BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

melanholicar
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 22:31

Mislim da ukoliko bude promjena u samoj odbrani prije će Borussia prodat Subotića za nekih 15-ak miliona nego Humelssa! Samim time će vjerovatno politika kluba biti dovodjenje nekog mladog štopera iz Argentine ili Brazila,možda čak i Urugvaja samim time će opet skauti odigrati bitnu ulogu a Borussia neće puno izgubiti....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 feb 2011, 23:15

Levandovski zabio za poljake ;), Sto se pancera tice, Gotze odigrao 45 min ali jako lose lose :(, Hummels usoa takodje nekih 25 min pred kraj ne bas najbolji nastup ni njega, KG usao umjesto Klosea u igru odigro poprilicno dobro sa brojem 9 na ledjima :D ... Hajnal zabio za madjare odmah cojk proigra cim ode cccc ...
BvB Echte Liebe !!!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 00:02

Lewando je sjajan igrač,jbg u Borussiji je džoker....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 feb 2011, 00:05

melanholicar je napisao/la:Lewando je sjajan igrač,jbg u Borussiji je džoker....

Normalno da je dzoker kad je Barrios 100x bolji od njega...naravno ipak mi je drago da je poentirao za Poljsku,kao i Hajnal za Madjarsku...inace trenutno bi potpisao da niko ne igra za repku...samo da se zdravi vrate u klub

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 10 feb 2011, 00:13

Steta za Bendera, ocekivao sam makar 10 minuta da ga uvede. Ne kontam sto nije dao Schmelzeru poluvrijeme, ali i ovako mislim da je dobio ovom utakmicom jer Aogo nije nista specijalno odigrao, tako da bi u buducnosti mogao biti standardan.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 00:14

Ma ne brinem ja za Bendera pred njim je budućnost,biće vremena i za njega kao i za Groskrojca i Humelsa!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 feb 2011, 00:26

HzBvB je napisao/la:
Antone ko oscilator prije 3 mjeseca si pricao istu pricukao ovaj surman a sad "dosao do pameti" ili .... hehe
Nije baš bila ista priča jer on priča o "propadanju" BvB-a dok ja to nigdje nikada nisam reko...Sve ono kaj sam ja reko to stoji i danas no danas je malo povoljnija situacija u BvB-u jer danas e za razliku od prije 3 mjeseca "zna" da će Bvb biti prvak...Prodaja određenih igrača i raspadanje BvB-a nije ista stvar ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 10 feb 2011, 09:05

anton 1983 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
Antone ko oscilator prije 3 mjeseca si pricao istu pricukao ovaj surman a sad "dosao do pameti" ili .... hehe
Nije baš bila ista priča jer on priča o "propadanju" BvB-a dok ja to nigdje nikada nisam reko...Sve ono kaj sam ja reko to stoji i danas no danas je malo povoljnija situacija u BvB-u jer danas e za razliku od prije 3 mjeseca "zna" da će Bvb biti prvak...Prodaja određenih igrača i raspadanje BvB-a nije ista stvar ;)
E tu te cekam, vidis ja sam znao i prije 3 mjeseca da ce BvB bit prvak ,kontas stari !.....a ti ko zapeo ko mazga a isto si ti pricao kako ce se rasporodat vazni igraci nece se ugovori produzit ( propadanje samo indirektno)!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 feb 2011, 09:24

HzBvB je napisao/la:
E tu te cekam, vidis ja sam znao i prije 3 mjeseca da ce BvB bit prvak ,kontas stari !.....a ti ko zapeo ko mazga a isto si ti pricao kako ce se rasporodat vazni igraci nece se ugovori produzit ( propadanje samo indirektno)!
:lol:

Znao si ti frišku figu ;) Ti si samo zatupljeni navijač i to je meni jasTno pa se pujaš i sereš kako si znao. Takvi ko ti neznaju ništa ali moraju pričati na svoj način jer su navijači tog kluba. Bez brige i ja sam znao da će Bayern prošle sezone osvojiti BUNDESLIGU i proči MUTD :mrgreen: Ako me razumiješ. Znam ja da bi ti sada meni htio staviti riječi u usta ali nećeš to na tvoju žalost moći učiniti. Ili reci točno kaj sam ja reko il nemoj srat 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 10 feb 2011, 09:30

