Mislim da je ipak relevantniji finalni poredak na tabeli.Buki je napisao/la:Pa svatko normalan kakit ce po Cityu. Iako nema se tu sta brinut. Fa Cup je plafon za City. A kako je Arsenal bolji klub od Citya dokaz su ti samo zadnje dvije ligaske utakmice, gdje su jim topnicari oderali guzove.VanBasten je napisao/la: Pomalo mi je, ustvari lažem, malo više mi je smiješno kako se wannabe navijači L'pool-a, Arsenala, Chelsea, Manče, utrkuju ko će više kakiti po Cityiju. A za to postoji samo jedan jedini razlog, pune gaće, jer s dolaskom Cityija neko je od vas višak u tzv velikoj četvorci![]()

Ako dovedu Snijedera ili igrača sličnog profila i uklope sve kockice u napadu,sigurno su jedan od favorita az titulu i završnicu LP-a. Takav scenario je posve realan. Znam da većina vas koji "objedujete" na ovoj temi u to ne želite da vjerujete. Ali to je tema za neku drugu knjigu. Meni je lično drago što se još jedan klub uključio u ravnopravno borbu za vrh engleskog i evropskog fudbala. Takmičenje, kako u EPL, tako i u LP, će biti zanimljivije. Na isti način mi je bilo drago zbog Chelsea nekoliko godina prije.