Ne bih baš rekao da se ovo računa kao asistencija...gringobih je napisao/la:Sejo je asistirao za gol....![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Mocno ga zabi Vestergard, uz Salihovica jedini koji valja u ovom Hoffenheimu. Dobro, ni Rudy nije puno zjbo veceras, pa i ona 42, ne znam kako mu je ime. Ostalo i nije nego za cvajte.
u zadnje vrijeme sejo trci k'o lud, pogotov veceras..imam osjecaj da ce nadmasiti salihamidzica i njegovih 12km...
ili se samo meni cini ili je ova tekma prebrza, imam osjecaj da se igra brze neg u finalu LP
, naravno kvalitet je neuporediv...ali stvarno koliko ljudi trce to nije normalno..
Seji kao i pjanicu vise odgovara pozicija naprijed, izuzev vecerasnje tekme kada igra napadaca
ili se samo meni cini ili je ova tekma prebrza, imam osjecaj da se igra brze neg u finalu LP

Seji kao i pjanicu vise odgovara pozicija naprijed, izuzev vecerasnje tekme kada igra napadaca

Dominacija Hoffenheima i ostanak u bundesligi. Lijepo za Seju, samo da ga povrede zaobiđu.
Neutral je napisao/la:Dominacija Hoffenheima i ostanak u bundesligi. Lijepo za Seju, samo da ga povrede zaobiđu.
Boze daj da ne ostane u Hoffenheimu. Neka ide bilo gdje, samo dalje od ovog ocaja. Pa onaj VOland je sve sto je odigrao, odigrao naopako. Ali apsolutno svaki potez naopak. A on vazi kao za perspektivnog

Haha,? sejo maratonac, lulic kamikaza,dzekica ubija,jos samo vedad da prezivi finale kupa!,pa sto bi ciro reko,ebacemo im majku letonsku
Pa da Seje nije jarane ovi ni u Cvajti ne bi mogli igrati. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ljudi, shvatiti već jednom da on ima ogroman ugovor u Hoffenheimu. U klubu će steći status legende ako bude igrao još par sezone. Sa Hoffenheimom je igrao u 3 ligi, pa u drugoj i evo sada u bundesligi. Preko 200 utakmica ima u dresu Hoffe.
Dosta je 200. Sad bi mogao jedno 200 u Wolfsburgu, ili kod Vede malo, da ima s kime razmijenit dupli pas. Bolan, Hoffenheimu je sudjena cvajta, pa ako nije ove godine , sljedece 100%, jer nista se nece mijenjati. Ovo je ekipa koju ni Ferguson ne bi uigrao jer jednostavno nema potreban kvalitet za prvu ligu. Ima 3-4 kvalitetna igraca i 34 tarabe.
dobro je za Seju sto su ostali u Bundesligi,sad na miru moze razmisliti sta dalje,mada mislim da on zasluzuje puno jaci klub,sve ce zavisiti koliko ce Hofenhajm traziti za njega..... napokon dolazi spreman na okupljanje reprezentacije u top formi je i svakako da to raduje pred utakmicu u Rigi! sve najbolje Zmaju!
Pisalo se po njemackim portalima da bi Sejo mogao kod Ibisevica ako ispadu iz lige.
Tako vjerovatno da ce ostati, samo za repku bi bilo odlicno

