Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma slikat će se on sa dresom Milana u ponedjeljak ako Bog da.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Gdje god igrao samo nek nastavi formu ove polusezone ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
mah samo nek se zavrsi ovo jbt pa evo pocinju im pripreme on ni sam ne zna gdje ce...ja nesto ne volim zabare i njihov fudbal na rezultat al et nek mu je sa srecom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Veoma smijesno a usput i originalno.newton_heath_lyr je napisao/la:Dzeko prelazi u Lille.

Ja mislio u Lens

Dzeko sta god uradi nece pogresiti, ostane li u Wolfsburgu, tu je pasha.
Ode li u Milan, ispunio je svoje djecacke snove. Hej, Milan

Vom Jäger zum Gejagten
Galliani osobno dolazi po Džeku
Milano, 25.06.2009., 10:53 | S.D./TS
Milanov dopredsjednik Adriano Galliani u subotu će sjesti u zrakoplov odletiti u Wolsbirg. Razlog je naravno, 23-godišnji bh reprezentativac i napadač njemačkog prvaka Edin Džeko. Posljednju šansu da se se ostvari nešto konkretno Galliani ne želi prepustiti nikom drugom...
Edin Džeko i sam žarko želi u klub sa San Sira
Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac je u središtu priče koja se razvukla unedogled, a talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport navodi da će ako se u subotu ne postigne dogovor Milan definitivino odustati od strijelca 26 pogodaka u Bundesligi prošle sezone.
Istog dana će se Džeko priključiti pripremama bundesligaškog prvaka u njihovu kampu na sjevernomorskom otoku Syltu. I sam je najavio da će tada inzistirati na odlasku u Milan, te da se želi 6. srpnja pojaviti na početku priprema Milana.
Inače, iz Wolfsburga su obznanili da pregovaraju s Manchester Cityjem, sa željom da dovedu 23-godišnjeg bugarskog napadača Valerija Božinova, koji od 2007. igra na Otoku.
Wolfsburgova neodlučnost i previranje oko Džeke vjerojatno ide usporedno s tim da niti oni nikako ne mogu pronaći adekvatnu zamjenu za Džeku. Zbog toga stalno drže Milan na distanci. S druge strane, Talijani su svemu dali posljednju šansu. U subotu
Milano, 25.06.2009., 10:53 | S.D./TS
Milanov dopredsjednik Adriano Galliani u subotu će sjesti u zrakoplov odletiti u Wolsbirg. Razlog je naravno, 23-godišnji bh reprezentativac i napadač njemačkog prvaka Edin Džeko. Posljednju šansu da se se ostvari nešto konkretno Galliani ne želi prepustiti nikom drugom...
Edin Džeko i sam žarko želi u klub sa San Sira
Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac je u središtu priče koja se razvukla unedogled, a talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport navodi da će ako se u subotu ne postigne dogovor Milan definitivino odustati od strijelca 26 pogodaka u Bundesligi prošle sezone.
Istog dana će se Džeko priključiti pripremama bundesligaškog prvaka u njihovu kampu na sjevernomorskom otoku Syltu. I sam je najavio da će tada inzistirati na odlasku u Milan, te da se želi 6. srpnja pojaviti na početku priprema Milana.
Inače, iz Wolfsburga su obznanili da pregovaraju s Manchester Cityjem, sa željom da dovedu 23-godišnjeg bugarskog napadača Valerija Božinova, koji od 2007. igra na Otoku.
Wolfsburgova neodlučnost i previranje oko Džeke vjerojatno ide usporedno s tim da niti oni nikako ne mogu pronaći adekvatnu zamjenu za Džeku. Zbog toga stalno drže Milan na distanci. S druge strane, Talijani su svemu dali posljednju šansu. U subotu
SAMO ŽELJO
Bolje prvi na selu, nego drugi u gradu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
najbolje je da ostane u wolfsburgu da ode u ligu prvaka a i milan se raspada
mislim da je ipak puno bolje da predje u milan jer je kao prvo to NJRGOVA licna zelja
drugo,milan je trenutno bez pravog napadaca,koji moze igrati 90 minuta,a da ima ispod 35 godina.....i nisu oni djaba sse uhvatili dzeke brate mili igrat ce on od prve do zadnje minute....sveku tekmu....
drugo,milan je trenutno bez pravog napadaca,koji moze igrati 90 minuta,a da ima ispod 35 godina.....i nisu oni djaba sse uhvatili dzeke brate mili igrat ce on od prve do zadnje minute....sveku tekmu....

