2015-16 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: 2015-16 NBA Off-Season

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jul 2015, 11:43

Samo ti prati svoj tim i uzivaj.Nemoj se brinuti za druge. Ah da,zaboravih da vasem timu ide lose,pa je prosle godine bio GS,a izgleda ove OKC. :lol: :lol:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 jul 2015, 11:45

Celikovac je napisao/la:Ja mislim da se vise precjenjuju odredjeni gerijatrijski primjerci pojacani jednim odlicnim role igracem, i od ove sezone samo jednim instinskim superstarom.
:lol:

Volim ovu patnju Jezerasa.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 16 jul 2015, 11:50

Ja pratim svu ligu i realan sam, za razliku od vas likova :) Ja iskreno nisam mislio ovo sto sam napisao, to je bilo samo da podbodem vas objektivne duse. Cijenim San Antonio do neba, ali ako su oni dobri, zar to mora znaciti da su sve ostale ekipe precjenjene i losije? Vi se malo spustite na zemlju i dozivite u glavi realnu mogucnost da postoji par uzasno jakih ekipa u NBA koje se takodjer pitaju nesto. Neke od njih imaju i odlicne trenere...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jul 2015, 11:59

Nema spustenijih navijaca na ovom forumu od navijaca SA.Gdje smo to mi pisali da smo vec najbolji ,da je titula nasa,da smo favoriti br. 1 i sl?Nigdje.Prvi sam pisao da pravi rad tek predstoji.Pratim i ja sve timove i nikako se za ekipu koja ulazi u novu sezonu sa novim trenerom i velikim upitnikom oko KD-ovog zdravlja ne moze reci da bi mogli uciniti PO nezanimljivim.To je fakt,a razloga je milion.Dovoljno je samo navesti da igraci,koji bi im trebali biti glavne poluge s klupe (Adams,ako Kanter bude igrao ispred njega,Waiters,Morrow) imaju jako,jako malo iskustvo ili ga nemaju nikako u PO.Isto vazi i za Kantera i Robersona u prvoj petorci.To je jako bitan faktor,a posebno se moze osjetiti u konferenciji kakav je Zapad.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jul 2015, 12:03

Nepoznanica je OKC velika, moze sve krenuti u jednom pogresnom smjeru. A moze krenuti i na fazon GSW kojima je dobro dosao Kerr.. Vidjet cemo jer mogu postati i prvaci, a mogu se i raspasti

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 16 jul 2015, 12:08

Druze ja sam pricao o zdravim OKC, sa naglaskom na "ZDRAVIM". James i Wade su sa puno losijim okruzenjem izdominirali ligu i Play Off prije tri godine, a zasto? Jer su u pitanju Igraci s tolikim fizickim mogucnostima da u defanzivi mogu pokriti sve zivo. Ovdje imas isto tako dvije prave pravcate zvijeri, dva nezaustavljiva igraca na vrhuncu moci, a klupa Augustin, Waiters, Morrow, Mcgary, Collison, Kanter je jedna od najjacih u ligi. Reci mi sta im konkretno fali? Suter? Penetrator? Rim-protector? Skakac? Defanzivni specijalist? Sto se tice igracke postave, to je ekipa koja na papiru nema manu.

Pricamo o ulasku u sezonu s novim trenerom? Ona dva trenera sto su odmjerili snage u finalu prije mjesec ipo, koliko su tacno radili u svojim klubovima prije toga, i koliko im je NBA trenersko iskustvo?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jul 2015, 12:10

Fali im svasta nesto, uvijek su imali dobru ekipu ali kada se to prenese na teren svaka uboga utakmica im se zavrsava sa 50-50...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 jul 2015, 13:23

@Celikovac Za mene je GS,iako je osvojio titulu i igrao fantasticno cijelu sezonu,imao nevjerovatnu srecu u PO-u.Srecu kakvu odavno nisam vidio,jer je svi sampioni imaju,ali ne u ovakvoj mjeri.Svaki protivnik im je imao povrede plus su izbjegli 3 ekipe koje su im,mozda,mogle nesto.(LAC,SAS,OKC).To su fakti.Realno,nije ni trebalo neko pretjerano trenersko vodjenje,jer je u svakoj utakmici kvalitet bio na njihovoj strani.O Istoku nema potrebe da se pise.Ekipa koja ima Jamesa je predodredjena za finale,pa neki trenerski mag nije ni trebao.Znaci,u ovakvoj konstelaciji,trenersko iskustvo nije presudno,a da ne pominjem da je Kerr preuzeo "gotov proizvod" i malo ga modificirao,dok je Blatt iskazivao svoje neiskustvo u NBAu i tokom sezone i tokom PO-a,te bi sigurno bio "kaznjen" da nije imao Jamesa.

