FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kakav Kreten je ovaj Sane, sve je zajebao za ovih pola sata 

Kakva debilcina od igraca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Sanea, nije mi jasno kako ovako nonsalantan pristup.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Nude se da im se da porcija kod kuće, al' neće ovi naši metuzalemi, meda ne mogu.
Sane je glup, i tu lijeka nema.
Sane je glup, i tu lijeka nema.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Sane je retardiran igrac
Tuchelu gdje je nestao onaj Bayern sto pritiscw u 45+3 minuti nadoknade...
-
- Kontakt:
Kane treba malo oladit sa ovim izvlacenjem na centar. Ok nekad, ali zbog toga nikad nije u vrhu napada pa se nema kome dodati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Presporo,presporo,presporo,......mrtvilo od igre.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ali on uvijek ima takav pristup. Ništa novo.Omerbavarac je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:34Joj Sanea, nije mi jasno kako ovako nonsalantan pristup.
Čovjek jednostavno nema taj mentalitet.
Nego, Davies igra fenomenalno danas. Musiala nevidljiv.
Sane je jedini razlog sto se i sa ovim kurc.em od igre ne vodi 2 razlike
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jedino vrijedno pomena, je nabijanje na Harryev lakat portugalske pacovčine.
Ovo ostalo u ocekvano, tj. velika qurcina od igre.
Ako se moze nazvati igrom uopste.
Ovo ostalo u ocekvano, tj. velika qurcina od igre.
Ako se moze nazvati igrom uopste.
daviesStefan Effenberg je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:52Ali on uvijek ima takav pristup. Ništa novo.Omerbavarac je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:34Joj Sanea, nije mi jasno kako ovako nonsalantan pristup.
Čovjek jednostavno nema taj mentalitet.
Nego, Davies igra fenomenalno danas. Musiala nevidljiv.

