Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Kostic i Mayoral su blizu prelaska u Wolfsburg. Takodjer Kuba je najblizi "Vukovima", postoji opcija posudbe u Herthu i Liverpool. Za napadaca se nista ne zna, Allofsu se svidja Zaza, licno on ne bi bio pojacanje za Wolfsburg. U sredini ce dobiti na sirini, Draxler, Kostic, Kuba?, Didavi i Arnold. Mnogo potencijala i kvalitete za razliku od prosle godine gdje je Draxler morao sve sam. Gustavo ce najvjerovatnije ostati pa bi sa Gerhardtom i Giulavoghijem imali i dalje veoma jak vezni red.
U napadu cetiri vanserijska talenta Mayoral, Putaro, Brekalo i Osimhen, fali vrhunski napadac jer su ovo jos klinc. Wolfsburg trazi jos stopera i lijevog beka jer RR sigurno odlazi. Klub ce napustiti Kruse, Dost, Caligiuri, RR i Schurrle.
Nova ekipa mozda nece biti kvalitetom na nivou prosle sezone, ali talentom i potencijalom miljama ispred.
U napadu cetiri vanserijska talenta Mayoral, Putaro, Brekalo i Osimhen, fali vrhunski napadac jer su ovo jos klinc. Wolfsburg trazi jos stopera i lijevog beka jer RR sigurno odlazi. Klub ce napustiti Kruse, Dost, Caligiuri, RR i Schurrle.
Nova ekipa mozda nece biti kvalitetom na nivou prosle sezone, ali talentom i potencijalom miljama ispred.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
--------------?------------------
Kostić----Draxler----Kuba
------Gustavo-Gerhardt------
?-----Dante-----Bruma-----?
----------Benaglio-------------
Ja bih čak rekao da ce i kvalitetom biti ispred ALI samo ako dovedu napadača jednog pravog,i da,moze to biti i Zaza jer je on Tata za Dosta i Krusea...
Oko Draxlera će se vrtit sve ali sad će po krilima imat prava krila u vidu Kostića i Kube .
Bruma i Dante je mnogo bolje nego kad su prosle sezone krenuli sa Naldom i Knocheom .
Lijevi bek i desni bek iskreno -enigma za mene, lijevo Hector ? Desno preporod Junga ? pitaj boga
Napadač je ključ svega ipak.
I da Gotzeov povratak u Dortmund je fenomenalna stvar za Bundesligu,Gotze je zvijezda ! Juda ali zvijezda.
Kostić----Draxler----Kuba
------Gustavo-Gerhardt------
?-----Dante-----Bruma-----?
----------Benaglio-------------
Ja bih čak rekao da ce i kvalitetom biti ispred ALI samo ako dovedu napadača jednog pravog,i da,moze to biti i Zaza jer je on Tata za Dosta i Krusea...
Oko Draxlera će se vrtit sve ali sad će po krilima imat prava krila u vidu Kostića i Kube .
Bruma i Dante je mnogo bolje nego kad su prosle sezone krenuli sa Naldom i Knocheom .
Lijevi bek i desni bek iskreno -enigma za mene, lijevo Hector ? Desno preporod Junga ? pitaj boga