HzBvB je napisao/la:
:lol:

Znao si ti frišku figu ;) Ti si samo zatupljeni navijač i to je meni jasTno pa se pujaš i sereš kako si znao. Takvi ko ti neznaju ništa ali moraju pričati na svoj način jer su navijači tog kluba. Bez brige i ja sam znao da će Bayern prošle sezone osvojiti BUNDESLIGU i proči MUTD :mrgreen: Ako me razumiješ. Znam ja da bi ti sada meni htio staviti riječi u usta ali nećeš to na tvoju žalost moći učiniti. Ili reci točno kaj sam ja reko il nemoj srat 8-)
hehehehee jest se neko zapalio, pokusavas se izvuc iz sranje u koje si sam sebe strpao, da si barem istrajao u svom misljenju ...sad ja trebam ici nazad po stranicama i traziti sta si ti tacno pisao,ne pada mi napamet.Znamo svi dobro ovdje koji smo stalni sta si pisao ako se sjecam Damir i ja smo tvoje postove najvise osudjivali, ali nek sam te docao ....heheh :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 feb 2011, 09:46

HzBvB je napisao/la: hehehehee jest se neko zapalio, pokusavas se izvuc iz sranje u koje si sam sebe strpao, da si barem istrajao u svom misljenju ...sad ja trebam ici nazad po stranicama i traziti sta si ti tacno pisao,ne pada mi napamet.Znamo svi dobro ovdje koji smo stalni sta si pisao ako se sjecam Damir i ja smo tvoje postove najvise osudjivali, ali nek sam te docao ....heheh :D
Nemoraš se ti vraćati po stranicama i tražiti :mrgreen: Ali onda nemoj tvrditi nešto kaj ja nisam rekao jer si moje mišljenje izjednačio sa Sarumanovim. Saruman kaže da vi propadate i postajete prosjek 100%, ja to nigdje nisam rekao. Dapače ja cijelo vrijeme tvrdim da je ovo jedna jako dobra šansa da BvB postane KLUB. Ja sam otprilike rekao da će vama biti teže, da će stizati ponude od velikih klubova, da će se Bvb sa tim teško nositi i treba tek vidjeti kako će na te ponude i klub reagirati. No ja nigdje nisam rekao da ćete vi prodati sve kaj vrijedi i da ćete zato postati prosječna ekipe. BvB sigurno neće prodati 5-6 igrača na ljeto ;) Može se dogoditi da prodate eventualno jednog ili dva, ali za velike pare i opet ja mislim da nećete biti "u gubitku" jer za te pare će te moć nači dostojne zamjene- problem je moj prika bio u Sahinu ako on ima klauzulu od 8 miljona eura da može otići na ljeto...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 10 feb 2011, 10:18