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
eo milan doveo chissoka,onda neki iz Treviza napadac,doveli thiaga silvu dosta uglavnom ce biti bolji bez kake-izdajnik!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Mah nema brige za Milan ..
Ipak je to veliko ime u svjetu fudbala
___Džeko____Pato____
_____Ronaldinho _____

Brate ima da naguze Italiju od Sicilije do Udina

Ipak je to veliko ime u svjetu fudbala

___Džeko____Pato____
_____Ronaldinho _____

Brate ima da naguze Italiju od Sicilije do Udina

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
konačno je neko na glas rekao ono što svi mislimo...fanatikos je napisao/la:najbolje je da ostane u wolfsburgu da ode u ligu prvaka a i milan se raspada
Ljudi, Milan se raspada, pa vidite li da sve što je vezano za bilo koju državu propada (Berlusconi),
prodali su Kaku, vjerovatno ce i Pirla, pa ko ce Dijamantu dati loptu, možda Seedorf

Nadam se da nece otići u Milan i zbog njihovog načina igre, a to što je to njegov dječački san,
pa ima love, nek kupi sebi Milanov dres i nek hoda po kući u njemu, a nek pare zaradjuje na ostrvu -
tamo bi postao svjetski broj 1

Edine, zaboga, ne u Italiju....

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- rob do bagro
- Kontakt:
jos bolje ce se dokazat sa wolfsburgom u ligi prvaka...nije to mala stvar igrat za njega na takvom takmicenju,nek odigra tu jos jednu sezonu i onda nek ide u milan...jer ako ode Pirlo u chelsea nema od milana nista
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
svi smo shvatili da ti zarko zelis da on ode u liverpool al nista od toga...on je milanov igrac...i nekontam po cemu se milan raspada otiso kaka pa sta...ackeey je napisao/la:konačno je neko na glas rekao ono što svi mislimo...fanatikos je napisao/la:najbolje je da ostane u wolfsburgu da ode u ligu prvaka a i milan se raspada
Ljudi, Milan se raspada, pa vidite li da sve što je vezano za bilo koju državu propada (Berlusconi),
prodali su Kaku, vjerovatno ce i Pirla, pa ko ce Dijamantu dati loptu, možda Seedorf![]()
Nadam se da nece otići u Milan i zbog njihovog načina igre, a to što je to njegov dječački san,
pa ima love, nek kupi sebi Milanov dres i nek hoda po kući u njemu, a nek pare zaradjuje na ostrvu -
tamo bi postao svjetski broj 1![]()
![]()
![]()
Ma ne druze, ja zaista volim lpool, ali edin sigurno nece u LFC.A_d_0 je napisao/la:svi smo shvatili da ti zarko zelis da on ode u liverpool al nista od toga...on je milanov igrac...i nekontam po cemu se milan raspada otiso kaka pa sta...ackeey je napisao/la:konačno je neko na glas rekao ono što svi mislimo...fanatikos je napisao/la:najbolje je da ostane u wolfsburgu da ode u ligu prvaka a i milan se raspada
prodali su Kaku, vjerovatno ce i Pirla, pa ko ce Dijamantu dati loptu, možda Seedorf![]()
tamo bi postao svjetski broj 1![]()
![]()
![]()
Licno mislim da za njega nije italijanski nacin igre, i da ce ga tamo slomiti zabari.
A Dzeku gotivim toliko da kad bi i u MAN UTD presao ne bi mi bio mrzak. Toliko da znas...
A sto se tice Milana - ma raspada se druze, to je sigurno, to vide svi, osim izgleda tebe

Joj, Italijanska liga propada, Milan se raspada... strasno
Eto vas nekoliko to tvrdite, i samo vi to vidite, a Dzeko to ne vidi, niti njegov menadzer, iako su profesionalci

Eto vas nekoliko to tvrdite, i samo vi to vidite, a Dzeko to ne vidi, niti njegov menadzer, iako su profesionalci

100% sportski i krajnje opušten potpis
- zlatan.edvin
- Kontakt:
http://www.bundesliga.de/de/liga/clubs/ ... /index.php
Završilo se glasanje za najboljeg igrača Bundes lige, DŽEKO NAJBOLJI, MISIMOVIĆ DRUGI.
Bravo Zmajevi, Volim te Bosno
Završilo se glasanje za najboljeg igrača Bundes lige, DŽEKO NAJBOLJI, MISIMOVIĆ DRUGI.
Bravo Zmajevi, Volim te Bosno
Flensburg 08 - Wolfsburg danas u 18:00
ETO NEK TI VIDIS....ccccRiNo je napisao/la:Joj, Italijanska liga propada, Milan se raspada... strasno![]()
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
e dobro si druze...zehro je napisao/la:ETO NEK TI VIDIS....ccccRiNo je napisao/la:Joj, Italijanska liga propada, Milan se raspada... strasno![]()
Nek on vidi...

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.