Napadač je ključ svega ipak.
I da Gotzeov povratak u Dortmund je fenomenalna stvar za Bundesligu,Gotze je zvijezda ! Juda ali zvijezda.
Da je Wolfsburg prošle godine doveo samo jedno ili još bolje dva kvalitetna krila, a imali su para i previše, druga bi se priča pričala te bi bila još jedna uspješna sezona.
Ovako velika greška Alofsa, Hekinga i cijelog štaba te su opet uradili korak nazad.
Ove sezone će to naprijed izgleda biti puno bolje, ali postavlja se novi upitnik sada na odbranu. Otišao je Naldo, njihov najbolji i najkonstantniji stoper, glavni stub odbrane, tek treba da vidimo Brumu.
Da je kojim slučajem otišao drugi Brazilac bilo bi sve 5, ali ovako nad psihom Dantea je veliki upitnik.
Desni bek im ne treba, niti će ga tražiti mislim, jer imaju tu čak 3 dobre opcije, a na lijevoj strani prošle sezone je Šafer bio bolji od Rikarda te se možda računa na njega i mladog Njemačkog reprez Horna.
Wolfsburg ima jaku omladinsku školu, ali nikako da izgrade dobrog igrača. Jedini za koje znam su Arnold i Knoche, te Brandt u Bayeru.
Ove godine su mladi Njemački reprez Horn i Conde, pa ćemo vidjeti, a sve mi nešto govori da su pretplatili Gerhardta, ali i to ćemo vidjeti.
Ovako velika greška Alofsa, Hekinga i cijelog štaba te su opet uradili korak nazad.
Ove sezone će to naprijed izgleda biti puno bolje, ali postavlja se novi upitnik sada na odbranu. Otišao je Naldo, njihov najbolji i najkonstantniji stoper, glavni stub odbrane, tek treba da vidimo Brumu.
Da je kojim slučajem otišao drugi Brazilac bilo bi sve 5, ali ovako nad psihom Dantea je veliki upitnik.
Desni bek im ne treba, niti će ga tražiti mislim, jer imaju tu čak 3 dobre opcije, a na lijevoj strani prošle sezone je Šafer bio bolji od Rikarda te se možda računa na njega i mladog Njemačkog reprez Horna.
Wolfsburg ima jaku omladinsku školu, ali nikako da izgrade dobrog igrača. Jedini za koje znam su Arnold i Knoche, te Brandt u Bayeru.
Ove godine su mladi Njemački reprez Horn i Conde, pa ćemo vidjeti, a sve mi nešto govori da su pretplatili Gerhardta, ali i to ćemo vidjeti.
-
- Kontakt:
Klare slazem se u svemu,isto mislim da Dante moze odigrati na tragu nekadasnjih igara i u paru s Brumon činit vrlo dobar stoperski tandem.
Bayern ulazi strasno jak,Dortmund nikad kao ove sezone ali ovo moram napisati ponovno,imam jak osjecaj za Luzerkuzen ove sezone...
----------Brandt--Chicarito--Volland----------
----------Aranguiz-Bender-Kampl--------------
Wendell----Toprak------Dragović----Jedvaj
----------------------Leno-------------------------
Calhanoglu,Bellarabi,Kiesling,Baumgartlinger ...
Ovo je strašan strašan tim i mislim da ćete se svi sloziti samnom.
Bayern ulazi strasno jak,Dortmund nikad kao ove sezone ali ovo moram napisati ponovno,imam jak osjecaj za Luzerkuzen ove sezone...
----------Brandt--Chicarito--Volland----------
----------Aranguiz-Bender-Kampl--------------
Wendell----Toprak------Dragović----Jedvaj
----------------------Leno-------------------------
Calhanoglu,Bellarabi,Kiesling,Baumgartlinger ...
Ovo je strašan strašan tim i mislim da ćete se svi sloziti samnom.
Recimo za spica bi mogli Jovetica, jeftiji i bolji od Zaze 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da se prorok citira, zavrsen je transfer Scurrlea, sutra ce sve biti sluzbeno. Borussija je probila granicu od 100 mil eura. Ipak ja znam neke stvari koje vi ne znate.FRANK RIBERY je napisao/la:
Bvb 50+? U ovom klubu sve zavisi od ostanka Mikija i Gundoghana. U slucaju odlazaka,Borussija ce potrositi priblizno 100 miliona,sto na njihove zamjene sto na ostale deficitarne pozicije.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Da se prorok citira, zavrsen je transfer Scurrlea, sutra ce sve biti sluzbeno. Borussija je probila granicu od 100 mil eura. Ipak ja znam neke stvari koje vi ne znate.FRANK RIBERY je napisao/la:
Bvb 50+? U ovom klubu sve zavisi od ostanka Mikija i Gundoghana. U slucaju odlazaka,Borussija ce potrositi priblizno 100 miliona,sto na njihove zamjene sto na ostale deficitarne pozicije.

