Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Šta je ovo, đe ste ovog golmana nahvatali ?
Frajer nije normalan šta je sve odbranio. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Tim Valensie ima ozbiljnih problema sa koncentracijom. U nekim dijelovima meca izgledaju potpuno izgubljeno
.
Kanales igra najvazniju poziciju na terenu, al' mi se cini da joj jos uvijek nije dorastao,.. U redu, momak je tek dosao, treba jos sacekati,.. Vidi se da ima potencijal, al' nema iskustvo da 'vuce' napad na svojim mladim plecima
.
Pablo takodje ima preceste oscilacije u igri. Izgleda da je najbolji kada ulazi sa klupe.
Ostatak tima sasvim dobar, osim momenta kada su svi bili 'zamisljeni',. Golman kralj
.
Sada slijede okrsaji sa Leverkuzenom. Treba ici na dvi pobjede. Ni cetri boda ne bi bila losa
.
Kako vi ono,.. AMUNT
.
Kanales igra najvazniju poziciju na terenu, al' mi se cini da joj jos uvijek nije dorastao,.. U redu, momak je tek dosao, treba jos sacekati,.. Vidi se da ima potencijal, al' nema iskustvo da 'vuce' napad na svojim mladim plecima
Pablo takodje ima preceste oscilacije u igri. Izgleda da je najbolji kada ulazi sa klupe.
Ostatak tima sasvim dobar, osim momenta kada su svi bili 'zamisljeni',. Golman kralj
Sada slijede okrsaji sa Leverkuzenom. Treba ici na dvi pobjede. Ni cetri boda ne bi bila losa
Kako vi ono,.. AMUNT
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Vjerovao ili ne u Almeriji,za "svega" 3.milionaJohnyx95 je napisao/la:Šta je ovo, đe ste ovog golmana nahvatali ?Frajer nije normalan šta je sve odbranio.
Dobra utakmica veceras,sa dosta prilika na kraju po meni zasluzena podjela bodova.
Amunt Valencia
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Diego Alves jos u Almeriji je vazio za jednog od boljih golmana La Lige.
Moze se reci da je nerijesen ishod i najrealniji ,stim da je Chelsea imao vise ozbiljnijih prilika,ovako ni bod protiv najjace ostrvske ekipe nije los.
Prvo poluvrijeme lose,odvratno ,ogavno,nikakvo, za razliku od drugog gdje su nam timovi priustili ono najljepse sto nogomet pruziti moze . Moram priznati da ne znam razlog zbog kojeg Piatti sjedi na klupi?! Ali lik mora igrati u prvih 11 Valencie ! Od kako je on usao Valencia je bila mnogo opasnija u napadu ,kako se samo ubacio kod one 100% tne prilike kada mu je Cech vrhovima prstiju skinuo loptu .Sto likom ,sto nacinom igre mene dosta podsjeca na Messia
.
Chelsea je prvi favorit grupe,vase najvaznije tekme tek slijede protiv Neverkuzena...mislim da je Valencia dosta jaca i da nebi trebalo biti vecih problema u tim utakmicama za ''Sismise''.
Moze se reci da je nerijesen ishod i najrealniji ,stim da je Chelsea imao vise ozbiljnijih prilika,ovako ni bod protiv najjace ostrvske ekipe nije los.
Prvo poluvrijeme lose,odvratno ,ogavno,nikakvo, za razliku od drugog gdje su nam timovi priustili ono najljepse sto nogomet pruziti moze . Moram priznati da ne znam razlog zbog kojeg Piatti sjedi na klupi?! Ali lik mora igrati u prvih 11 Valencie ! Od kako je on usao Valencia je bila mnogo opasnija u napadu ,kako se samo ubacio kod one 100% tne prilike kada mu je Cech vrhovima prstiju skinuo loptu .Sto likom ,sto nacinom igre mene dosta podsjeca na Messia
Chelsea je prvi favorit grupe,vase najvaznije tekme tek slijede protiv Neverkuzena...mislim da je Valencia dosta jaca i da nebi trebalo biti vecih problema u tim utakmicama za ''Sismise''.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ne vjerujem sta Soldado fuli
15 minuta do kraja, meni treba 2:0!!!!
AL' glupan sa 2 metra fuli zicer
AL' glupan sa 2 metra fuli zicer
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Valencia oštećena,nemogu da vjerujem da ovo nije faul
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
- adnan_nanda
- Kontakt:
Druze i meni je trebalo 2:0 ali nece pa nece
Jonas u sudiskoj nadoknadi fulio duplo bolju priliku, stvarno taj lik ne zna dati gola, ja postanem nervozan cim on igra, nadam se da ce proraditi uskoro. Ali eto necu da se zalim, pobjeda je pa kakva-takva. Trebaju svi poraditi na ovoj zavrsnici, sve dobro urade ali ugurat loptu u mrezu je gotovo nemoguce. Cestitke Canalesu na lijepom pogotku, drago mi je zbog njeg, jos da Piatti uskoro zabije.
