FK Rudar Kakanj

eminem22
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la eminem22 » 20 mar 2012, 17:36

Free_shooteR je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Sad cemo onog buldova Sabica malo nakantat :) ponesi mrezu duplu rupu dvorupo visocka :D Rudar - Bratstvo.........brat bratu :D 3:0 :lol:
Šabić, on je bio u vas prošlu polusezonu, to gore ipak prešao ? :D
da otisao je....
hahahahha, nakon pobjede kod Unisa akbd vidimo se u Kaknju, vi znate da niakada sa nama niste lagano prošli.Šaba će vam pofatati jednom rukom kako on to zna :D

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 20 mar 2012, 19:42

Šabić, on je bio u vas prošlu polusezonu, to gore ipak prešao ? :D[/quote]

da otisao je....[/quote]

hahahahha, nakon pobjede kod Unisa akbd vidimo se u Kaknju, vi znate da niakada sa nama niste lagano prošli.Šaba će vam pofatati jednom rukom kako on to zna :D[/quote]

Da stanu Šaba i oba rezervna golmana i trener golmana na go :D vi ima da ga primite :lol: :D
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 mar 2012, 20:06

Rudar - Fojnica 2:0, Durakovic i Neimarlija strijelci. Fina utakmica, svi su igrali.., bilo je i atraktivnih poteza :D Ovaj novi stoper me je odusevio, da se ja pitam u subotu bi on bio u prvoj postavi. Nadam se samo da ce ostati u klubu :D
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 mar 2012, 21:29

Debitirao Damir Begić

Na ovoj utakmici u dresu Rudara debitirao je Zeničanin Damir Begić, koji igra na poziciji lijevog štopera. Begić je igrao u mlađim selekcijama Čelika, zatim u SAŠK Napretku. U 12.kolu prvenstvene sezone 2009/2010. na utakmici Rudar-SAŠK Napredak (3:2), koju su "zeleno-crni" riješili u svoju korist golom tadašnjeg juniora Mirze Musića u 90.minuti, Damir Begić je sa 20-tak metara iz slobodnog udarca postigao drugi gol za "saškovce". Ovaj korpulentni štoper trebao bi biti adekvatna zamjena za ozlijeđenog Admira Kubata, čiji će oporavak potrajati duže nego što su bile prve prognoze. Radi se o povredi istog skočnog zgloba kojeg je ozlijedio protiv Bosne u Visokom u 5.kolu u sezoni 2008/2009. kada je Rudar pobijedio sa 1:0 golom Harisa Zatagića.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 mar 2012, 21:58

L' Imperator je napisao/la:Dino Begic (stoper) na probi u Rudaru. Sutra ce nastupiti u prijateljskoj utakmici protiv Fojnice.
Ipak je Damir Begic, a ne Dino :lol:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 mar 2012, 22:11

slika
Damir Begic

slika
Ošišao se :D

slika
Strijelac prvog gola, Dzenan Durakovic
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 mar 2012, 06:51

djesu vam stolice na tribini ... ja kont'o imaju ... kad se planiraju radit ?
1947!

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 21 mar 2012, 13:33

Ljumani_Banovici je napisao/la:djesu vam stolice na tribini ... ja kont'o imaju ... kad se planiraju radit ?
nemaju stolice..josh...a kad ce se raditi...to niko nezna.....josh :D
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 mar 2012, 18:34

Ljumani_Banovici je napisao/la:djesu vam stolice na tribini ... ja kont'o imaju ... kad se planiraju radit ?
Ma niko o tome ni ne razmislja, a kamoli da krov urade i onu staru tribinu rekonstruisu :roll: Nista i ove godine od Premijer lige :/
#samoRudar #zauvijek

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 21 mar 2012, 21:43

L' Imperator je napisao/la:
Ma niko o tome ni ne razmislja, a kamoli da krov urade i onu staru tribinu rekonstruisu :roll: Nista i ove godine od Premijer lige :/
Ne trebamo mi brinuti za stolice... imaju ljudi koji brinu za to :D samo da osvojimo prvo mjesto, a provjerena je informacija da se ove godine ide na to i ozbiljno se planira Premijer liga ne kao prethodnih godina kada je to samo bila suplja... A sto se tice ovog Begica, momak ima sutinu glava boli i ako su mu papiri uredu mislim da bi trebao igrati u subotu...

