majestic24 je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:
mozda nije izbrisao, mozda je sakrio, vidis sto sam oznacio sa zelenim, ne znam jel tako kod tebe pise, ja na to kliknem i sakrije mi se ikonica od cd roma, i opet, onda mi se vrati, pokusaj

tesko se to moze izbrisati
Ma jok druze...nije mu takav izgled al nije to.
Problem je u tome sto kad stavi cd ,nece da ga ocita.
Da je ugasio cd rom u biosu,nije sigurno. Znaci vjerovatno je ovu ikonicu od cd roma izbrisao tipkom "delete"
Vidi prvo da li je hardware problem. Znaci, na device manager i provjeriti da je uopce tu i da je working properly.
Ako ne, otvori kuciste i ponovno spoji konektore.
Ukoliko ne, tesko da je problem vezan brisanjem ikone od cd-roma. Dapace, nemoguce.
Stoga, ili download zadnjeg software-a od datog optickog uredjaja, ili system restore na lokaciju kad je zadnji put radilo, ili if all else fails, preinake u windows registry, jer je u tom momentu vec ocito da nema sta drugo biti, ukoliko je uredjaj ispravan. Instalacije, deinstalacije programa vezanih za opticke uredjaje katkad poremete i registry, a cd-romovi su system files, so, ima postupak i za tweakanje windows registry-a ak vec nista drugo nece da upali.
Mouse je napisao/la:I ja sam to mislio, ali nije. Odmaknem se metar od kompjutera i on opet isto.
Gasi se? Otvori ga i procisti, ispusi prasinu, uvjeri se da nema nakupina oko napojne jedinice i ventilatora. PC ce se restartati svaki put ukoliko detektira da se pregrijava, iz sigurnosnih razloga.
...Život za Široki...