Jos jednom je pokazao koliko je spreman i iskoristio svoje najjace oruzje udarce iz odbrane

Titula sasvim zasluzena,uzivaj Miocicu

Moderator/ica: rio_Ferdy88
vrlo inteligentan pristup stipe ka borbi u brazilu. i juce na weight-un je pohvalio publiku iako su mu zvizdali.i takodje posle knock-out rece "slusaj te, znam da ste svi protiv mene, ali vi ste strasni navijaci i publika cini nas sport" i zahvalio se. dok werdum, sa stampanjem oniht maski cini mi se da je hteo naglo da opravda ocekivanja odnosno nadu navijaca za pobjedu. i, slicno kao aldo, bezpotreban nalet: werdum napada u prvom zahvatu i stipe ga vec solidno zahvati i on direkt krece opet u napad s 4-5 ful promasaja i stipe ga precizno doceka odlicno. svaka cast_forzamilan_ je napisao/la:Cudo jedno kako je Stipe bio spreman i koliko je vjerovao u pobjedu. Pratio sam ga na drustvenim mrezama vec duze vremena svaka izjava je bila pojas je moj i to sa takvom samouvjerenoscu da izgleda nije bilo dileme iako je Werdum na domacem terenu bio. Strasna pobjeda jos kad uzmes u obzir da covjek ima pravi posao vatrogasca da ne povjerujes. Dana White je na mukama Miocic obican obiteljski covjek bez ekscesa glupih izjava ili bilo cega sto bi ga kompromitiralo. Rekao mu je da mora poraditi na "popularnosti"
Prvo je nokautirao Arlevskog koji je bio u zivotnoj formi i sad uspavao Werduma, respekt majstore. Vjerujem da ako dodje do uzvrata ko zna mozda za silvestrovo da ce Stipe ostvariti svoj san i braniti titulu prvaka svijeta u Hrvatskoj.
Jest, al 2005-te._forzamilan_ je napisao/la: Prvo je nokautirao Arlevskog koji je bio u zivotnoj formi i sad...
Struve > Fedor ( mentalna gimnastika)Interista je napisao/la:Svaka cast Stipi zanimljiv lik najjaci mi je bio prije nekoliko sa izjavom da je molio boga da ga Roy u borbi ne udari koliko su ga boljeli udarcisamo mi nije jasno kako je izgubio od Struvea cc
Hahahah pa hunt ce ga prvim udarcem uspavatiDex je napisao/la:WWE dozvolio Lesnaru da se bori još jednom za UFC, samo da dobiju Rondu za jednu noć, vjerovatno WM
Mogli su mu šta teže naći, a ne Hunta
A kupili ga za siću.rio_Ferdy88 je napisao/la:4 milijarde zelembaća, kakav posao
Najviše godinu Dana (Ha-ha-ha).fera je napisao/la:A kupili ga za siću.rio_Ferdy88 je napisao/la:4 milijarde zelembaća, kakav posao
Koliko dajete vremena dani whiteu ? Za sad dobro izgleda za njega situacija al evo recimo bjorn rebny je osnovao bellator pa su ga ovi iz viacoma na kraju otjerali.
Ovaj ufc 200 me nije odusevio, posebno main card. Al ako nista bilo je dosta iznenađenja nunes strasan posao odradila al da vidimo hoce li ona uspijeti odbraniti titulu ove prethodne dvije nisu uspjele. Mislim da ce pena dobiti sansu ona mi se cini daleko najbolja od ovih sto nisu dobijale sansu da napadnu pojas.
Lesnar me iznenadio e sad jel neki doping bio u pitanju ili se stvarno dobro spremio al nisam ocekivao ni blizu ovako laganu pobjedu.
I aldo je bio dobar, obicno borci kad izgube pojas budu lose u narednom nastupu.
Vidjecemo kada ce poceti prve promjene u ufcu da se primjećuju sumnjam da ce odma biti nesto značajno s obzirom da su osim fertita skoro svi stari uposlenici ostali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.