Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ja to pustanje za tricu nisam vidio, mozda je kasnio u rotaciji ali mislim da je to bio neko drugi. A za skok se znalo da ce biti problem, to ce tesko popravit, mozda malo, problem je sto je ovdje zajedno s Lopezom igrao, a i ovaj ima poprilicno los skok za svoju visinu, pa zato su izgledali malo sporo pri zatvaranju i uzimanju skokova.delko je napisao/la:
iskljucujuci udvajanja pustio je jednom igraca koji je poentirao trojku a kad sam rekao odbranu mislio sam i na def skokove - mozda nisam trebao trpati u istu kategorijumsm ne samo da nije nista uhvatio vec nekako i ne skace na te lopte nije agresivan nikako na njih :s valjda ce bude
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
vallace je povrijedjen pa mirza mozda bude imao vecu minutazu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je maltene prešlo odavno u kliše, ali Avery Johnson radi užasan posao.
ne mogu da vjerujem da ce ih dobiti wolvsi nakon 20+ 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ovo je bas nevjerovatno voditi 20 razlike i zijaniti utakmicu 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ljudi ih satiru u skokovima, a frajer izvodi jos manju petorku. Genije.
Da je Kevin Love igrao, Netsi bi imali 0 skokova...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Dobijenu utakmicu ljudi zijanise
Mirza odigra solidnu rolu pogodio ono sto je imao ukrao jednu loptu sve u svemu 8 minuta 5 poena

Mirza odigra solidnu rolu pogodio ono sto je imao ukrao jednu loptu sve u svemu 8 minuta 5 poena

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma oni ce imat strasnih problema sa skokom, samo Evans to popravlja, al' sa njim je kao s igracem manje u napadu.
kakva je ovo igra u zadnjoj četvrtini? ne mogu ni obruča pogodit, sramota.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije nesto neobicno u NBA, da se izgubi tekma nakon velike prednosti.
Postovanje treba zaraditi.
- storm_raider
- Kontakt:
Bravo Mirza! Lijep debi u zvanicnoj sezonskoj utakmici. Netsi ove godine tesko mogu do playoffa. Fali ovdje fajtera, a Lopez i Chris to sigurno nisu. Wallace je defanzivna zvijer, ali nema zamjenu. Na tom nivou odbranu jos samo Evans ovdje zna igrati.
Bitniji je Mirza; par lijepih poteza, siguran u sebe, samo neka nastavi da radi kao i do sad, bice to ok.
Bitniji je Mirza; par lijepih poteza, siguran u sebe, samo neka nastavi da radi kao i do sad, bice to ok.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Solidan debi mirze nema sta , vidi se napredak u odbrani itekako treba ce mu jos vremena i bit ce pravi. Ali mislim da je Brooklyn trenutno prevelik zalogaj za njega , mozda i grijesim ali eto. Necu reci da su institucija neka ali mirza je daleko od prvih 5 , imaju par odlicnih igraca koji ulaze sa klupe oni koji malo prate nba znaju sta strucnjaci misle o blatcheu jedno vrijeme su govorili da je najtalentovaniji igrac u nba al je lik lud ni prvi ni posljednji koji se ne moze okanit tih ulicnih sranja pa zbog toga mu je karijera vazda na drugom mjesto prioriteta. Onda wallace koji je defanzivno zivotinja igra vec vise od 10 godina u nba i to dovoljno govori o njemu , pa onda i bogans koji je zaista iskusan igrac . Morat ce dosta toga tele popraviti u svojoj igri ali ne sumnjam u njega nimalo veliki je radnik i covjek , samo eto mogao je naci neki osrednji klub u nba gdje bi sigurno imao vecu minutazu a samim time i vecu vjerovatnocu da ce se brze prilagodit nba igri. Svakako zadovoljan sam onom tekomom sinoc fino je iskoristio ono sto je odigrao nema sta. EDIT I ono sto je veoma bitno je to da je pogodio trojku odma za 7 sekundi jos par puta ce dobit takvu priliku sigurno ako ga bude islo od ruke mogao bi nekad pred kraj kad bude tijesno uletit pa sutat 3 za pobjedu naravno ako opravda trenerova ocekivanja po tome pitanju ali mu to veliki plus sto je sinoc zabio odma 3 ...
grgr je napisao/la:Solidan debi mirze nema sta , vidi se napredak u odbrani itekako treba ce mu jos vremena i bit ce pravi. Ali mislim da je Brooklyn trenutno prevelik zalogaj za njega , mozda i grijesim ali eto. Necu reci da su institucija neka ali mirza je daleko od prvih 5 , imaju par odlicnih igraca koji ulaze sa klupe oni koji malo prate nba znaju sta strucnjaci misle o blatcheu jedno vrijeme su govorili da je najtalentovaniji igrac u nba al je lik lud ni prvi ni posljednji koji se ne moze okanit tih ulicnih sranja pa zbog toga mu je karijera vazda na drugom mjesto prioriteta. Onda wallace koji je defanzivno zivotinja igra vec vise od 10 godina u nba i to dovoljno govori o njemu , pa onda i bogans koji je zaista iskusan igrac . Morat ce dosta toga tele popraviti u svojoj igri ali ne sumnjam u njega nimalo veliki je radnik i covjek , samo eto mogao je naci neki osrednji klub u nba gdje bi sigurno imao vecu minutazu a samim time i vecu vjerovatnocu da ce se brze prilagodit nba igri. Svakako zadovoljan sam onom tekomom sinoc fino je iskoristio ono sto je odigrao nema sta. EDIT I ono sto je veoma bitno je to da je pogodio trojku odma za 7 sekundi jos par puta ce dobit takvu priliku sigurno ako ga bude islo od ruke mogao bi nekad pred kraj kad bude tijesno uletit pa sutat 3 za pobjedu naravno ako opravda trenerova ocekivanja po tome pitanju ali mu to veliki plus sto je sinoc zabio odma 3 ...
Blatche