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Guvo je napisao/la:Pisalo se po njemackim portalima da bi Sejo mogao kod Ibisevica ako ispadu iz lige.
Pa kako ne bi bilo odlicno. Vidi samo kako sljakaju Miske i Edin u repki. Nista od magije iz Wolfsburga se nije izgubilo. Sigurno bi Vedo i Sejo i u Studgartu razvaljivali.
Steta ce biti ako ostane u Hoffi, bogami.
Hajd vidjet cemo jos sta ce biti s tim, ali Susic nece biti lahko sada nikako. Fali ce Miske, ali to je druga tema.milomlat je napisao/la:Guvo je napisao/la:Pisalo se po njemackim portalima da bi Sejo mogao kod Ibisevica ako ispadu iz lige.
Pa kako ne bi bilo odlicno. Vidi samo kako sljakaju Miske i Edin u repki. Nista od magije iz Wolfsburga se nije izgubilo. Sigurno bi Vedo i Sejo i u Studgartu razvaljivali.
Steta ce biti ako ostane u Hoffi, bogami.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sejo kao idol Hoffenheimovih navijaca, nikad ne bi otisao kod ''komsija'' u Stuttgart.
Ne sjećam se kada je postigao gol iz slobodnjaka. Prije ga je to uveliko krasilo no očigledno da je zapustio taj segment na treningu ili šta već. Njemu je prije godinu dana 30 metara bilo kao nekome penal.
Imao je par loših centaršuteva, no sezona je za njega duga bila u Bundesligi, tako da je imao solidan nastup i zaista možemo biti ponosni što ga imamo u reprezentaciji.
Imao je par loših centaršuteva, no sezona je za njega duga bila u Bundesligi, tako da je imao solidan nastup i zaista možemo biti ponosni što ga imamo u reprezentaciji.
Lijeva strana repke nam, jede malu djecu protivnika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Još jednom dokazano da Salihović ne može igrati na lijevom beku. Odnosno može, ali samo u slučaju nužde (kao sad kad nema niko drugi).
Centaršutevi iz trka su mu velika mana.
Kada lopta miruje, onda je centaršut fantastičan.
Ali dobro, sve u svemu se borio i u prvom poluvremenu bio najaktivniji i igrač sa najviše kontakta sa loptom.
Ali dobro, sve u svemu se borio i u prvom poluvremenu bio najaktivniji i igrač sa najviše kontakta sa loptom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nijedan od drugih igraca nasih ne moze tu odigrat bolje. Ni Kolasinac, koji je nula u ofanzivnom smislu. On je stoper, ne bek. Isto vazi za Zukanovica, dok je Lulic rupa u odbrani. Salihovic to vrlo dobro radi. Nisu ubacaju bili dobri, ali i kretanje napadaca je bilo vrlo lose u prvom poluvremenu.ceze je napisao/la:Još jednom dokazano da Salihović ne može igrati na lijevom beku. Odnosno može, ali samo u slučaju nužde (kao sad kad nema niko drugi).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije igrap Seo na stoperu godinu dana. Njegova prirodna pozicija je lijevi bek, a može igrati i defanzivnog veznog. Neće ti on nikada više igrati stoper osim u slučaju povrede svih stopera u svome matičnom klubu.
Sejo može igrati na lijevom beku i odlično to radi. Igrati će u veznom redu čim Seo sredi papire. Seo i Sejo će da dominiraju
Sejo može igrati na lijevom beku i odlično to radi. Igrati će u veznom redu čim Seo sredi papire. Seo i Sejo će da dominiraju

Ne znam koliko si pratio Kolašinca u Schalkeu, ja jesam i moram reći da je solidan u napadu. Ne kao EvraCartman je napisao/la:Nijedan od drugih igraca nasih ne moze tu odigrat bolje. Ni Kolasinac, koji je nula u ofanzivnom smislu. On je stoper, ne bek. Isto vazi za Zukanovica, dok je Lulic rupa u odbrani. Salihovic to vrlo dobro radi. Nisu ubacaju bili dobri, ali i kretanje napadaca je bilo vrlo lose u prvom poluvremenu.ceze je napisao/la:Još jednom dokazano da Salihović ne može igrati na lijevom beku. Odnosno može, ali samo u slučaju nužde (kao sad kad nema niko drugi).

Lulić je lošiji u odbrani, ali je šteta, da ne kažem grijeh, staviti Lulića ne beka.
Zukanović dobar nazad, naprijed ga nema. Old school bek koji igra do pola, nešto kao Arbeloa.
Nema niko bolji, napisao sam to. Dobro on to radi, dapače, izvrsno kad uzmemo u obzir da mu to nije prirodna pozicija.
Napadači statični, slažem se, pogotovo u prvom poluvremenu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.