Pravda za Tyson Furya
Iz aviona se vidi da nasi igraju pod rucnom.
Ali samo zbog 99te nebi bilo lose da ih zveknemo u 2. poluvremenu.
Ali samo zbog 99te nebi bilo lose da ih zveknemo u 2. poluvremenu.
Razumijem ja d nam netreba i da ne moramo ginuti večeras,ali da ovakav Manchester ne možeš pritisnuti i napasti brate...
I koliko god igrači bili van forme ovo je do trenera i njegove postavke i instrukcija kako da se igra.
Nike ovdje Kimich zaboravio igrati,niti Sane ili Coman neznaju šutati....jednostavno mi više nemamo posjed niti napadamo,sad igramo ovu glupu igru n neke kontre ili šta već gdje puštamo protivnika da nas napada.
Brate nekada sa daleko slabijim timom Bayern je napadao daleko jače protivnike sada čekamo da nam se ukaže **** prilika i onda Sane ttraži Musialu u situaciji kada mu je otvoren šut.
Sve na stranu ja garantujem da je ma najmanje pola ovog mrtvila djelo trenera i njegove taktike.
Da je tu neko drugi Gosp.Hejkens ili Flick već bi vodili a da ne govorim da bi statistika pisala već o 15-20 šuteva prema golu,a ovako čekaj **** priliku ako dodje eto nam gola ako ne nismo izgubili.
Neznam zašto Tuchel ima toliku protekciju u klubu...ničim je nije zaslužio.
Ovakva igra je možda adobra u polufinalu LP na gostovanju Cityu ili Realu pa igraš oprezno čekaš ...a protiv protivnika koji ti nije do koljena je sramota.
Nažalost ovo gledamo sve dok je Tuchel na klupi još kad bude tu ta **** šestica pa kad čovjek zatvori utakmicu ima da budemo **** talijanski klub iz devedesetih kad je jedan nula bio logičan rezultat.
Da u napadu imamo oba Ronalda i Messija uzalud ako će igrati na sredini više nego tamo gdje treba.
Bukvalno čekamo da Sane Musiala ili Coman nešto naprave solo nebili dali gol
I koliko god igrači bili van forme ovo je do trenera i njegove postavke i instrukcija kako da se igra.
Nike ovdje Kimich zaboravio igrati,niti Sane ili Coman neznaju šutati....jednostavno mi više nemamo posjed niti napadamo,sad igramo ovu glupu igru n neke kontre ili šta već gdje puštamo protivnika da nas napada.
Brate nekada sa daleko slabijim timom Bayern je napadao daleko jače protivnike sada čekamo da nam se ukaže **** prilika i onda Sane ttraži Musialu u situaciji kada mu je otvoren šut.
Sve na stranu ja garantujem da je ma najmanje pola ovog mrtvila djelo trenera i njegove taktike.
Da je tu neko drugi Gosp.Hejkens ili Flick već bi vodili a da ne govorim da bi statistika pisala već o 15-20 šuteva prema golu,a ovako čekaj **** priliku ako dodje eto nam gola ako ne nismo izgubili.
Neznam zašto Tuchel ima toliku protekciju u klubu...ničim je nije zaslužio.
Ovakva igra je možda adobra u polufinalu LP na gostovanju Cityu ili Realu pa igraš oprezno čekaš ...a protiv protivnika koji ti nije do koljena je sramota.
Nažalost ovo gledamo sve dok je Tuchel na klupi još kad bude tu ta **** šestica pa kad čovjek zatvori utakmicu ima da budemo **** talijanski klub iz devedesetih kad je jedan nula bio logičan rezultat.
Da u napadu imamo oba Ronalda i Messija uzalud ako će igrati na sredini više nego tamo gdje treba.
Bukvalno čekamo da Sane Musiala ili Coman nešto naprave solo nebili dali gol
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Nažalost, sa sredinom Kimmich-Goretzka ne možemo očekivati više. To je odavno jasno bilo.
Niti Kimmich niti Goretzka ne iznose loptu prema naprijed kao jedan od najvećih problema naše igre. Niti jedan od njih se ne pridodaje napadu odnosno nema ih u protivničkom 16-cu nikad.
Također su često u istoj liniji jedan i drugi što apsolutno nema nikakvog smisla za napadačke sheme i organizaciju. Dodajmo tome da niti jedan nikad ne ide u dribling kako bi napravio višak. Možemo im također kao manu nadodati da kad prime loptu, njihove lopte nisu okomite već horizontalne ili unazad što je nezamislivo po meni za veznog igrača.
Jednostavno, sredina je katastrofalna i tu je najveći problem našeg lošeg nogometa.
Nemam šta dodati sve si rekao.Koliko nam fali igrač tipa Thiago.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:07Nažalost, sa sredinom Kimmich-Goretzka ne možemo očekivati više. To je odavno jasno bilo.
Niti Kimmich niti Goretzka ne iznose loptu prema naprijed kao jedan od najvećih problema naše igre. Niti jedan od njih se ne pridodaje napadu odnosno nema ih u protivničkom 16-cu nikad.
Također su često u istoj liniji jedan i drugi što apsolutno nema nikakvog smisla za napadačke sheme i organizaciju. Dodajmo tome da niti jedan nikad ne ide u dribling kako bi napravio višak. Možemo im također kao manu nadodati da kad prime loptu, njihove lopte nisu okomite već horizontalne ili unazad što je nezamislivo po meni za veznog igrača.
Jednostavno, sredina je katastrofalna i tu je najveći problem našeg lošeg nogometa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Musiali moraju produziti ugovor kako znaju i umiju.
I am not yet born; O hear me.
kimiha treba prodati odavno je trebalo to uciniti ,kvalitetan igrac ali nedovoljan za bajern
Pravda za Tyson Furya
Ova igra gdje Kim i Upamecano imaju više dodira s lopt od Kimmicha i Goretzke je za smrtne kazne.
Faul 40m od Unitedovog gola, za manje od 10 sekundi lopta preko jednog stopera dolazi do golmana i golman daje drugom stoperu
Faul 40m od Unitedovog gola, za manje od 10 sekundi lopta preko jednog stopera dolazi do golmana i golman daje drugom stoperu

- Centre forward
- Kontakt:
I da je 300 miliona košt'o, neka je. Kakva lopta

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.