NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Arogantni
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la Arogantni » 13 jan 2012, 01:32

BernardBarnjak je napisao/la:
pluton je napisao/la:sta je ovo s kobijem,januarsko ludilo
ps:najbolji svih vremena
:mrgreen:

nije najbolji ni u svom klubu svih vremena a komo li u NBA...
Ne da je najbolji u svom klubu nego je najbolji i u historiji NBA i msm da se vise nikad nece roditi ovakav fenomen i one to one player...
Svi ovi koji prave neke petorke a izostavljaju Kobea su clasical kompleksasi i zavidni jer ovakva velicina ne igra za klub koji oni favoriziraju...
KOBE the best... u 33. god ubacuje preko 40 ne znam da je jos to neko radio...
A sto se tice petorke USA... Da posalju najobicniji prosjek poput Bassa, Gordona E., Blake iz LA i sl. osvojit ce....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 jan 2012, 01:34

Arogantni je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:
pluton je napisao/la:sta je ovo s kobijem,januarsko ludilo
ps:najbolji svih vremena

nije najbolji ni u svom klubu svih vremena a komo li u NBA...
Ne da je najbolji u svom klubu nego je najbolji i u historiji NBA i msm da se vise nikad nece roditi ovakav fenomen i one to one player...
Svi ovi koji prave neke petorke a izostavljaju Kobea su clasical kompleksasi i zavidni jer ovakva velicina ne igra za klub koji oni favoriziraju...
A sto se tice petorke USA... Da posalju najobicniji prosjek poput Bassa, Gordona E., Blake iz LA i sl. osvojit ce....
:lol: :lol: To kralju popravio si mi dan sa ovim postom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 jan 2012, 01:36

edo3majka je napisao/la:Rubio rocks 8-) 8-) 8-) treci gurad :o ajmo mu pomoci da udje u prvu petorku, to bi bilo vrh vrhova.
De hajmo glasat za The White Mambu, hebo Rubio. Mislim da Brian to zasluzuje. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jan 2012, 01:37

:lol: Ovaj košarku prati od 2004.Aj to je i uredu,ali mogao se bar potrudit da sazna neke historijske činjenice :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 jan 2012, 01:49

LBJ MVP je napisao/la::lol: Ovaj košarku prati od 2004.Aj to je i uredu,ali mogao se bar potrudit da sazna neke historijske činjenice :mrgreen:
Kako koju kosarku, Evropsku dugo a NBA od vremena kada je Shaq igrao za LAL i od tada su mi dragi valjda sto su najbolji a i tada je Bryant bio masina ali mso sam da nece biti najbolji ali et jeste... :D
Budite posteni pa priznajte koje trenutni tata NBA....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jan 2012, 01:50

Arogantni je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la::lol: Ovaj košarku prati od 2004.Aj to je i uredu,ali mogao se bar potrudit da sazna neke historijske činjenice :mrgreen:
Kako koju kosarku, Evropsku dugo a NBA od vremena kada je Shaq igrao za LAL i od tada su mi dragi valjda sto su najbolji a i tada je Bryant bio masina ali mso sam da nece biti najbolji ali et jeste... :D
Budite posteni pa priznajte koje trenutni tata NBA....
Trenutno je Dirk no to do maja traje :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 13 jan 2012, 01:57

Arogantni je napisao/la: Ne da je najbolji u svom klubu nego je najbolji i u historiji NBA i msm da se vise nikad nece roditi ovakav fenomen i one to one player...
Jordan jarane najbolji svih vremena, svaka cast Kobiju i jeste jedan je od najboljih zadnjih 10 godina sigurno, ali nikad nece imati niti je imo fade-away koji je Jordan imao.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 jan 2012, 02:02

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la: Ne da je najbolji u svom klubu nego je najbolji i u historiji NBA i msm da se vise nikad nece roditi ovakav fenomen i one to one player...
Jordan jarane najbolji svih vremena, svaka cast Kobiju i jeste jedan je od najboljih zadnjih 10 godina sigurno, ali nikad nece imati niti je imo fade-away koji je Jordan imao.
A sta je sa Kobyevim move-runom :D , jel to imao Jordan... Nije... Jel imao speed back... Nije... pogodke u impossible sutevima... Nije...
Kad i ti koristis neke eng. termine koje ni ti ne razumijes koje si pisao a ne ja koji citam mogu i ja ove...
KOBE the best for all time...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 13 jan 2012, 02:28

Arogantni je napisao/la: A sta je sa Kobyevim move-runom :D , jel to imao Jordan... Nije... Jel imao speed back... Nije... pogodke u impossible sutevima... Nije...
Kad i ti koristis neke eng. termine koje ni ti ne razumijes koje si pisao a ne ja koji citam mogu i ja ove...
KOBE the best for all time...
Jordan nije imo pogotke u impossible (ne mogucim) sutevima? :D
Jordan 6 titula, 6 puta finala MVP, 5 puta NBA MVP, 10 puta/ sezona najveci prosjek poena im'o, da ne idem dalje. Skoro svaki put kad je trebo odluciti tekmu, dao je kos.

