Moralo je nekad doci i to vrijeme...koje duze traje jbgsteve-o je napisao/la: sta ces nema vise cragnotti-a da ulaze

Jos da smo pobjedili Udineze ...uh gdje bi nam bio kraj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Moralo je nekad doci i to vrijeme...koje duze traje jbgsteve-o je napisao/la: sta ces nema vise cragnotti-a da ulaze
gledam malo rezultate lazia u zadnje vrijeme i nisu tako losi, ovaj floccari je pravi as za vasEmir_ZENICA je napisao/la:Moralo je nekad doci i to vrijeme...koje duze traje jbgsteve-o je napisao/la: sta ces nema vise cragnotti-a da ulaze![]()
Jos da smo pobjedili Udineze ...uh gdje bi nam bio kraj![]()
Ma dobar je...za razliku od ostalih odlican ....On,Zarate i Rocch ubitacni ...samo treba proraditisteve-o je napisao/la: gledam malo rezultate lazia u zadnje vrijeme i nisu tako losi, ovaj floccari je pravi as za vas
dobri parovi, dosta jakih timova!tony-mortale je napisao/la:noćas završila osmina finala kupa, uglavnom bez većih iznenađenja, parovi četvrtfinala su:
Fiorentina - Lazio
Inter - Juventus
Milan - Udinese
Roma - Catania
Evo tek sam sada vidio tvoj postDeskowsky je napisao/la:Imas li kakav link za info?Devil je napisao/la:Adem Ljajic potpisao za Fiorentinu.
juve i roma imaju po 9 kupova...a kao sto znamo za svaku desteu titulu se dobiva zlatna zvijezdica a za kup srebrena....tako da ce juventus kad osvoji iduci kup i titulu imati cak 4 zvijezdicetony-mortale je napisao/la:ma juve-inter ubjedljivo najjači par, ali romi je kup dosta važan jer treba im deseta titula za neku srebrnu zvijezdu koju navodno još niko nema u italiji, tako pričaju na tal.forumu
Za trecu zlatnu zvijezdu, koliko sam ja upucen, ce im trebati jos 3 titule, jer su im dvije oduzete, pa se sluzbeno racuna 27 titula prvaka Italije.sarajlija89 je napisao/la:juve i roma imaju po 9 kupova...a kao sto znamo za svaku desteu titulu se dobiva zlatna zvijezdica a za kup srebrena....tako da ce juventus kad osvoji iduci kup i titulu imati cak 4 zvijezdicetony-mortale je napisao/la:ma juve-inter ubjedljivo najjači par, ali romi je kup dosta važan jer treba im deseta titula za neku srebrnu zvijezdu koju navodno još niko nema u italiji, tako pričaju na tal.forumu...nadam se uskoro abd
e pa to vi racunate...isto ko sto ja i svi juventini ne priznajemo ni jednu osvojenu titulu interu...za nas je 29...ne moze nama niko uzet ono sto smo na terenu osvojili...mi smo te titule proslavili a vama su dodjeljene za zelenim stolom tako da je vrlo jasno ko vise te titule osjeca "svojim"....tako da je glupo pricati o nekom oduzimanju kad svi zanmo da je 29 titula na terenu naspram 13 interovih.....i ove neke u kini osvojene odnosno poklonjenejose je napisao/la:Za trecu zlatnu zvijezdu, koliko sam ja upucen, ce im trebati jos 3 titule, jer su im dvije oduzete, pa se sluzbeno racuna 27 titula prvaka Italije.sarajlija89 je napisao/la:juve i roma imaju po 9 kupova...a kao sto znamo za svaku desteu titulu se dobiva zlatna zvijezdica a za kup srebrena....tako da ce juventus kad osvoji iduci kup i titulu imati cak 4 zvijezdicetony-mortale je napisao/la:ma juve-inter ubjedljivo najjači par, ali romi je kup dosta važan jer treba im deseta titula za neku srebrnu zvijezdu koju navodno još niko nema u italiji, tako pričaju na tal.forumu...nadam se uskoro abd
ma da....nemoj zaboravit i finale protiv leedsa kada je taj isti milan uz drasticnu pomoc sudija postao prvak evrope...ipak je 7_forzamilan_ je napisao/la:dobro onda je i milan osvojio 8 ligi prvaka jer su izgubili jedno finale od marseilla a poslije su neki igrači francuskog kluba priznali da su uzimali doping. još samo jedna i stigli smo reala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.