Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
GOTOVO JE, NE NADAJTE SE VIŠE, maloprije mi se ptica zabila u prozor. Svaki put do sada kada se to desilo na dan utakmice protiv Velsa, bez Džeke i sa Hadžićem u prvoj, igrali smo neriješeno sa njima 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kolika je kvota na nas?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI...nazalost necemo pobjediti Vels......najizglednije da ce biti X, cak sam sanjao da cemo izgubiti

ZZ
- Papastathopoulos
- Kontakt:
1.85...jbg, X je neizbjezanmoj uzor-S.G je napisao/la:Kolika je kvota na nas?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI...nazalost necemo pobjediti Vels......najizglednije da ce biti X, cak sam sanjao da cemo izgubiti
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jasta, ne mozes tu kvotu pogoditPapastathopoulos je napisao/la:1.85...jbg, X je neizbjezanmoj uzor-S.G je napisao/la:Kolika je kvota na nas?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI...nazalost necemo pobjediti Vels......najizglednije da ce biti X, cak sam sanjao da cemo izgubiti

ZZ
-
- Kontakt:
bas tako.....ta kvota uvijek zavrsi nerijeseno
......

Hoce li janezi igrati baraz da ih cekamo tamo ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma to neko snima remake VranaDonnie Darko je napisao/la:GOTOVO JE, NE NADAJTE SE VIŠE, maloprije mi se ptica zabila u prozor. Svaki put do sada kada se to desilo na dan utakmice protiv Velsa, bez Džeke i sa Hadžićem u prvoj, igrali smo neriješeno sa njima

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
misliš ptica? vrana je drugi filmPegi10 je napisao/la:Ma to neko snima remake VranaDonnie Darko je napisao/la:GOTOVO JE, NE NADAJTE SE VIŠE, maloprije mi se ptica zabila u prozor. Svaki put do sada kada se to desilo na dan utakmice protiv Velsa, bez Džeke i sa Hadžićem u prvoj, igrali smo neriješeno sa njima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Veceras i ne tako puno zanimljivih utakmica...
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Mislio sam na Ptice, ali jos dok su bile videoteke neko je preveo film kao Vrane (valjda da budu jos zayebanije) i onda stalno mahinalno kazem/napisem Vrane.DANTES je napisao/la:misliš ptica? vrana je drugi filmPegi10 je napisao/la:Ma to neko snima remake VranaDonnie Darko je napisao/la:GOTOVO JE, NE NADAJTE SE VIŠE, maloprije mi se ptica zabila u prozor. Svaki put do sada kada se to desilo na dan utakmice protiv Velsa, bez Džeke i sa Hadžićem u prvoj, igrali smo neriješeno sa njima
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Noc za klađenje , sve lagano pogoditiGabrielBatistuta je napisao/la:Veceras i ne tako puno zanimljivih utakmica...

"We need to suffer. And we need to fight."
Evo jedna informacija:
Belgija ukoliko pobjedi Andoru i Izrael ce biti prva na novembarskoj FIFA rang listi usljed poraza Njemacke i Argentine. Vjerujem da ne zele da propuste tu priliku jer sumnjam da ce u skorije vrijeme opet imati takvu sansu, nije to ipak mala stvar. Svega sest reprezentacija je do sada uspjela da budu prva na FIFA rang listi (Njemacka, Brazil, Spanija, Italija, Francuska i Argentina).
Belgija ukoliko pobjedi Andoru i Izrael ce biti prva na novembarskoj FIFA rang listi usljed poraza Njemacke i Argentine. Vjerujem da ne zele da propuste tu priliku jer sumnjam da ce u skorije vrijeme opet imati takvu sansu, nije to ipak mala stvar. Svega sest reprezentacija je do sada uspjela da budu prva na FIFA rang listi (Njemacka, Brazil, Spanija, Italija, Francuska i Argentina).
- alan_kardec
- Kontakt:
AnelZ je napisao/la:Evo jedna informacija:
Kakva je prevara ta fifa rang lista pa to je nečuveno

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Naravno da je prevara, sjeca li se neko prije par godina kad je R. Irska mislim preko noci dobila neke bodove da bude nosioc u barazu, za jednu pobjedu dobili mnogo vise tih bodova sto određuju plasman na listi, a i kod određivanja baraža.
Mislim da je to bio baraž 2012. za Euro, kad smo mi po drugi put popusili od Portugala.
Mislim da je to bio baraž 2012. za Euro, kad smo mi po drugi put popusili od Portugala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zabise ga djetici 

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bravo crnogorci!!! steta sto nisam dole u podgorici 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako ce Crnogorci zaliti za Lihtenstajnom i onim prekidom protiv Rusije
Choke u Bratislavi? 

Volio bih da se Rusija ne kvalifikuje , totalno dosadan fudbal igraju 

"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.