HzBvB je napisao/la: hehehehee jest se neko zapalio, pokusavas se izvuc iz sranje u koje si sam sebe strpao, da si barem istrajao u svom misljenju ...sad ja trebam ici nazad po stranicama i traziti sta si ti tacno pisao,ne pada mi napamet.Znamo svi dobro ovdje koji smo stalni sta si pisao ako se sjecam Damir i ja smo tvoje postove najvise osudjivali, ali nek sam te docao ....heheh :D
Nemoraš se ti vraćati po stranicama i tražiti :mrgreen: Ali onda nemoj tvrditi nešto kaj ja nisam rekao jer si moje mišljenje izjednačio sa Sarumanovim. Saruman kaže da vi propadate i postajete prosjek 100%, ja to nigdje nisam rekao. Dapače ja cijelo vrijeme tvrdim da je ovo jedna jako dobra šansa da BvB postane KLUB. Ja sam otprilike rekao da će vama biti teže, da će stizati ponude od velikih klubova, da će se Bvb sa tim teško nositi i treba tek vidjeti kako će na te ponude i klub reagirati. No ja nigdje nisam rekao da ćete vi prodati sve kaj vrijedi i da ćete zato postati prosječna ekipe. BvB sigurno neće prodati 5-6 igrača na ljeto ;) Može se dogoditi da prodate eventualno jednog ili dva, ali za velike pare i opet ja mislim da nećete biti "u gubitku" jer za te pare će te moć nači dostojne zamjene- problem je moj prika bio u Sahinu ako on ima klauzulu od 8 miljona eura da može otići na ljeto...
Sad sam malo prelistao stranice:
-pisao si kako ce biti problemi oko produzenja ugovora hummels, weidenfeller(pa si se zajebo)
-pisao si kako je ovo samo bljesak bvb kao sto je imao Hoff.( pa si se zajebo)
-pisao si kako Hummels imao klauzu da se vrati u Bayern za neke sitne pare( haman si se i tu zajebo)
-istina rekao si da BvB nije mali klub kao Stuttgart i Wolfsburg ali si sa velikom rezervom uzimao BvB kao potencijalnog prvaka (pa evo kako sad stvari stoje kazes da ce BvB 100% osvojit) :D
-pisao si kako ti ne smatras da je uprava BvB sposbna da nesto uradi po pitanju zadrzavanja igraca na ljeto , to cemo jos vidjeti
-sad ponovo nastavljas da pises za Sahina (ali jebg kad ti sve padne u vodu hvatas se za slamku i to slamku koja je bas u pravom znacenju te rijeci jer SAHIN 100% nece otici iz BvB za tako male noFce :mrgreen: i to su ti svi pisali ovdje na forumu ali neka imas ti svoje razmisljanje kontra svih ali neka te...neka te :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 feb 2011, 10:35

HzBvB je napisao/la: Sad sam malo prelistao stranice:
-pisao si kako ce biti problemi oko produzenja ugovora hummels, weidenfeller(pa si se zajebo)
-pisao si kako je ovo samo bljesak bvb kao sto je imao Hoff.( pa si se zajebo)
-pisao si kako Hummels imao klauzu da se vrati u Bayern za neke sitne pare( haman si se i tu zajebo)
-istina rekao si da BvB nije mali klub kao Stuttgart i Wolfsburg ali si sa velikom rezervom uzimao BvB kao potencijalnog prvaka (pa evo kako sad stvari stoje kazes da ce BvB 100% osvojit) :D
-pisao si kako ti ne smatras da je uprava BvB sposbna da nesto uradi po pitanju zadrzavanja igraca na ljeto , to cemo jos vidjeti
-sad ponovo nastavljas da pises za Sahina (ali jebg kad ti sve padne u vodu hvatas se za slamku i to slamku koja je bas u pravom znacenju te rijeci jer SAHIN 100% nece otici iz BvB za tako male noFce :mrgreen: i to su ti svi pisali ovdje na forumu ali neka imas ti svoje razmisljanje kontra svih ali neka te...neka te :D
Šta se tiće produženja ugovora sa Hummelsom tog se jebote nesječam. Pa kaj je on uopće produžio ugovor? Kaj se tiće Weidefellera dogodilo se točno ono kaj sam ja rekao. Reko sam da se Bvb treba požuriti i prije nego kaj počne drugi dio sezone dati mu novi ugovor tako da u 3. ili 4. mjesecu nebude sranje. Isto tako uključila se Aston Villa, kako sam i rekao da će se neka gnjida zainteresirati za njega te će malo pomutiti glavu romanu - sve se to dogodilo i vi ste mu dali ugovor sa većom plačom, kao što sam rekao da će i biti. Sad di sam tu fulo ne znam...Problem ne znači da on neće htjeti produžiti...

Molim te da citiraš ovo sa Hoffenheimom, a ne da grubo izvlačiš neku rečenicu iz konteksta :evil:

Opet smo na Hummelsu? Kak ti znaš da sam se ja zajebo po pitanju klauzule? Komentiralo se da Hummels od SLIJEDEĆEG ljeta, znači ljeta 2012 ima u ugovoru klauzulu da se za 8 mi8ljona eura može vratiti u Bayern. Sad ja neznam po ćemu si ti zaključio da sam se ja već zajebo. Ja nisam niti rekao da on nju ima 100% nego je Bild izbacio tu vijest, a vi ste se više plakali oko toga nego kaj sam se ja veselio jer u takvu stvar kao što je stvar kod Sahinovog ugovora nemožeš biti siguran sve dok to neko od čelnih ljudi kluba nepotvrdi. Jedino gad od Adlera ima klauzulu 100% da može ići samo u MUTD ako MUTD ponudi 20 + miljona eura... :mrgreen:

