16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
2-0 je i dobro kako je moglo biti sa ovom kamikaznom taktikom velikog znalca!
Bez presinga na sredini terena neces ni andoru pobjediti konju jedan!
Bez presinga na sredini terena neces ni andoru pobjediti konju jedan!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mislim iskreno da bi sad bilo dobro primiti jos 2-3 gola, uz petardu mislim da imamo sanse da Pape odstupi, ovako ce se uz 2:0 vaditi na nesto sigurno...
Posto cemo izgubiti sigurno, nadam se da ce izvaditi Begovica i Viscu metnuti medju stative..

Posto cemo izgubiti sigurno, nadam se da ce izvaditi Begovica i Viscu metnuti medju stative..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ludi ste vi koji mislite da ce ublehas nakon ovoga sam odstupiti, nema taj obraza
Kvrzic
jel taj dosao na termin ili kvalifikacijsku utakmicu, e ko nama sve igra u svetinji, smijesno 

Trenutno korisnika/ca: 20le, adoni, AjsKjub, aleksandar_veliki, alemsa, Altanamera, Alucard, amerosm, AmirBvB, aqarius, badblueboylivno, badel62, bandit, Bassha, BelminM23, bianconeros, BIHfan, Bosniacum Lilium, braco, bvb, Cautinho, CikaIzo, Dado, DesimaL, edin20, edoox, Elddar, emperor79, FA7, Falcao94, fixator, Frankie, Gladiator, GoldenDust, grgr, HariTz, HeraklitMracni, hodža, Hombre, Ibrahim, kanak, Kaunas, Keenan.-, kinder_jaje, klma1, kobac, kokuz, Lillard, Ljiljani87, lumani, Madridista18, manijakdv, Marley, MElloo, MilaKunis, MirzaLukavac, momirpeh, MoR, Mozambik, MP8, MrMuscle, muhamedkonjic, mumin, neroazzuro, NEZALAGANJE, nisko, Nitro, NKMramor, orbit, Otelo, Papalukas, PeppermintSA, Phantom, Prenj2000, Prle89, propuh, r3m1, revan, rigotina, RiNo, rio_Ferdy88, risingforce, RobertoBaggio, Robi99, robijas_Ri, roleeee, safi, sagitarius, sajo10, sDobrinje, sekretar, slavko njegus, soccerfan, sonpenn, speedygonzalez, tepsija, thulkazal, Tihi, TMmanija2012, topnik1, TrueBlue, tvrtko, Tweeds_10, unavita, Unofficialpage, Urbinato, Van Klomp, vedator, vivaILchelik, Wisey, YaSSaL, zabranjeni, Zeka, Ziko, Zip, zlatniljiljan, Željooooo i 526 gostiju.

Nisu krivi igrači. Jedni nisu dorasli kvalitetom reprezentaciji. Drugi igraju na neprirodnim pozicijama, treći nemaju koga uposliti u napadu. Za sve to postoji samo jedan krivac: Safet Sušić. Nemojte ga amnestirati tako što pljujete po igračima. Nisu se Kvržić i Hadžić sami pozvali. Nije Lulić sam rekao da u određenim trenutcima igra centarfora. Nisu Pjanić i Medunjanin krivi što nema napadača kojem mogu uputiti završni pas.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Izgledamo kao reprezentacija Kipra a na tabeli smo i na mjestu na kojem je ta reprezentacija trebala biti..
Pa onaj Hadzic sve kontra radi. Kad treba da izadje da napravi ofsajd on se vraca nazad, covjek NE ZNA igrati ni beka ni stopera !!!!
Izgledamo ko amateri neki, igra nam je nikakva, nepovezani smo. Nikakve ideje gdje sta kako.. Gdje koji igrac stoji, sta pokriva... Jel Hajrovic u napadu, ili Kvrzic ili Lulic... Koja je uloga Pjanica ? Zasto igraci stoje 10 metara jedan od drugog ?
Pa onaj Hadzic sve kontra radi. Kad treba da izadje da napravi ofsajd on se vraca nazad, covjek NE ZNA igrati ni beka ni stopera !!!!
Izgledamo ko amateri neki, igra nam je nikakva, nepovezani smo. Nikakve ideje gdje sta kako.. Gdje koji igrac stoji, sta pokriva... Jel Hajrovic u napadu, ili Kvrzic ili Lulic... Koja je uloga Pjanica ? Zasto igraci stoje 10 metara jedan od drugog ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
i ovaj bht isto nabijem na k.urac 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- NoName
- Kontakt:
Uzmite snickers. Ja Sam od Nigerije hladan I tako ce biti dok ovaj hajvan sjedi na klupi
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ljudi moji, jel onaj Kvrzic dobar, normalan?
Mozemo ovdje jos do bodova, Ubaciti dron sa zastavom PALESTINE i onda se nadati bodovima ovako tesko
SUSICU ODLAZI
SUSICU ODLAZI
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Pape neće dati otkaz. Neće dobiti otkaz. Kad nas i Andora natrpa ljudine jooj... 
Tresem se k'o prut... Tabla Lexaurina mi ne može pomoć'...

