NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- vidovitadjemila
Re: NK Travnik
DEeeennniii krrrraajluuuu brrraaavvooo...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
vid' crvenog
lijep rezultat danas za vas, nije lako Zrinjskog dobiti, čestitam 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- vidovitadjemila
Jbg Curicu moramo li uvjek biti glupi,uvjek kartoni... 
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Jeli ovo 0:2 tacno
jestKvota je napisao/la:Jeli ovo 0:2 tacno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hajmo Travnik izdrzi jos 20-tak min
Svaka vam čast neka neka rasturite Zrinski 
- vidovitadjemila
Jos 10 min. hajmo momci jos jedan...
ma nek ostane ovakovidovitadjemila je napisao/la:Jos 10 min. hajmo momci jos jedan...
- vidovitadjemila
Evo jedan al nama... 
- vidovitadjemila
Bravo momci.Prezivjesmo ...toooooooooo.... 
Čestitam na pobjedi i nadam se da ćete protiv Radnika potvrditi ovu pobjedu i pobjeći iz opasne zone. Dobar trener Beganović zadržite ga duže.
Čestitam na pobjedi, svaka čast igračima:
Dobar ste tim , posteno igrate vidi se . Zanima me sta je bilo sa onim povrijedjenim igracem , nasrnu mazga na njega bezze satra covjeka.
Isfrustrra me samo onaj Fejzic , momak ne zna da se pomakne sa linije , nije lako biti centarhalf na ono ekipi sa golmanom onog tipa.
Isfrustrra me samo onaj Fejzic , momak ne zna da se pomakne sa linije , nije lako biti centarhalf na ono ekipi sa golmanom onog tipa.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- admir_ze1982
- Kontakt:
Borbena utakmica, ali za rezultat vrijedan svake hvale najzasluzniji Elvedin Beganovic. Pozdrav iz Zenice.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
- vidovitadjemila
Hvala na cestitkama ,a igraci su to i zasluzili.Nije ovo bila neka lijepa igra Travnika,ali smo cekali i docekali svoje sanse.Sta reci ,fantasticni danas Deni Simeunovic koga su tukli razbili mu glavu doduse nanamjerno ,ali mali ih je unistio na kraju
.Odlican Ribic i Isakovic nazad i Curic u sredini do iskljucenja.
Ono sto mene najvise raduje je cinjenica da je Travnik definitivno poceo da igrai protiv najjacih ekipa lige u gostima.Vidjelo se to i protiv Zelje prvo proljetno kolo.Ovo protiv Slavije treba zaboraviti i ne ponoviti onakve promasaje koju su nas kostali bodova.Danas su ostavili srce na terenu izginuli su i time nadomjestili sve ostale mane,kojih nije da nema ali ako se popravi realizacija ,mislim da problema sa opstankom nece biti.
Iduca tekma sa zahuktalim Radnikom ce biti veoma teska,tim vise sto Curic nece igrati.Po meni je bez veze iako opravdano iskljucen danas.To je nasa velika boljka o kojoj stalno govorim.Puno smo bodova izgubili bas zbog toga.
svaka cast nema se sta vise dodati...
Ono sto mene najvise raduje je cinjenica da je Travnik definitivno poceo da igrai protiv najjacih ekipa lige u gostima.Vidjelo se to i protiv Zelje prvo proljetno kolo.Ovo protiv Slavije treba zaboraviti i ne ponoviti onakve promasaje koju su nas kostali bodova.Danas su ostavili srce na terenu izginuli su i time nadomjestili sve ostale mane,kojih nije da nema ali ako se popravi realizacija ,mislim da problema sa opstankom nece biti.
Iduca tekma sa zahuktalim Radnikom ce biti veoma teska,tim vise sto Curic nece igrati.Po meni je bez veze iako opravdano iskljucen danas.To je nasa velika boljka o kojoj stalno govorim.Puno smo bodova izgubili bas zbog toga.
svaka cast nema se sta vise dodati...
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Stize strasni Radnik!

- vidovitadjemila
Na STRASNU PirotuBijeljina055 je napisao/la:Stize strasni Radnik!![]()
cestitke na pobjedi 
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.