UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

autogol
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la autogol » 15 maj 2016, 12:30

Cestitke mom najdrazem borcu u UFC-u :eh:
Jos jednom je pokazao koliko je spreman i iskoristio svoje najjace oruzje udarce iz odbrane :bow:
Titula sasvim zasluzena,uzivaj Miocicu :njanjanja:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 maj 2016, 12:45

Cudo jedno kako je Stipe bio spreman i koliko je vjerovao u pobjedu. Pratio sam ga na drustvenim mrezama vec duze vremena svaka izjava je bila pojas je moj i to sa takvom samouvjerenoscu da izgleda nije bilo dileme iako je Werdum na domacem terenu bio. Strasna pobjeda jos kad uzmes u obzir da covjek ima pravi posao vatrogasca da ne povjerujes. Dana White je na mukama Miocic obican obiteljski covjek bez ekscesa glupih izjava ili bilo cega sto bi ga kompromitiralo. Rekao mu je da mora poraditi na "popularnosti" :D
Prvo je nokautirao Arlevskog koji je bio u zivotnoj formi i sad uspavao Werduma, respekt majstore. Vjerujem da ako dodje do uzvrata ko zna mozda za silvestrovo da ce Stipe ostvariti svoj san i braniti titulu prvaka svijeta u Hrvatskoj.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 15 maj 2016, 15:48

Svaka cast Stipi zanimljiv lik najjaci mi je bio prije nekoliko sa izjavom da je molio boga da ga Roy u borbi ne udari koliko su ga boljeli udarci :D samo mi nije jasno kako je izgubio od Struvea cc

Djape
Kontakt:

Post Postao/la Djape » 15 maj 2016, 21:11

_forzamilan_ je napisao/la:Cudo jedno kako je Stipe bio spreman i koliko je vjerovao u pobjedu. Pratio sam ga na drustvenim mrezama vec duze vremena svaka izjava je bila pojas je moj i to sa takvom samouvjerenoscu da izgleda nije bilo dileme iako je Werdum na domacem terenu bio. Strasna pobjeda jos kad uzmes u obzir da covjek ima pravi posao vatrogasca da ne povjerujes. Dana White je na mukama Miocic obican obiteljski covjek bez ekscesa glupih izjava ili bilo cega sto bi ga kompromitiralo. Rekao mu je da mora poraditi na "popularnosti" :D
Prvo je nokautirao Arlevskog koji je bio u zivotnoj formi i sad uspavao Werduma, respekt majstore. Vjerujem da ako dodje do uzvrata ko zna mozda za silvestrovo da ce Stipe ostvariti svoj san i braniti titulu prvaka svijeta u Hrvatskoj.
vrlo inteligentan pristup stipe ka borbi u brazilu. i juce na weight-un je pohvalio publiku iako su mu zvizdali.i takodje posle knock-out rece "slusaj te, znam da ste svi protiv mene, ali vi ste strasni navijaci i publika cini nas sport" i zahvalio se. dok werdum, sa stampanjem oniht maski cini mi se da je hteo naglo da opravda ocekivanja odnosno nadu navijaca za pobjedu. i, slicno kao aldo, bezpotreban nalet: werdum napada u prvom zahvatu i stipe ga vec solidno zahvati i on direkt krece opet u napad s 4-5 ful promasaja i stipe ga precizno doceka odlicno. svaka cast :clap:

i sto se tice popularnsti mislim da narod generalno gotivi pobjednika. a lik, iako hrvat u isto vrijeme true american,vatrogasac, lokal patriot za ohio itd. bice bice

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 16 maj 2016, 00:24

_forzamilan_ je napisao/la: Prvo je nokautirao Arlevskog koji je bio u zivotnoj formi i sad...
Jest, al 2005-te.
Interista je napisao/la:Svaka cast Stipi zanimljiv lik najjaci mi je bio prije nekoliko sa izjavom da je molio boga da ga Roy u borbi ne udari koliko su ga boljeli udarci :D samo mi nije jasno kako je izgubio od Struvea cc
Struve > Fedor ( mentalna gimnastika)

Nisam očekivao baš onakvu dominaciju Maia. Cyborg nije ubila Leslie Smith, Shogun pobjedio. Dobar event.
UH VAI MORRER

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 18 maj 2016, 15:50

Evo Weidman otkazao borbu protiv Rockholda na UFC 199... :thumbdown:

Očekivao sam ovaj meč dugo vremena ali izgleda da zadugo ga nećemo gledati.

Što se tiče Stipe, još jednom je pokazao da je odličan borac, ali moram priznati da me je Werdum razočarao sa svojim pristupom.Onako naivno ući u izmjenu je za jednog tako iskusnog borca presmiješno.Stipe je možda i najbrži teškaš na nogama i puno puta pokazao da mu je kontra itekako jako oružje, ali Fabricio je stvarno glupo izgubio ovaj meč.Izgleda da nas sada očekuje borba između Reema i Miočića, za sve prave ljubitelje sporta.Dva jako inteligentna borca i pitanje je kako će se Stipe nositi sa tom snagom Reema.Oba borca su u odličnoj formi i mora se priznati da nakon nekog vremena teška kategorija u UFC-u napokon ima nekoliko odličnih boraca koji čekaju svoju šansu... :opaopa:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 18 maj 2016, 23:49

slika
:salut:

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 05 jun 2016, 00:49

Borba Mutapcica uzivo na prelimsima :bih:

Edit: virtues :D

[youtube][/youtube]
UH VAI MORRER

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 05 jun 2016, 15:06

Čestitke Bispingu na pobjedi, neka je ušutio Rockholda, malo je se previše podigao...