Tresem se k'o prut... Tabla Lexaurina mi ne može pomoć'...
Jeb.em vam mater nesposobnu selektoru , igracima , "strucnom" stozeru i NFSBIH nadam se da nisam koga zaboravio 

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Joj kad Sajo opet ostane
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Ove prilike sto smo kreirali su uglavnom jako ofanzivne i lose igre Izraela ne postoji nijedan igrac osim Spahica i Besica ,Medunjanin je operisan od defanzive zato nikad nije ni ostvario neku zapazenu karijeru a imo je potencijala pjanic spor po prirodi tu nas deru ljudi Kvrzic sunjic hadzic ni komentarisati ne treba jedino bih dodao ovde jos da Begovica raja previse uzdise realno u ovim kvalifikacijama greska protiv kipra ,greska protiv belgije..sad je ispado svako malo nije los al ga previse raja uzdize ..
- bianconeros
- Kontakt:
Zalosno da se ova generacija ova bruka. Mislim mozemo sklopiti jednu finu ekipu s jendim normalnim trenerom al posto imamo koga imamo nemam sta ocekivati nego ovu bruku i njegove pozvate amatere 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Ako savez ne reaguje onda stvarno nemam rijeci.Vjerujem da imamo sanse za baraz ako dodje neko normalan za selektora.Safet u pm. 

Nisi ti dobar momak.kokuz je napisao/la:Luliću, ako imaš imalo obraza oprosti se od državnog dresa odmah nakon ove utakmice.
Po ko zna koji put dokazao si da nemaš poštovanja prema državnom dresu, i ovo nije vezano samo za priliku koja je morala biti pretvorena u gol, nego sve od tvog dolaska u reprezentaciju pa do danas nisi pružio DVIJE partije, onako kako dolikuje igraču koji igra za državni grb.
Ne trebaju nam tvoji golovi, niti tvoje asistencije, niti prodori, nego krv i znoj, da pokažeš da ti je stalo, a toga kod tebe, nažalost, nema!
LULIĆ IZVAN REPREZNTACIJE!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sta vam je ljudi, pa nije Safet kriv sto nema napadaca u familiji.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Goalgetter
- Kontakt:
@aco
Gdje fazon pripisati sve ovo Spahicu? Je li on kriv sto nam se Izraelci dosetaju do sesnaesterca bez problema? Sto smo pogubljeni totalno i sto Lulic i Hajrovic, te Kvrzic mase zicere?
Ne gotivim ni ja Spahica, veceras sigurno nije medju najzasluznijim za ovaj potop.
Gdje fazon pripisati sve ovo Spahicu? Je li on kriv sto nam se Izraelci dosetaju do sesnaesterca bez problema? Sto smo pogubljeni totalno i sto Lulic i Hajrovic, te Kvrzic mase zicere?
Ne gotivim ni ja Spahica, veceras sigurno nije medju najzasluznijim za ovaj potop.
BESIC OUT ??????????????? 

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 7 gostiju.