Jakog zakljucka pa to i djeca u kinder gartenu znaju , da ako se prodaju 3.kljucna igraca ,da ce se zaraditi nesto malo preko stoje (100 €).
Logicno je da cemo dovesti advekatne zamjene , sto se i ispostsvilo tacnim i da cemo probiti cifru od 100 milki sto se tice transfera.
Sto si ti , to nama sada napisao a da mi to od ranije vec nismo znali ?!

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pojedinci su pisali da ce me citirati 1.9 da mi se smiju. Ni sami niste vjerovali da ce potrositi 100+ miliona,zato ne palamudaj. Ocekivali ste 60tak miliona plafon.jamesrodriguez je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Da se prorok citira, zavrsen je transfer Scurrlea, sutra ce sve biti sluzbeno. Borussija je probila granicu od 100 mil eura. Ipak ja znam neke stvari koje vi ne znate.FRANK RIBERY je napisao/la:
Bvb 50+? U ovom klubu sve zavisi od ostanka Mikija i Gundoghana. U slucaju odlazaka,Borussija ce potrositi priblizno 100 miliona,sto na njihove zamjene sto na ostale deficitarne pozicije.![]()
Jakog zakljucka pa to i djeca u kinder gartenu znaju , da ako se prodaju 3.kljucna igraca ,da ce se zaraditi nesto malo preko stoje (100 €).
Logicno je da cemo dovesti advekatne zamjene , sto se i ispostsvilo tacnim i da cemo probiti cifru od 100 milki sto se tice transfera.
Sto si ti , to nama sada napisao a da mi to od ranije vec nismo znali ?!
-
- Kontakt:
Prorok de mi Bgti napisi brojeve za loto , mozda upali kao i sa mojim BvB-om !!
Posto vidim da si vidovit.

Posto vidim da si vidovit.

-
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Da se prorok citira, zavrsen je transfer Scurrlea, sutra ce sve biti sluzbeno. Borussija je probila granicu od 100 mil eura. Ipak ja znam neke stvari koje vi ne znate.FRANK RIBERY je napisao/la:

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
- Kontakt:
KayserSose je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Da se prorok citira, zavrsen je transfer Scurrlea, sutra ce sve biti sluzbeno. Borussija je probila granicu od 100 mil eura. Ipak ja znam neke stvari koje vi ne znate.FRANK RIBERY je napisao/la:

-
- Kontakt:
Zanimljiva sezona nas ocekuje....
Bayern je koplje ispred svih,ali mislim da ce imat puno vise muke sa po meni pojacanim bvb-om,vrlo jakim bayerom ako ne prodaju nikog....wolfsburg ce biti preporodjen u odnosu na lani,schalke sa heidelom i weinzierlom ce biti drugi klub a imaju veliki potencijal u ekipi,bmg sjajno radi i bit ce cvrst protivnik svima,upitnik je leipzig,ocekujem i dosta jaceg hoffenheima....
Bayern je koplje ispred svih,ali mislim da ce imat puno vise muke sa po meni pojacanim bvb-om,vrlo jakim bayerom ako ne prodaju nikog....wolfsburg ce biti preporodjen u odnosu na lani,schalke sa heidelom i weinzierlom ce biti drugi klub a imaju veliki potencijal u ekipi,bmg sjajno radi i bit ce cvrst protivnik svima,upitnik je leipzig,ocekujem i dosta jaceg hoffenheima....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
KayserSose je napisao/la:Ovaj proročki post ćemo izvući 1.9. Vjerovatno kako bi se rugali autoru istoga.

