u gostima a oni nama nisu ni zaprijetili kako treba...
Svaka čast Kloponji,Buvcu i momcima, kapa do poda :bow: Miki za današnji nastup :bow: :bow:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 apr 2014, 22:38

Cestitke na odlicnoj igri i pobjedi.

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 12 apr 2014, 22:46

Ponosan sam na momke koji su odigrali ovaj meč. Posebno mi je drago zbog Mikija što je dao prvi gol. Nadam se da su neki vidjeli kako je istrčao onu kontru za 2:0 te kako je dao loptu Aubameyangu. Drago mi je zbog svih,zbog igrača,uprave,Kloppa i naravno navijača koji uvijek podržavaju klub.
Prelijep osjećaj je dobiti Bajern na njihovom terenu i vratiti za onaj nezasluženi poraz iz prvog dijela sezone. Lijepo je znati da je Bajern i dobro prošao. Nadam se tituli u kupu,to bi za mene bio super kraj ove teške sezone( teške,ali ne i neuspješne,po meni je sasvim zadovoljavajuća). I ako Bog da sljedeće sezone u jačem sastavu napasti sve titule. :D Naprijed BvB.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 apr 2014, 23:17

Cestitke na zasluzenoj pobjedi.Poslje Simeonea imate najboljeg trenera na svijetu i sve dok je tako bit cete u vrhu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 apr 2014, 00:30

Kako da ga covjek ne voli :D
slika
Heno pokazao da moze igrati i na krilu...to nam daje dodatnu fleksibilnost za narednu sezonu.Aubameyang takodje pokazao da moze biti taj centralni napadac u utakmicama sa manjim posjedom lopte.

Durm ponovo odlican a Reus i Hummels su u strasnoj formi.Naravno i ostali nisu bili nista slabiji.

P.S.Izgleda da bi Ginter u Borusiju,ali onu iz Gladbacha :? Jest da mu je tamo mnogo sigurnije mjesto u prvih 11 ali Klopp je svima dao sansu pa bi sigurno i njemu...al' ko zna,mozda je opet suplja.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 apr 2014, 00:57

Odlicna utakmica danas prezadovljan sam i presretan ... Samo se pitam gdje su sad KRITICARI . U roku od 5 dana smo ne pobjedili vec IZDOMINIRALI REAL MADRID I BAYERN MUNCHEN ! I to sa oslabljenim kombinovanim sastavom cak bez Lewe smo 3 komada utrpali Bayernu u gostima ;) ... Jel vi shvatate svi da smo u roku 5 dana nabili 2 najveca kluba planete raznjeli ih pregalizi ih i to OSAKACENI ... Pa hajde kriticari krenite pljuvat kako su igraci limitirani kako Klopp veze nema s taktikama kako je uprava losa kako trebaju novi igraci itd, stid da bude svakog navijaca sto je pljuvao po svemu tome tokom citave teske sezone koja je po meni ODLICNO ZAVRSENA ma kako god kup prosao ( a proci ce abd dobro ) ovo je super sezona ...

2 smo u ligi ispali smo u cetvrtfinalu od REALA i to uz mnogo peha smo ispali i to cak bez 5 prvotimaca ;) ... Samo da vas napomenem da je jedan PSG koji trosi troduplo vise od nas ispao u cetvrtfinalu, da je jedna BARCELONA sa najboljim igracem svih vremena takodje ispala, da je jedan City davno ispao itd ... I da jos uz sve to ni jedna od tih navedenih ekipa nije bila osakacena poput nas i da ni jedna od tih ekipa nije svog protivnika IZDOMINIRALA a svaka od tih ekipa je imala lakseg protivnika od nas i svaka od tih ekipa ima 5 put veci budzet od nas ... Prema tome sta zelite svake godine salataru i finale lp e njonjo ne ide ne moze ovo je predobro .... Ustalili smo se u lp i svaka ekipa planete ce da drhti kad izvuce BvB pogotov nakon zadnje tekme sa Realom gdje smo ih pregazili i to kad su nas svi otpisali ...