Jonas u sudiskoj nadoknadi fulio duplo bolju priliku, stvarno taj lik ne zna dati gola, ja postanem nervozan cim on igra, nadam se da ce proraditi uskoro. Ali eto necu da se zalim, pobjeda je pa kakva-takva. Trebaju svi poraditi na ovoj zavrsnici, sve dobro urade ali ugurat loptu u mrezu je gotovo nemoguce. Cestitke Canalesu na lijepom pogotku, drago mi je zbog njeg, jos da Piatti uskoro zabije.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Uh, samo sam vas čekao za 30 KM ( na dva listića po 15
) i hvala Bogu pa me ne iznevjerište
Hvala vam još jednom :*
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bgm bilo je gusto,nismo odigrali bas neku tekmu za pamtiti.No,ajde prepisati cemo to umoru jer u samo 20ak dana Valencia je odigrala sest utakmica,od toga cak cetiri derbija
Uglavnom pobjeda je bitna,naredna protiv Mallorce ce valjda donijeti bolju igru Valencije
Uglavnom pobjeda je bitna,naredna protiv Mallorce ce valjda donijeti bolju igru Valencije
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma cudna utakmica pogotovo zbog onog uklizavanja sudije canalesu ono je meni bilo urnebesno a canales je dao golcinu svaka mu cast
Valencia ponovno zeli Berbatova 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- kumkalesic
- Kontakt:
Nekako mi je to nelogično...Adi_Zepce je napisao/la:Valencia ponovno zeli Berbatova
Jedino, možda, da im netko nije ponudio veću sumu za Soldada
Joint_fc
Sumnjam jer je Soldado jedini napadac koji sada vrijedi u Valenciji,vjerovatno Berbatova hoce jer Jonas i Aduriz su tanki skrozkumkalesic je napisao/la:Nekako mi je to nelogično...Adi_Zepce je napisao/la:Valencia ponovno zeli Berbatova
Jedino, možda, da im netko nije ponudio veću sumu za Soldada
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Polako Adi ,ipak pricas o novopecenom reprezentativcu Brazila
Aduric je kloc istina 
Aduric je kloc istina El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Jonas je tanak jer igra na pozicijama lijevog krila ili poluspica...nek ga emery stavi u napad pa ce vidjet kakav je Jonas...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Ma sve je to uredu,postujem Jonasa i simaptisem ga cak sto vise,ali lik zna promasiti nemoguce
Uostalom nije dobio dzaba nadimak Inzaghi
Uostalom nije dobio dzaba nadimak Inzaghi
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Umjesto da dobiju lagano sa 2-3 razlike oni izgubise od ovakvog Leverkuzena
. Sramota.
Sad ce biti tesko proci dalje,.. Mogu pobjediti sve tri utakmice (sto ce biti tesko ostvariti), a da opet ne prodju dalje
. Jedina je nada da Leverkuzen kiksa portiv Genka sto se 'svabama' rijetko desava protiv slabih protivnika.
Glupo totalno,.. Ne pobjedise bijedni Genk i evidentno tehnicki inferiorni Leverkuzen.
Sad ce biti tesko proci dalje,.. Mogu pobjediti sve tri utakmice (sto ce biti tesko ostvariti), a da opet ne prodju dalje
Glupo totalno,.. Ne pobjedise bijedni Genk i evidentno tehnicki inferiorni Leverkuzen.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Slazem se,Valencia je vec na poluvremenu trebala da vodi minimalno sa 0:2.Onda drugi dio totalno bijedno,kao i protiv Mallorce,Granade,Barce.Valencia je napisao/la:Umjesto da dobiju lagano sa 2-3 razlike oni izgubise od ovakvog Leverkuzena. Sramota.
Sad ce biti tesko proci dalje,.. Mogu pobjediti sve tri utakmice (sto ce biti tesko ostvariti), a da opet ne prodju dalje. Jedina je nada da Leverkuzen kiksa portiv Genka sto se 'svabama' rijetko desava protiv slabih protivnika.
Ocito je da u tom famoznom drugom dijelu susreta nesto ne stima
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ccccccccc pa ova Valencija je duplo jaca od apotekara.6 puta jaca od Genka i ovakve se stvari desavaju.
Da li je to do neiskusne ekipe ili do nezrelosti i nekog nepoznatog pada.Ne znam.
Ali ovako lijepu igru u dopadljivu u pojedinim trenucima moraju pogotkom rijsiti i laganom pobjedom.
U prvih 30 minuta danas su morali voditi minimalno 2:0
Da li je to do neiskusne ekipe ili do nezrelosti i nekog nepoznatog pada.Ne znam.
Ali ovako lijepu igru u dopadljivu u pojedinim trenucima moraju pogotkom rijsiti i laganom pobjedom.
U prvih 30 minuta danas su morali voditi minimalno 2:0
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Soldado se izgleda pretplatio da fula zicere, u zadnjih nekoliko tekmi ne shvatljivo je promasivao neke zicer situacije
sada vam slijede dvije tekme kod kuce gdje bi trebali uzeti 6 bodova ,samo sto ne zavisite sami od sebe .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Google Adsense [Bot], L-Train, Riziko, Rodju i 10 gostiju.