Kobe je samo jednom bio MVP lige.

Samo djeca koja su odrasla gledajuci Kobija mogu porediti Jordana bilo s kim, kao sto je Phil Jackson rek'o "Kobe is not Jordan, nobody is" (Kobe nije Jordan, niko nije).
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jan 2012, 02:38

Arogantni je napisao/la: jel to imao Jordan pogodke u impossible sutevima... Nije...
:lol:

najiskrenije se nadam da si trol.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jan 2012, 03:57

12-0 serija Cavsa, Irving zabio 10 od 12 u toj seriji hahahah.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jan 2012, 03:59

Đizs, Irving se izivljava u drugoj cetvrtini :shock:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jan 2012, 04:06

Jedan od mnogih videa na YT, sa Jordanovim ne mogucim sutevima. sad je samo pitanje, da li ovo spada pod "impossible shot", za gospodina @Arogantni!?

[youtube][/youtube]

Ti ocigledno nisi nesto plaho gledao Jordana. Pogledaj slobodno koju utakmicu, nece ti naskodit
Postovanje treba zaraditi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jan 2012, 04:08

Dobra tekma Sunsa i Cavsa, Irving pokazuje zasto je prvi pick na draftu. Muci se doduse u odbrani sa Nashom, ali i iskusniji od njega se muce sa velikim gospodinom Nashom, tako da me puno ne brine to. GO CAVS GO!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 jan 2012, 04:13

meni ste vi gori koji objasnjavate neke stvari

to je isto kad bi se prepirali koje je boje mlijeko
Thomas Müller - Fußballgott

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jan 2012, 04:23

BIHfan je napisao/la:Zasad 4 igraca iz Los Angelesa u petorci za zapad. :mrgreen: :mrgreen:
Noah bi izgleda stvarno mogao biti allstar kao i Deng mada ne zasluzuju po meni i nisu te klase jos. Al kad pogledam kakva je konkurencija ni ne cudi kad bi bili.
Ma Noah je vise zalsuzio prosle sezone,a ove skoro pa nikako...losse mi izgleda totalno ove sezone...prosle je sezone do povrede imao 12p po tekmi i 12 skokova, poslije povreda ona i manje minuta, zatim uticaj povrede su mu spustile tu statistiku..

Deng igra dobro i uklopio se sa Rosom vise timski pa je slabija statistika za sada, ali bogami i konkrencija mu je prejaka...samo ne KG ne zasluzuje ovu poziciju ebiga...treba prestati birati all star na ovaj nacin , ali mislim oni prave zbog navijaca i navijaci to biraju ebiga koga bi gledali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jan 2012, 04:31

Pa kad Indiana ima najvise (6) igraca na listicima : Darren Collison, Paul George, Danny Granger, Tyler Hansbrough, David West, Roy Hibbert.

... to sve govori o tome kakvi to idioti sastavljaju te liste. :roll: :lol:

Moja prva reakcija kad sam cuo to, je bila ista kao i onda od Jeff Van Gundyja, kad sam ga gledao prijenos neke tekme na kojoj je on bio komentator. Covjek umro od smijeha, i bas rece da ni on ne konta kakvi su to idioti sastavljali liste ... :d :lol:
Postovanje treba zaraditi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 jan 2012, 06:05

Donnie Darko je napisao/la:
Arogantni je napisao/la: jel to imao Jordan pogodke u impossible sutevima... Nije...
:lol:

najiskrenije se nadam da si trol.
vicko,ma gdje si ti,ne Jordan nije to imao,ljudi lik misli na Deandre Jordana,treba mu se objasnit da je postojao drugi Jordan tj Michael Air Jordan koji je nesta i pogodio.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 jan 2012, 06:07

adnan24 je napisao/la:
dema je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Koliko su glupa ova glasanja dovoljno govori to da je covjek koji nije ni u top30 centara u ligi cetvrti centar po glasanjima na istoku. a madafakin ryana andersona i nema u izboru. koji moroni sastavljaju ove liste da mi je znat.
nema Hibberta,nema Hawesa mislim al nek je bandera tu.Ma glupo mi je sto se ne moze glasat za bilo koga evo sad se jos neko povredi i onda bi trebao Joel i na All star

Pa mozes glasati za koga ti hoces...oni su samo izdvojili pojedine igrace na vrhu ali ti mozes dodati bilo kojeg NBA igraca.
otkad to

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 jan 2012, 11:33

Nisam imao sanage za reply-

Lijepa partija Howarda 45P, 23S. Najbolji svih vremena. :mrgreen: (šalim se, da sada ne ulazimo u nepotrebne rasprave).
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 13 jan 2012, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.