Za trecu ligu, prihodi su Real Madrid

Zadovoljan, moze i mora puno bolje

Moderator/ica: GracanicaAA
Pisao sam ranije, u losim stvarima, tj. novca od grada koji fali, ima i dobrih strana. Neke druge stavke su dobro premasile ocekivanja i zato kazem, mozda bi bila laksa situacija, ali ovako bez tog novca, klub je pronasao druge izvore finansiranja i u tome su odradili vrhunski posao.habuba je napisao/la: ↑23 okt 2021, 21:30Da, da, prihodi su na nivou FL. Odlican posao odradjuju, generalno se slazem sa njihovim pojasnjenjima, i fudi ebem mater jos jednom jer bi do sada bili u kud i kamo boljoj poziciji da krme vakufsko ne radi ono sto radi. Treba ebat mater i ovim papcima iz suda sto ne vade ruke iz guzice i krenu rijesavati slucajeve.
Uvijek može bolje. Tome se naravno i teži
Bez novca od prostora, tesko, gotovo nemoguce. Evo sad 180k, nek bude i 200k do kraja godine. Naredne isto 200k, mislim da nije dovoljno da se racun odblokira. Cak i ako povjerioci skinu blokade, mi ne mozemo napasti FL i servisirati te dugove u nekom razumnom roku. Kljuc je u ovoj tuzbi i to je to. Mi mozemo igrati 2FL i vracati 100, 200k, ali nije nam to neko dugorocno rijesenje.redbull93 je napisao/la: ↑23 okt 2021, 21:57Vjerujem da cemo odblokiranim racunom prodisati punim plucima. Ne znam koje su sve blokade na racun, ali nekako se nadam da tokom sljedece godine da to mozemo ostvariti.
Moje neko zamisljanje ovog svega, kako sam u glavi svario je da ostajemo jos jednu sezonu u ligi centar, sljedeca godina odblokiran racun i sljedece sezone predjemo u federalnu ligu.
Yebo posjed ako nisi šutnuo po golu ni jednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.