Neozbiljna je ekipa kad ti je Colak neka zvijezda. Ahmedhodzic je zasluzio poziv jer je mlad i perspektivan igrac, koji mora da ide dalje. Nalic nije zasluzio poziv kad nije u stanju da bude u prvih 11. To bi ti bilo ko da si na klupi u Rijeki, Osijeku, Gorici, Hajduku. Pogledao sam ga u utakmici izmedju Malme i Hammerby. Njegova pozicija je kao drugi napadac ili neki ofanzivni vezni. Previse nonsalantno igra, i nije John Dahl Tomasson glup, zato i jeste na klupi.babino je napisao/la: ↑21 maj 2021, 19:39ta svedska liga je bas smece. Gledam neki dan taj iz rijeke se gore pretvorio u ronalda.
Nalic rezerva, ne kontam koji je to kvalitet tuta vidio a da tomason nije.
Ahmedhodzic ako ne ode ovo ljeto, bice veliko razocarenje. Mada, njegova borba i dokazivanje tek pocinje prelaskom u jaci klub.
ja jos uvijek ocekujem nesto extra od svedjana u repki, do sada nista posebno.
Mladi su, vrijeme radi za njih a problem je sto su dosli u zivi haos i rasulo od ekipe, iz koje cak i igraci poput visce, bjeze:-)
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Odlican spisak, realno sve zelje forumasa su ispunjene; ali uvijek ce se naci neko da sere. Eventualno Begovic je trebao biti jos pozvan, ali mislim da se on oprostio od reprezentacije cak kad je Prosinecki vodio, ili je usao u svadju sa savezom i nekim igracima.
-
- Kontakt:
Moguce je da ne zeli bit rezerva..isto,bolje je bilo da je Kovacevica zvao,al et,on zna zasto je tako.mahic je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:13Odlican spisak, realno sve zelje forumasa su ispunjene; ali uvijek ce se naci neko da sere. Eventualno Begovic je trebao biti jos pozvan, ali mislim da se on oprostio od reprezentacije cak kad je Prosinecki vodio, ili je usao u svadju sa savezom i nekim igracima.
Sve j svemi i vrijeme je za promjene,i neka nema nema ni Dzeke ni Pjanica,da vidimo gdje smo.
Danas igra Gorica Rijeka,pa.se moze vidjet ovaj Jovicic na djelu,haman vazna tekma.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vrhunski spisak vrhunskog selektora, ova reprezentacija i Petlov novcanik imaju veliku buducnost.
Stevanović povrijeđen, od krila smo sad ostali samo na Menalu i Ziljkiću?
Veliki minus za nepozivanje Radovca.Momak je zasluzio da udje medju 22 igraca,mozda cak i u prvu postavu.Nevjerovatne partije pruza u dresu Veleza
To bi ti bilo u rangu da zoves igraca iz 2. Danske ili 2. Hrvatske lige, a koji ima 25 godina. Toliko to govori o tim "nevjerovatnim" partijama.
Ako ste pratili igre Veleza u ovoj sezoni,znate o kakvom se igracu radi.Prava radilica na sredini, odlicno razigrava druge igrace i pravilno radi kretanja i uklizavanje,sto je veoma rijetko za nasu ligu.Svaku utakmicu preko 12 km predje.Nadjite mi jednog takvog igraca koji se nalazi na ovom spisku,a da odgovara gore navedenim afinitetima
Pa fino sam ti napisao. Ne pravi se "dream team" BiHPL, nego se zovu najbolji igraci BiH, a oni igraju van BiH.SemirTuce je napisao/la: ↑23 maj 2021, 20:15Ako ste pratili igre Veleza u ovoj sezoni,znate o kakvom se igracu radi.Prava radilica na sredini, odlicno razigrava druge igrace i pravilno radi kretanja i uklizavanje,sto je veoma rijetko za nasu ligu.Svaku utakmicu preko 12 km predje.Nadjite mi jednog takvog igraca koji se nalazi na ovom spisku,a da odgovara gore navedenim afinitetima
Neka se pozivaju igraci iz grandiozne Hrvatske i druge italijanske lige,koje su atomska fizika za PLBiH.Garantujem da ova dvojica gore navedenih,koji su pozvani veze nemaju,bitno je da su im se roditelji iskesirali za poziv u repku
PLBiH je amaterska liga nivo Estonije, Luksemburga, Armenije i nijedan igrac iz amaterske lige ne bi trebao dobiti poziv u reprezentaciju koja se takmici na profesionalnom nivou.
