Kakvi Slovaci? Misliš Čehoslovačka?
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Faruk očito nije dobre glave, al gdje su bila muda ovim novinarčićima zadnjih 10 godina?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pomirite se sa time da imamo decenije losih selektora i mozda jos losijih igraca.
Savez je posebna prica.
Savez je posebna prica.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 20 jun 2023, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Problem je selektor. Odnosno, pogledaj naš sastav od prije 2, 3 ili 5 godina. Previše je izmjena. Sada napokon imamo dobru grupu igrača. Imamo ekipu koja je potencijalom možda i najjača ikad. Dakle, samo trebaš voziti, ne spačeka, nego ozbiljno, sasvim solidno auto.
Petev je nešto napravio, počeo praviti i otjeran je. Ne funkcioniše to tako. Prije njega su bili imbecili, sve isti kov ljudi koji decenijama ne rade ovaj posao.
Mislio sam da ne može gore od šifre na papiru. Kae majstor sistem u fudbalu ne postoji, to igrači kreiraju na terenu. Znači selektor ni za šta ne služi. Joj al nas je јebo Savićević kad ga je doveo u CG, sad bi bio negdje u trećoj Alžirskoj.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Čovjek čas komentariše ko selektor čas ko prosječni navijač s tribine
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema razloga za zabrinutost

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ASD
- Kontakt:
Što je najžalosnije, smjena selektora nije ništa novo, što nije već viđeno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema od ostavke ništa. Kaže nema napuštanja broda. Yebeš ovo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne postoji konfuznija, senilnija, gluplja medijska ličnost uopšteno u državi. Lik ne zna je li pošao ili došao.
Podsjeća me na neke trapave idiote iz francuskih komedija.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko nebuloza. Ovaj covjek je mentalno bolestan. Kazem bez imalo namjere da ga ismijavam. Da li demencija ili nesto trece, ne znam. Ali zdrav nije.
1921
Joj izjava 
Realno, ovo je bruka epskih razmjera.
Ne omalovažavam Lux, mislim da su okej ekipa, ali da ovako nemoćno izgledaš protiv njih, to je 'zasluga' trenera.

Realno, ovo je bruka epskih razmjera.
Ne omalovažavam Lux, mislim da su okej ekipa, ali da ovako nemoćno izgledaš protiv njih, to je 'zasluga' trenera.
41:34
Ostavku neće podnijeti, naravno. Ima ugovor do 19. novembra i tražiće svaku marku iz tog ugovora.
Nema tog trenera koji već večeras ne bi podnio ostavku, osim ovog ljigavca.
Savez hitno treba reagovati i naći selektora koji će ostatak kvalifikacija iskoristiti da pripremi ekipu za mart naredne godine i baraž.
Nema tog trenera koji već večeras ne bi podnio ostavku, osim ovog ljigavca.
Savez hitno treba reagovati i naći selektora koji će ostatak kvalifikacija iskoristiti da pripremi ekipu za mart naredne godine i baraž.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovakav je bio i prije 25 godina. Kakav megadebil...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:03Nevjerovatno koliko nebuloza. Ovaj covjek je mentalno bolestan. Kazem bez imalo namjere da ga ismijavam. Da li demencija ili nesto trece, ne znam. Ali zdrav nije.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Jel lik stvarno rekao
"šta vi hoćete reći da sam ja kriv šta je pristup bio drukčiji u odnosu na Portugal"??
Nisi, ja sam kriv
"šta vi hoćete reći da sam ja kriv šta je pristup bio drukčiji u odnosu na Portugal"??
Nisi, ja sam kriv

Mislim da je jednostavno vrlo glup. Sutao loptu citav zivot, odrastao u komunistickoj diktaturi i tu mu je stalo sve. Mozda je jos malo previse glavom lupao loptu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:03Nevjerovatno koliko nebuloza. Ovaj covjek je mentalno bolestan. Kazem bez imalo namjere da ga ismijavam. Da li demencija ili nesto trece, ne znam. Ali zdrav nije.
Vrlo slican Susicu, samo jos gori i uz puno gore igrace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najjadnija press konferencija u historiji. Ovaj ako ostane selektor ne zaslužujemo da imamo državu uopšte.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da, apsolutno isti, ni milimetar se nije promijenio. Sjećam se kad je otjerao jednog Hasana Salihamidžića i od tada ga očima ne mogu gledati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.