Sto se tice OKCa,ni full zdravi,ne mogu uciniti PO nezanimljivim.Mali milion je razloga.Na papiru sve to izgleda lijepo,ali ljudi nemaju sistema,nemaju dovoljno igraca sa PO iskustvom,a iskren da budem (to je samo moje misljenje) nemaju ni igrace koji su "prevazisli sebe", sto bi Pop rekao, i odlucili da stave tim ispred sebe.Zivo me zanima hoce li Donovan moci uvesti sistem u kojem ce biti akcija u kojem ce Westbrook i Durant sluziti kao "mamci",hoce li biti posjeda gdje Russ radi bez lopte i gdje nece vise biti moj red-tvoj red sa Durantom,hoce li Waiters moci uciniti ikog boljim kad udje s klupe i ne gledati samo sebe!?Njima bez toga nema uspjeha,a slozices se da tako igraju kroz cijelu svoju NBA karijeru.Takve navike se ne mijenjaju preko noci.Oni moraju vise raditi na tome da ucine druge boljim,a ne da im se desava da npr. zaborave na Ibaku,a covjek pogodio nekoliko suteva zaredom. Tim osvaja titulu,ne 2-3 igraca,ma kako oni kvalitetni bili...Oni su,do sada,licili na sve,osim na tim...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 jul 2015, 15:10

Spursi su sad novi "team to hate" odnosno dodatni, i tu ne mislim na forum, naravno ne vecinske mase, ali dosta vise nego uobicajeno ili na sto se do sad naviklo. Tako da @nezalaganje moras se pomirit s tim.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 jul 2015, 15:34

ne kontamzasto bi iko hejtao SAS, pa ljudi godinama drze ekipu na okupu, sad su doveli igraca koji im je potreban... nije to instant tim koji dovede 5,6,7,8 igraca ko MIA ili CLE pa da ih hejtas zbog toga...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 16 jul 2015, 16:28

KK_Bosna je napisao/la:ne kontamzasto bi iko hejtao SAS, pa ljudi godinama drze ekipu na okupu, sad su doveli igraca koji im je potreban... nije to instant tim koji dovede 5,6,7,8 igraca ko MIA ili CLE pa da ih hejtas zbog toga...
Potpisujem.

Ja sam Laker, ali skidam kapu Spursima. Ne mozes mrzit nekog ko godinama igra naljepsu kosarku, gdje svi doprinose i ne nabijaju statistike, i gdje lopta trazi igraca u najboljoj poziciji. A osim toga, kako ces mrzit igraca kakav je Duncan, koji jos uzme manje para da pomogne ekipi...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 jul 2015, 16:32

sundancekid je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:ne kontamzasto bi iko hejtao SAS, pa ljudi godinama drze ekipu na okupu, sad su doveli igraca koji im je potreban... nije to instant tim koji dovede 5,6,7,8 igraca ko MIA ili CLE pa da ih hejtas zbog toga...
Potpisujem.

Ja sam Laker, ali skidam kapu Spursima. Ne mozes mrzit nekog ko godinama igra naljepsu kosarku, gdje svi doprinose i ne nabijaju statistike, i gdje lopta trazi igraca u najboljoj poziciji. A osim toga, kako ces mrzit igraca kakav je Duncan, koji jos uzme manje para da pomogne ekipi...

Neki bi rekli najdosadniju

hejt je normalan

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2015, 17:14

NEZALAGANJE je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Ako OkC budu zdravi, ova startna petorka, playoff zapada iako dosta jak moze postati nezanimljiv.
:?:
Ma vidis da se OKC precjenjuje i velica u tolikoj mjeri,kao da vec imaju ,najmanje, 3 naslova...
Svasta :D
Max Allegri

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 16 jul 2015, 19:59

Celikovac je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
ozy je napisao/la:Rusell se ponasa bas onako kakve su mu i izjave,znaci prepotentne..ali na tereni nije nista od toga pokazao,u odbrani je uzasan,ali u ono malo sto je pokazao vidi se da je najveci potencijal na draftu,ali su pristup i ponasanje ala Kobe Brynt sto nije dobro
da, stvarno, kobe je propao zbog toga, nije nista napravio u karijeri :tokralju:

Covjek hoce da kaze da Russell s 19 godina ima prepotenciju Kobija s 35, to nikako nije dobro. Kobe kad je dosao u ligu bio je daleko od zvijezde i teskog lika, bio je rezerva Jonesu i Van Exelu, niti je imao Russelova ocekivanja na ledjima, nit ga je ta fama okruzivala.
:thumbup: :thumbup:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 jul 2015, 21:01

:lol: :lol: :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 16 jul 2015, 22:14

There you go :!: :clap:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 jul 2015, 23:29

Josh Smith u Klipersima.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jul 2015, 23:39

Sad ce alem reci ebat Josha nije nam trebao hahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 jul 2015, 23:46

ma sretno mu, nije mi vala krivo

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 jul 2015, 02:31

slika

stas sad @adriano na to reci?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.