A bgm ako abd i 2 u ligi zavrsimo i to je odlican posao vise nego dobar ja prezadovoljan ... Samo da se sad odrade dobro transferi da dodje Ginter, Kagawa, Drmic ... I apsolutno nista vise nam ne treba i nadam se da cemo uspjet zadrzat Reusa i Hummelsa i Gundogana ... Drugi se mogu lako zamjenit no ova 3 ne mogu ... I mi cemo narednih godina da haramo ...

Sto se tice danasnje utakmice gdje su svi oni sto su pljuvali po MIKIJU gdje ste bolan gdje ste jel i dalje panj flopitarijan itd ne nazivajte se navijacima dok ne budite podrzavali svakog igraca svog tima a ne pljuvali po njemu ... Nakon onih silnih promasaja iz predhodnih utakmica nekom bi trebalo par mjeseci da sebi dodje no momak bgm u prvoj utakmici i to protiv Bayerna dokaza klasu izdominira i opravdaje ulozeni novac ... DOBRO ZAPAMTITE SVJESNI MNOGI NISU KOJA JE OVO IGRACINA 2 SEZONA JE NJEGOVA ima da dominira tesko se je uklopit iz Ukrainske lige u BL iz lige gdje vlada kriminal gdje se utakmice kupuju itd u ligu gdje je sve suprotno on je IGRACINA ma koliko god zicera profulo bitno je na koji nacin ih profula i kako to odradi a on bgm lijepo primi loptu lijepo nisani gadja trazi ugao i malu mrezicu eh sto sad lopta pogodi stativu ili ode tik pored gola boze moj ... Druga bi prica bila da njemu lopta pobjegne ili da mu sut zavrsi na tribinama al ne bgm njegovi zavrse tik pored gola ... Miki za mene predobar igrac, pogotov u velikim utakmicama je pokazao sta zna a kako je tek paklen u kontranapadima wow to je danas pokazao i u derbiju protiv plavaca kad je loptu sa svoje polovice povukao ...

Durm :bow: :salut: :bow: kako je ovo Klopp uspjeo napravit od napdaca ne mogu da vjerujem ovaj momak je predobar na bekovskim pozicijama nam apsolutno nista ne treba i to dugi niz godina ... Ofanzivna varijanta Piszcek, Durm - Defanzivna KG, Schmelle ... Kakva 2 meca je Durm odigrao i to protiv usudit cu se rec 2 najbolja DESNA krila svijeta Bale i Robben momak ih je zatvorio sasvim pristojno a uz to se ukljucivao i u napade ... Takodje Sahin odlican mec predobar je danas bio ... Hummy i Reus dokazuju svoju klasu iz utakmice u utakmicu i to je odraz ovih lijepih dobrih uspjesnih velikih rezultata njih dvojica nose ekipu ...

Nur der BvB ECHTE LIEBE !!!

P.S. Ado popravi Avatar ne vidi se nista jbg :)
BvB Echte Liebe !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 apr 2014, 01:55

Lokos19 je napisao/la: O cemu ti
Ocigledno nisi dobro upucen, ali jos bolje, to mi daje nadu da ces prelistati stranice unazad kao i biti aktivniji na temi Vukova. Mozda i shvatis o cemu ti govorim.

Cestitke na pobjedi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 13 apr 2014, 02:00

Za Damir BvB
Jarane samo mi kazi ,koliko jaku dozu si uzeo prije posta sto si ga napisao.
Ja mislim ds si se predozirao.. lol..B-) :-P :-D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 apr 2014, 02:12

Nadam se K'lauternu u finalu kupa. Ako nis, pruzice dostojan otpor.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 13 apr 2014, 09:22

Durm mašina neviđena. :clap: 88 % dobijenih duela. :bow: Robben čas u lijevom čas u desnom džepu. :tralala:

Hofman fantazija evo zadnjih par utakmica. Totalno podigo formu i pokazuje da ipak BVB ozbiljno može na njega računat. :clap: Pokazuje ozbiljne naznake klasnog veznog modernog veznjaka. :thumbup:

Miki fantastičan na krilu. Možda to bude njegovo primarno mjesto u budućnosti. :thumbup: Manje odgovornosti i odma manje pritiska na igrača i onda on dere guzove. Sjajan prvi gol, a još bolji potez kod drugog gola. Bravo. :bow: :clap: :bow:

Čini mi se da je Klopp napokon počeo mijenjati izlizanu formaciju koju svi kopiraju krenuvši od Jajerna. Zadnje dvije utakmice nevjerovatne. :o Jučer je to izgledalo kao 4-4-2 sa Reusom i Aubom u špicu. :thumbup:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 apr 2014, 09:50

Damir_BvB je napisao/la:Samo se pitam gdje su sad KRITICARI . U roku od 5 dana smo ne pobjedili vec IZDOMINIRALI REAL MADRID I BAYERN MUNCHEN !
Cestitam.Mogu misliti koliki je to bio vjetar u ledja sto se tice borbe za trofeje u najjacim takmicenjima.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 13 apr 2014, 10:12

schweinsteiger je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Samo se pitam gdje su sad KRITICARI . U roku od 5 dana smo ne pobjedili vec IZDOMINIRALI REAL MADRID I BAYERN MUNCHEN !
Cestitam.Mogu misliti koliki je to bio vjetar u ledja sto se tice borbe za trofeje u najjacim takmicenjima.
Izdominirati najjači Bajern ikad u gostima je vjetar u leđa za narednih 5 sezona. :D

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 13 apr 2014, 11:04

Omerbavarac je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la: O cemu ti
Ocigledno nisi dobro upucen, ali jos bolje, to mi daje nadu da ces prelistati stranice unazad kao i biti aktivniji na temi Vukova. Mozda i shvatis o cemu ti govorim.
Nop. Nit me interesuju drugi klubovi nit zalazim na te teme.
Tako ako me vec citiras i hoces nesto reci nebrkaj ;)

Damira ocigledno prenijelo.
Veli gdje su kriticari a ja vec na poluvremenu pohvali mikija, ccc
Dalje miki i jest samo upotrebljiv za kontre. Gdje je protiv zatvorenih ekipa? Gdje miki bi na westfallenu kontra buyerna?

Kaze izdominirali real i buyern a prvi nas zgazili na bernabeu a drugi ostavili na minus dvajs. Nemozes ocijenjivat sezonu na osnovu dvije tekme ;) Pominjes osakacenje a salke (takodje s povredama) nas prati u stopu. :hmmmmm:

Juce su momci bili odlicni i naravno da nema prostora za kritiku sto je i normalno posle dobre tekme. Da li bi ovakav rezultat bio da je buyern grizo i igrao 120% je pitanje. Sa drugim mjestom u ligi, finalom kupa i cetvrtfinalom LS ja sam takodje zadovoljan. Problem i nezadovoljstvo su samo utakmice gdje nije bilo zara i gdje se protivnik povuce jer za takve situacije nismo imali kvaliteta. Ama bas sve svalit na povrede je jeftin izgovor.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 13 apr 2014, 11:14

Borussija igra najbolji fudbal na svijetu, najbrži, najdirektniji i šteta što nisu imali sreće ove godine sa povredama. Perfektno.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 apr 2014, 11:25

Dede17 je napisao/la: Hofman fantazija evo zadnjih par utakmica. Totalno podigo formu i pokazuje da ipak BVB ozbiljno može na njega računat. :clap: Pokazuje ozbiljne naznake klasnog veznog modernog veznjaka. :thumbup:
In the match against Mönchengladbach he ran 13.87 km. 31 sprints and 83 runs. :o :shock: :crazy:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 apr 2014, 11:26

slika

U Francuskoj ste veoma cijenjeni. :kralj:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 13 apr 2014, 13:10

Ako su zadnje dvije utakmice protiv Reala i FCB dokaz da se mi kritičari trebamo zabiti u mišje rupe, onda su te dvije utakmice dokaz da povrede uopšte nisu olabile ekipu i da je vađenje na povrede šuplja priča. I da iduće sezone Subotić, Bender, Kuba i Šmelcer treba da sjede na klupi i da su pojačanja potrebna tek toliko da se zamijeni Lewat i vjerovatno Gundo. Stvarno ne mogu euforičnih istupa i slavljenja dvije pobjede koje su na kraju ispale samo stvar prestiža, koliko god te pobjede nama svima prijale i bile pokazatelj da je BvB vjerovatno na dobrom putu što će iduća sezona ipak najbolje pokazati.

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 13 apr 2014, 14:53

pljuvači iš u rupice. niste vi ni n od navijača.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.