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 mar 2012, 21:48

budimo_realni je napisao/la:
Ne trebamo mi brinuti za stolice... imaju ljudi koji brinu za to :D
Pa da imaju ljudi koji brinu za to, odavno bi mi vec sjedili na stolicama. Ja sam ubijedjen da cu prije docekati 100- godisnjicu kluba vec *ebene stolice na tribinama :roll:
#samoRudar #zauvijek

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 mar 2012, 21:57

Ma yebo stolice to nije nikakva prepreka. Pa pogledaj samo kakav je stadion imao GOŠK (ako se ono uopšte moglo nazvati stadionom :D ) pa su opet ušli i vjerovatno će se zadržati još u PL. A vi ako uđete doći će i stolice, to je najmanji problem, ako Uprava i čelni ljudi kluba imaju u planu Premijer ligu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 mar 2012, 21:58

Gotiva je sjediti na stolici sa naslonjacem i kad znas da si siguran, bilo kisa ili snijeg.. tu je krov .. mislim da bi bilo fino da vam to urade, jer zasluzujete ...
1947!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 mar 2012, 22:00

LjumanM95 je napisao/la:Ma yebo stolice to nije nikakva prepreka. Pa pogledaj samo kakav je stadion imao GOŠK (ako se ono uopšte moglo nazvati stadionom :D ) pa su opet ušli i vjerovatno će se zadržati još u PL. A vi ako uđete doći će i stolice, to je najmanji problem, ako Uprava i čelni ljudi kluba imaju u planu Premijer ligu.
Sve dok ova tema ne bude na pdf Premijer liga BiH, ja im ne vjerujem :!:
#samoRudar #zauvijek

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 mar 2012, 22:07

Dobar je Damir Begić, bio je na probi i u Sarajevu na ljeto, ali nije potpisao iz nerazjašnjenih razloga :mrgreen:
Ja taman pomislio evo ga novi Torlak iz Saška :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 mar 2012, 22:07

LjumanM95 je napisao/la:Ma yebo stolice to nije nikakva prepreka. Pa pogledaj samo kakav je stadion imao GOŠK (ako se ono uopšte moglo nazvati stadionom :D ) pa su opet ušli i vjerovatno će se zadržati još u PL. A vi ako uđete doći će i stolice, to je najmanji problem, ako Uprava i čelni ljudi kluba imaju u planu Premijer ligu.
da vidiš te gotive :o :D
1947!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 21 mar 2012, 22:12

dzenan01 je napisao/la:Dobar je Damir Begić, bio je na probi i u Sarajevu na ljeto, ali nije potpisao iz nerazjašnjenih razloga :mrgreen:
Ja taman pomislio evo ga novi Torlak iz Saška :D
Ne znam bas kakav bi bio kod vas, al' nama ce sigurno biti pojacanje :D
#samoRudar #zauvijek

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 mar 2012, 22:16

A znamo i zašto. :mrgreen: Ma govorim ti samo da stolice (stadion) nisu nikakva prepreka za Premijer ligu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 21 mar 2012, 22:30

ne sekiraj te se za Bratstvo,bodovi ostaju u Kaknju ako budete na visini zadatka koliko toliko

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 23 mar 2012, 13:56

unisovac je napisao/la:ne sekiraj te se za Bratstvo,bodovi ostaju u Kaknju ako budete na visini zadatka koliko toliko
Bratstvo je bilo na visini zadatka u Vogosci :lol: necu da govorim kako al zna se sve :lol:
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.