Znaci igrac koji je standardan u 2. Italijanskoj ligi je slabiji od igraca koji nije mogao da bude ni na klupi u Grckom fenjerasu, pa se vratio kuci? I Hrvoje Milicevic koji je ozbiljan igrac u BiHPL nije mogao da igra Serie B a spominjao se u kontekstu reprezentacije, cak mu ni Hrvatski CV nije pomogao. I onda neko se nadje i ponizava Serie B a hoce nazor da ugura igraca iz BiHPL.
Odlicno, a ja konto Radke prop'o ... sad nek sve to ponovi sljedece sezone u bilo kojem ozbiljnom prvenstvu i svi cemo ga ovdje prizivati na spisak ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čekaj malo, pa zar nisu rekli da nije pozvan?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nek si mu objasnio, naša liga nije samo slaba vec kriminalna. Borac koji je zahvaljuce Vice osvojio titulu je cist dokaz da je naša liga uzasna! Mi imamo najgorje sudije u Evropu. A naša reprezentacija ce se uškoro raspadati isto što se naša liga raspala zahvaljuce ovog Cetnika sa Banja Luke.
Ne volim ni ja Vicu, jos manje Borac, niti mislim da je PL BiH bajna liga(ne mislim ni da je najlosija, ima kvaliteta), ali Borac nije osvojio radi Vice. Efekat kiselog grožđa.Harise je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:30Nek si mu objasnio, naša liga nije samo slaba vec kriminalna. Borac koji je zahvaljuce Vice osvojio titulu je cist dokaz da je naša liga uzasna! Mi imamo najgorje sudije u Evropu. A naša reprezentacija ce se uškoro raspadati isto što se naša liga raspala zahvaljuce ovog Cetnika sa Banja Luke.
Borac je imao ozbiljnu ekipu, uložili ozbiljan novac. Na kraju su pobrali plodove svojih odluka. Uticaj Vice u smislu kojem pojedini navode je marginalan.
Borac i Velež su dvije ekipe koje su max. dobro raspolagale svojim resursima. Ostali su u određeim dijelovima prvenstva pravili amaterske greske. Bez obzira na ono kriminalno suđenje u BL protiv Veleza i dalje mislim da je Borac zasluzeno prvak. To sto neki zele da im se svi sklone sa puta, e pa ne ide to bas tako.
Zaboravljamo da je najuspjeniji sportski kolektiv u BiH iz BL tj iz Laktaša. Bilo to kome drago ili ne, ljudi rade ozbiljan posao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Velež nije imao nikakve resurse.
Feđa Dudić je iznadprosječan trener u PLBiH, i najveći razlog Veleževog uspjeha.
Feđa je mlad i siguran sam da će se isprofilisati u pristojnog regionalnog trenera.
Feđa Dudić je iznadprosječan trener u PLBiH, i najveći razlog Veleževog uspjeha.
Feđa je mlad i siguran sam da će se isprofilisati u pristojnog regionalnog trenera.
⚜️~⚜️~⚜️
Disciplina maksimalna, nema psovanja nikakvog na treninzima, par igraca je bivalo istjerivano sa treninga zbog psovanja boga pa su naucili lekciju, ozbiljno se radi i trenira, hemija izmedju igraca na max.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 maj 2021, 15:47Velež nije imao nikakve resurse.
Cuo sam ovo od prijatelja koji tamo igra.
Fedja je veliki motivator i covjek koji zaista zeli napredovati, vidjecemo sta ce da bude.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: greenwood, HariTz, MostarNeretva, riki46 i 35 gostiju.