Da XD Blatche lik je lud totalno ali kazu iznimno talentovan nezz skim bi ga mogao usporedit mozda jedino sa arenasom stim da je arenas daleko vise pokazao od ovog Edit ako me dobro sjecanje sluzi sa njim se i zakacio sa onim pistoljima u svacionici a mislim da je dan nakon sto je izabran na draftu opljacako neku radnju i bio uhvacen baloteli je za takve ljude mala maca samim time niko mu nece dat ugovor vise osim ako se ne pokaze evo sad je dobio one year non-guaranteed deal ...
- adriano_leite
- Kontakt:
Arenas se zakacio sa J. Crittengtonom, nisam siguran da li mu se ovako prezime pisegrgr je napisao/la:Da XD Blatche lik je lud totalno ali kazu iznimno talentovan nezz skim bi ga mogao usporedit mozda jedino sa arenasom stim da je arenas daleko vise pokazao od ovog Edit ako me dobro sjecanje sluzi sa njim se i zakacio sa onim pistoljima u svacionici a mislim da je dan nakon sto je izabran na draftu opljacako neku radnju i bio uhvacen baloteli je za takve ljude mala maca samim time niko mu nece dat ugovor vise osim ako se ne pokaze evo sad je dobio one year non-guaranteed deal ...

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
adriano_leite je napisao/la:Arenas se zakacio sa J. Crittengtonom, nisam siguran da li mu se ovako prezime pisegrgr je napisao/la:Da XD Blatche lik je lud totalno ali kazu iznimno talentovan nezz skim bi ga mogao usporedit mozda jedino sa arenasom stim da je arenas daleko vise pokazao od ovog Edit ako me dobro sjecanje sluzi sa njim se i zakacio sa onim pistoljima u svacionici a mislim da je dan nakon sto je izabran na draftu opljacako neku radnju i bio uhvacen baloteli je za takve ljude mala maca samim time niko mu nece dat ugovor vise osim ako se ne pokaze evo sad je dobio one year non-guaranteed deal ....
Tacan odgovor

P.S za ove stu su gledali,kada je usao u igru Mirza?koliko je igro, na nba pise 4 min,ovdje procitah oko 8?
Usao je zadnjih 7 sekundi u prvom kad je ubacio tricu, drugi put je usao na kraju trece i igrao je pocetkom cetvrte. Meni se cini da je igrao vise od 4 minute ali eto vjerujemo nba.com 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.