Kakav nokaut Hende... :tokralju: :tokralju:

Šta je sad sa ovim Lesnarom... :crazy:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 05 jun 2016, 19:04

jos samo fali mcgregor i da ovaj ufc 200 obori svaki **** rekord

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 jun 2016, 08:35

WWE dozvolio Lesnaru da se bori još jednom za UFC, samo da dobiju Rondu za jednu noć, vjerovatno WM

Mogli su mu šta teže naći, a ne Hunta :nedam:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jun 2016, 15:15

Dex je napisao/la:WWE dozvolio Lesnaru da se bori još jednom za UFC, samo da dobiju Rondu za jednu noć, vjerovatno WM

Mogli su mu šta teže naći, a ne Hunta :nedam:
Hahahah pa hunt ce ga prvim udarcem uspavati
You are someone else I am still right here

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jun 2016, 10:18

kako Rusi namjestise Fedoru :tokralju: :tokralju: covjek je prebio a ovaj dobi na bodove..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2016, 12:27

Nevjerovatno je koliko ovaj Jones steti sportu a i ufcu... pratim jako dugo sve ovo ali tretman jonesa koji sta god da napravi dana jedva ceka da ga vrati u sami vrh i ovo upropastavanje nizih kategorija jet su dozvolili connoru da divlja i radi sta hoce me sve vise tjeraju na to da se nadam da ce zuffa orodati ufc pa da napokon imamo bar jednu organizaciju koja ce biti zasnovana na sportskom segmentu a ne da su prvaci borci koji su medijski interesantni a oni koji se ne primovisu na svakom koraku i ne prozivaju i plljuju sve redom rijetko dobijaju sansu...

Nadam se da ako je istina da je pao na doping testu opet da ce bar ovaj put biti kaznjen kako zasluzuje... da ove stvari radi borac iz brazila il rusine dobio bi do sad 10 godina suspenzije

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 10 jul 2016, 12:09

Vratio se Babuka!!!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 10 jul 2016, 15:39

Ko dobije ubereem miocica moraju napraviti lesnar overeem cisto radi freakshow factora :). Zdrav lesnar reem bez steroida volio bih to vidjeti. Cain izgledao odlicno drago mi je sto se vratio. Jose vs Mcgregor ce biti strasan revans nece biti sada lako conoru sa ovako motivisanim aldom. Solidan event ali falilo je nesto falio je taj diaz vs nate 2 jednostavno nakon sto je jones otkazao nije bilo nekog iscekivanja neke bas strasne borbe. Mousasi odlican isto i kevin gastellum.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jul 2016, 09:02

4 milijarde zelembaća, kakav posao :tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jul 2016, 13:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:4 milijarde zelembaća, kakav posao :tokralju:
A kupili ga za siću.
Koliko dajete vremena dani whiteu ? Za sad dobro izgleda za njega situacija al evo recimo bjorn rebny je osnovao bellator pa su ga ovi iz viacoma na kraju otjerali.
Ovaj ufc 200 me nije odusevio, posebno main card. Al ako nista bilo je dosta iznenađenja nunes strasan posao odradila al da vidimo hoce li ona uspijeti odbraniti titulu ove prethodne dvije nisu uspjele. Mislim da ce pena dobiti sansu ona mi se cini daleko najbolja od ovih sto nisu dobijale sansu da napadnu pojas.
Lesnar me iznenadio e sad jel neki doping bio u pitanju ili se stvarno dobro spremio al nisam ocekivao ni blizu ovako laganu pobjedu.
I aldo je bio dobar, obicno borci kad izgube pojas budu lose u narednom nastupu.
Vidjecemo kada ce poceti prve promjene u ufcu da se primjećuju sumnjam da ce odma biti nesto značajno s obzirom da su osim fertita skoro svi stari uposlenici ostali.

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 25 jul 2016, 11:59

Ako sam dobro shvatio, Aldo se bori protiv McGregora čim ovaj vrati traženu kilažu? Uglavnom, mislim da bi to mogao bit odličan meč, možda čak bolji i od revanša McGregor - Diaz.

Pazite ovo

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 31 jul 2016, 03:07

fera je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:4 milijarde zelembaća, kakav posao :tokralju:
A kupili ga za siću.
Koliko dajete vremena dani whiteu ? Za sad dobro izgleda za njega situacija al evo recimo bjorn rebny je osnovao bellator pa su ga ovi iz viacoma na kraju otjerali.
Ovaj ufc 200 me nije odusevio, posebno main card. Al ako nista bilo je dosta iznenađenja nunes strasan posao odradila al da vidimo hoce li ona uspijeti odbraniti titulu ove prethodne dvije nisu uspjele. Mislim da ce pena dobiti sansu ona mi se cini daleko najbolja od ovih sto nisu dobijale sansu da napadnu pojas.
Lesnar me iznenadio e sad jel neki doping bio u pitanju ili se stvarno dobro spremio al nisam ocekivao ni blizu ovako laganu pobjedu.
I aldo je bio dobar, obicno borci kad izgube pojas budu lose u narednom nastupu.
Vidjecemo kada ce poceti prve promjene u ufcu da se primjećuju sumnjam da ce odma biti nesto značajno s obzirom da su osim fertita skoro svi stari uposlenici ostali.
Najviše godinu Dana (Ha-ha-ha).
Called it, burazeru u martu smo počeli pričati o prodaji :clap:
Dobro 200ka je poslužila da se okrene zadnja lova u džep a od borbi Cain Nunes i Aldo maestralni u strategijama i prvo dvoje sa predstavom. Brock je obična sponzoruša, došao samo da se pojavi i pokupi im pare a normalno da je na stereoidima.

Evo sad će nastupi Matt Browna i Lawler :bow:
UH VAI MORRER

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.