- kraljttbvb
- Kontakt:
De se malo citiraj i oko Volfsburga i tamo si svasta predvidjaoFRANK RIBERY je napisao/la:Da se prorok citira, zavrsen je transfer Scurrlea, sutra ce sve biti sluzbeno. Borussija je probila granicu od 100 mil eura. Ipak ja znam neke stvari koje vi ne znate.FRANK RIBERY je napisao/la:

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
I ne samo tamo. Skupio je lik finu kompilaciju "bisera" sa svojim prorockim sposobnostima.kraljttbvb je napisao/la:De se malo citiraj i oko Volfsburga i tamo si svasta predvidjaoFRANK RIBERY je napisao/la:Da se prorok citira, zavrsen je transfer Scurrlea, sutra ce sve biti sluzbeno. Borussija je probila granicu od 100 mil eura. Ipak ja znam neke stvari koje vi ne znate.FRANK RIBERY je napisao/la:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Provalio si se , poklopi se i suti kao i tvoj potrcko.KayserSose je napisao/la:I ne samo tamo. Skupio je lik finu kompilaciju "bisera" sa svojim prorockim sposobnostima.kraljttbvb je napisao/la:De se malo citiraj i oko Volfsburga i tamo si svasta predvidjaoFRANK RIBERY je napisao/la:
Da se prorok citira, zavrsen je transfer Scurrlea, sutra ce sve biti sluzbeno. Borussija je probila granicu od 100 mil eura. Ipak ja znam neke stvari koje vi ne znate.
Posljedica novog ugovora o tv pravima je da su bundesligasi potrosili 424,5 mil eura. Masallah, samo nek se trosi.
-
- Kontakt:
Ja moram priznati da nisam ocekivao ovoliko ulaganje tako da Franck sta se tog tiče upravu si bio definitivno.
Kostić sutra i sluzbeno Wolfsburgov,meni izuzetno drago da ostaje u BL ,vec sam pisao bio kako mi je zao sta napusta BL kad se pisalo da je dogovorio sve s Valencion.
Daj nek se svrsi i ta saga oko Sanea,neka ide ako je tako navalio da i Schalke dovede par imena i jos dodatno zakuha ovaj prijalezni ludi rok u Njemaca.
Kostić sutra i sluzbeno Wolfsburgov,meni izuzetno drago da ostaje u BL ,vec sam pisao bio kako mi je zao sta napusta BL kad se pisalo da je dogovorio sve s Valencion.
Daj nek se svrsi i ta saga oko Sanea,neka ide ako je tako navalio da i Schalke dovede par imena i jos dodatno zakuha ovaj prijalezni ludi rok u Njemaca.
Vukovi, borba sa Kelnom za deseto mjesto, jos ako ode neko iz para Rodriguez, Gustavo bice im guravo.
-
- Kontakt:
Pa normalno. Bayernu, Vizeu i Dortmundu nisu ni blizu, Gladbach je miljama pametniji klub, a Schalke talentiraniji. Sad ce oni s nekim preplacenim jazavcem iz Koelna, klinjom iz Dinama i dvojcem koji je ispao iz BL postati ozbiljniji klub. How yes no. 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gdje su igrali Burki i Weigl?KayserSose je napisao/la:Pa normalno. Bayernu, Vizeu i Dortmundu nisu ni blizu, Gladbach je miljama pametniji klub, a Schalke talentiraniji. Sad ce oni s nekim preplacenim jazavcem iz Koelna, klinjom iz Dinama i dvojcem koji je ispao iz BL postati ozbiljniji klub. How yes no.
Nema to veze odakle su dosla pojacanja, po tvojoj logici ja bih rekao da ste vi doveli dva flopa iz Bayerna i velikog flopa iz Wolfsburga.
Na kraju ce vjerovatno biti pojacanja i za jedan i za drugi klub.
Okreces plocu kako tebi odgovara, a ne gledas u svoju avliju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.