Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la soko » 07 sep 2025, 16:16

Ja se sa Huremom dosta ne slazem jer dosta puta gura uvjek isto ali lik makar fino pise i zna priznati kad pogrijesi.
A neka druga gospoda pise zovi mlade "dobre igrace" i onda kad dobiju poziv, i vidi da su tanki igraci onda ti postaju "mrtvaci" menedzerski koje babo gura :yawn:
slika

slika

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 sep 2025, 16:17

hurem je napisao/la:
07 sep 2025, 15:25
invincible1921 je napisao/la:
07 sep 2025, 15:13
hurem je napisao/la:
07 sep 2025, 11:23

Bolesnici.
Esmir u utorak za pobjedu kad udje s klupe, ako Bog da.
Sta ima Hureme brate, sta mislis o misljenju i da isto imas...neki dan kae esmir je nespreman sad ocekujes pobjedi austriju...tebi sve vazda potaman..okrenes se kako vjetar puhne
Nauci se citati.
Hurem je uvijek govorio da bi pozvao Bajraktarevica ali da je uvijek razumijevao odluku stručnog štaba da ga se ne pozove u datom trenutku.
U medjuvremenu nakon objavljivanja spiska odigrao dva poluvremena za PSV, postigao dva gola, upao s rezervnog spiska umjesto povrijeđenog igraca i to je to. Prosto kao pasulj.
Nije ni sada spreman da starta. Ali moze dati ruke zadnjih 15,20,30... minuta protiv Austrije, zavisno od rezultata.
Hurem nikada nije krut u promisljanju, kao neki. ;)
Ma hajde...ako ne bude go onda je promasaj, ako tim A pobjedi sigurno ce tim B izgubit onda :rol: :rol:

Hvala Bogu znam citati a isto tako postovi ostaju kao dokaz tvog neposotjeceg misljenja..nemoj svijuti da te citiram...reko si da maksimalno treba bit na spisku i to je to a sad pricas da treba okrenut utakmicu protiv austrije
=\_1921_/=

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2025, 16:57

Ne treba okrenuti utakmicu protiv Austrije niti to očekujem, ali bih volio da to napravi zbog likova poput tebe koji bi balili “a nije ga bio ni pozvao a sada mu guzicu spasio”.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 sep 2025, 18:25

soko je napisao/la:
07 sep 2025, 16:16
Ja se sa Huremom dosta ne slazem jer dosta puta gura uvjek isto ali lik makar fino pise i zna priznati kad pogrijesi.
A neka druga gospoda pise zovi mlade "dobre igrace" i onda kad dobiju poziv, i vidi da su tanki igraci onda ti postaju "mrtvaci" menedzerski koje babo gura :yawn:
slika

slika
I Burnica je prizivao i u zvijezde dizao? 🤣🤣🤣🤣

Pa taj degenerik mi sam vise ne zna sta baljezga. Ne smije covjek no procitati sta je pisao prije oar godina, roditelji bi ga se odrekli javno zbog kolicine retardacije i provala
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 sep 2025, 19:08

Beduin je napisao/la:
07 sep 2025, 18:25
soko je napisao/la:
slika

slika
I Burnica je prizivao i u zvijezde dizao? 🤣🤣🤣🤣

Pa taj degenerik mi sam vise ne zna sta baljezga. Ne smije covjek no procitati sta je pisao prije oar godina, roditelji bi ga se odrekli javno zbog kolicine retardacije i provala
Da hahah
Zvao Milosevica, kao on ce biti taj mladi igrac koji nam treba. Rasturao po turskoj. Takvi ce nas odvjesti na prvenstvo
I onda fljas babo ga gura, amater, mrtvac menedzerski :tokralju:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 sep 2025, 23:28

lol89 je napisao/la:
07 sep 2025, 09:35
Dok je igrao Ronaldinho svi smo pi*ali u gace kad napravi ovakav potez, kad neko nas napravi nešto slično odmah komentari na ove karafeke mene ne može kupiti
to mogu samo glupani iz mostara napisati

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 sep 2025, 23:48

hurem je napisao/la:
hurem je napisao/la:
07 sep 2025, 11:23

Bolesnici.
Sta ima Hureme brate, sta mislis o misljenju i da isto imas...neki dan kae esmir je nespreman sad ocekujes pobjedi austriju...tebi sve vazda potaman..okrenes se kako vjetar puhne
Nauci se citati.
Hurem je uvijek govorio da bi pozvao Bajraktarevica ali da je uvijek razumijevao odluku stručnog štaba da ga se ne pozove u datom trenutku.
U medjuvremenu nakon objavljivanja spiska odigrao dva poluvremena za PSV, postigao dva gola, upao s rezervnog spiska umjesto povrijeđenog igraca i to je to. Prosto kao pasulj.
Nije ni sada spreman da starta. Ali moze dati ruke zadnjih 15,20,30... minuta protiv Austrije, zavisno od rezultata.
Jos malo i bit ces zagovornik poziva Esmira prije Naila😂

Preletač forumski
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 08 sep 2025, 02:41

soko je napisao/la:
slika

slika
Nevjerovatno i malo žalosno da neko može bit toliko negativan. Ne vjerujem da nakon 8 godina fura isti fazon. Da sutra dođe Klopp opet bi i njega optužio da zove "menadzerske" igrace.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 sep 2025, 08:56

Bajraktarevic je protiv San Marina vise pokazao od Hajradinovica. Ja bi ga gurnuo od prve minute protiv Austrije na desnom krilu..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 sep 2025, 11:55

bhsport je napisao/la:
07 sep 2025, 23:48
hurem je napisao/la:

Nauci se citati.
Jos malo i bit ces zagovornik poziva Esmira prije Naila😂

Preletač forumski
Lik je prije sedmicu napisao ovo:
To sto bih ja pozvao Bajraktarevica a selektor nije, ne smatram mu za smrtni grijeh jer momak 7,8 mjeseci nije imao nikakav učinak, uz to nije zadovoljio stručni štab tokom LN - ja ne zanemarujem ovu činjenicu. Ja ne gledam finte i poteze kroz noge, za mene je on jedan od glavnih krivaca za poraz protiv Mađarske na domaćem terenu uz selektora koji ga je u toj ponajbitnijoj utakmici LN stavio uopće u prvih 11.

Dok je prekjucer napisao ovo:

Bolesnici.

:rol: :rol: kaze meni nauci citati
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hashanaga, invincible1921, KarlMarx, soko, Zglavkar i 79 gostiju.