A kaj se tiće naslova, pa ček malo i ja sam navijač, pa normalno da ću u 15. kolu još uvijek vjerovati da Bayern to može uzeti. Ne znam kaj je tebi to tak jako čudno. Tvoja sorta pratitelja nogometa je jako ograničena i nerazumije nogomet toliko u širinu. Nogomet je takav Šport u kojem se brda i doline pa i sam svemir u roku 3 mjeseca promjene. Eto ti primjera, vi odigrate remi sa Schalkeom, Bayern vodi 0:2 na poluvremenu protiv kolna i Bayern je u tom trenutku samo na 12 bodova zaostatka, neki se već ponovo pitaju dali Bayern može do naslova, neki se ponovo tome nadaju. Samo 45 minuta poslije Bayern od kluba koji je kandidat za naslov postaje "smeće" od kluba koji pada u krizu u kojem je trener kretena a uprava pizde i postaje klub pred raspadom. Vremenski period - 45minuta, a ti se pozivaš na neka 3 mjeseca - uvidi neke stvari vrijeme je...Gomez jer recimo na ljeto bio na odstrijel u Bayernu da bi se danas odbijala ponuda od 42 miljona eura. Eto ti kaj 3 mjeseca znače u nogometu!
U užasTno me zanima di sam ja to napisao pa se nadam da ti nije problem da to ponovo citiraš, da nebi bilo kasTnije. nebi se čudio da si OPET nekaj krivo pročitao, razumio ili izvukao rečenicu iz konteksta.
Ne razumijem te. Ako ima klauzulu postoji šansa da otiđe za male pare, ako ju nema neće otići. Nikada ti uprava BvB-a nije demantirala tu činjenicu nego su uvijek govorili da Sahin zna kaj ima u BVB-u...E sad meni to nedaje neku sigurnost da on tu kaluzulu nema ali ja se nadam da ju nema jer mislim da ga Bayern neće htjeti dovesti, a JA ga nebi htio pustiti u neki drugi kluba za pišljivih 6 miljona eura...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 10 feb 2011, 10:43

Mrsko mi se vracat sad opet to za Hoffenheim ima 100% ...moram uciti imam ispit iz mikrobiologije s tobom se tu natezem..( samo za Bayern moram reci ne mogu presutjeti :lol: ja tu utakmicu vidim drugacije vama jedan Koln da 3 komada nebitno dali je Bayern promasio prilike on je primio 3 , a nama jedan Schalke ne suta tri puta u okvir gola-samo jedan sut )

Jedino je bitno da ce BvB prvak postat-Sahin,Gotze,Hummels,Subotic,Kagawa...izrasli u ozbiljne igrace jos koje pojacanje borit cemo se za titulu i slijedece god ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 feb 2011, 10:45

A dobro možda jenput uloviš vremena no moj ti je savjet da nestavljaš drugima riječi u usta ;) A ovo da ćete slijedeće sezone biti u borbi za nasloF to ćemo još vidjeti. Ja se sam nadam da ćete biti bar 4... ;)

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 10 feb 2011, 15:05

slika

Prepoznajete li ovog decka?

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 feb 2011, 15:08

Lici mi na Sahina... :mrgreen:

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 10 feb 2011, 15:09

Trenutno se mijenja trava na Westfalenu, evo vam link http://www.meinbvb.de/ i kliknete na webcam u donjem lijevom uglu da vidite uzivo kako teku radovi :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 feb 2011, 17:02

Zorc produzi ugovor do 2014 :D TOP ! :D
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 feb 2011, 18:37

Madafaka je napisao/la:Lici mi na Sahina... :mrgreen:

Nuri the king Sahin :mrgreen: ...vidio sam jos negdje klip kada Koller daje gol a mali Sahin skace ko lud iza gola :D .

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.