Mislim da ne. Na početku je bio izbor da li raditi krov na centralnoj i RA ili pare usmjeriti na novu tribinu. Na kraju je odluka pala na novu tribinu, jer krov nije uslov za kategorizaciju i bez njega se može igrati Europa na našem terenu...
RSD Velež - Stadion Rođeni
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Ja sam isto razmišljao o tome da li odmah ide krov na novu tribinu. Obzirom da planiraju VIP dio tribine i VIP salon, za to dvoje nema nikako logike da budu bez krova. Da li neko zna može li se doći do projekta nove tribine pa da vidimo kako sve izgleda?
-
- Kontakt:
Mislim da ide i krov jer to sve spada u konstruktivne radove.Ostali sadržaji idu poslje.Rodjenimostar je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:57Ja sam isto razmišljao o tome da li odmah ide krov na novu tribinu. Obzirom da planiraju VIP dio tribine i VIP salon, za to dvoje nema nikako logike da budu bez krova. Da li neko zna može li se doći do projekta nove tribine pa da vidimo kako sve izgleda?
Po cifri koja se izdvaja ne bih rekao da se radi krov.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
To mi ima logike pa ako neko ima pristup preciznim informacijama zamolio bih za potvrdu.
Realno je da se za 1 500 000 KM mogu uraditi betonski radovi i eventualno svlačionice. Čisto sumnjam da može nešto više...
City of sunshine... MUSVDG
-
- Kontakt:
Što se tiče krova na dedari tu će biti problemi.
Morat će se svašta nešto raditi da bi se tu krov stavio.
Urađena su ispitivanja i ovi stubovi ne mogu nositi konstrukciju.
Morat će se svašta nešto raditi da bi se tu krov stavio.
Urađena su ispitivanja i ovi stubovi ne mogu nositi konstrukciju.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Bilo kako bilo ,tribina mora imati krov jer nosi kat 4.Red Army i dedara bez krova nece umanjiti kategoriju.Ako ne od ovih 1.500,000 za krov ce se namaknuti sredstva ,jer bez toga dzaba zidas.
-
- Kontakt:
Radit ce se samo centralni dio to jest 1/3 tribine. Ono sto nama trenutno treba za evropu je VIP, loza za novinare, i jos par propratnih situacija kao soba za VAR. Taj dio tribine ce se praviti za ovo 1.5 milion sto se ulaze.
-
- Kontakt:
Ma kakve su to informacije....fino je Kevelj objasnio,sta lupate.StarmoCity je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:57Radit ce se samo centralni dio to jest 1/3 tribine. Ono sto nama trenutno treba za evropu je VIP, loza za novinare, i jos par propratnih situacija kao soba za VAR. Taj dio tribine ce se praviti za ovo 1.5 milion sto se ulaze.
-
- Kontakt:
Sta je objasnio? Sta ti mislis za 1.5 mil da se moze napravit?konjicanin01 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:01Ma kakve su to informacije....fino je Kevelj objasnio,sta lupate.StarmoCity je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:57Radit ce se samo centralni dio to jest 1/3 tribine. Ono sto nama trenutno treba za evropu je VIP, loza za novinare, i jos par propratnih situacija kao soba za VAR. Taj dio tribine ce se praviti za ovo 1.5 milion sto se ulaze.
Kompletna tribina ce kostati 5-6 mil km.
-
- Kontakt:
Momci samo uzivajte tribina ce se napraviti
Nego sta se desava sada sa gostujucim navijacima idu na zapadnu ili

-
- Kontakt:
Ako ce se praviti prvo centralni dio tribine pa naknadno dvije strane, navijaci ostaju u cosku i to je toCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:10Momci samo uzivajte tribina ce se napraviti![]()
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Konstruktivni radovi ce biti za 6 mj,dakle gola tribina,prazna,bez stolica,svlačionica i bilo kojeg popratnog sadržaja.Za to je dostatno 1.500.000.Ono sto je moguce da ce se nakon toga ,uredjivati njen centralni dio,jer je malo izdvojen od ostatka tribine.Na njemu su i klupe za rezervne,tako da je moguce samo taj dio natkriti.StarmoCity je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:03Sta je objasnio? Sta ti mislis za 1.5 mil da se moze napravit?konjicanin01 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:01Ma kakve su to informacije....fino je Kevelj objasnio,sta lupate.StarmoCity je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:57Radit ce se samo centralni dio to jest 1/3 tribine. Ono sto nama trenutno treba za evropu je VIP, loza za novinare, i jos par propratnih situacija kao soba za VAR. Taj dio tribine ce se praviti za ovo 1.5 milion sto se ulaze.
Kompletna tribina ce kostati 5-6 mil km.
Šta hoćeš da kažeš, da će sada graditi samo 1/3 tribine? Ostatak neće, ni betonski?StarmoCity je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:57Radit ce se samo centralni dio to jest 1/3 tribine. Ono sto nama trenutno treba za evropu je VIP, loza za novinare, i jos par propratnih situacija kao soba za VAR. Taj dio tribine ce se praviti za ovo 1.5 milion sto se ulaze.
Moram priznati da se ne čini tako iz ovih najava o "zaokruživanju" stadiona.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma ja bih ih na dedaru prvi ulaz odmah desno, uvoditi ih 5-10 minuta poslije pocetka utakmice, zatvorit sve ostale ulaze. Ili desno na dedaru svakako je onaj krajnji desni dio uglavnom prazan. Stavit kartu kao i nama na pokrivenu 15 ili 20 da i klub hajruje nesto.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:10Momci samo uzivajte tribina ce se napraviti![]()
19V22
-
- Kontakt:
Da vas ne citiram, za ovaj 1.5 mil ide izgradnja onog centralnog dijela tribine…
Naknadno ce se praviti lijevi i desni dio kad stignu finansije pd grada koje trenutno ne mogu biti uplacene jer nema vlasti. Ide se na to da u slucaju da izborimo evropu za ovu sezonu da se moze kuci odigrat 1-2 kola. Kao sto sam naveo radit ce se vip, loza za novinare i jos par stvari da bi se mogla dobiti dozvola za evrope. To je ono sto se mora uraditi.
Naknadno ce se praviti lijevi i desni dio kad stignu finansije pd grada koje trenutno ne mogu biti uplacene jer nema vlasti. Ide se na to da u slucaju da izborimo evropu za ovu sezonu da se moze kuci odigrat 1-2 kola. Kao sto sam naveo radit ce se vip, loza za novinare i jos par stvari da bi se mogla dobiti dozvola za evrope. To je ono sto se mora uraditi.
-
- Kontakt:
Nadam se da je dezinformacija da cemo jednu fakn tribinu praviti iz 3 dijela. Mogu li onda 3 male tribine ? 

-
- Kontakt:
Projekat je kompletan i zakonski mora biti rok podtavljen i Kevelj kaze da je to 6 mjeseci sto mi nema logike da prave samo dio tribine. Ako cemo realno, to je mimo zakona i projekta koji je neko odobrio. Betonski radovi milion i po kermica je moguce, doslovno samo salovat i izlit, to ce Amitea radit.
A na kraju krajeva imate yt video klupski od 2:30 fino poslusajte
A na kraju krajeva imate yt video klupski od 2:30 fino poslusajte
-
- Kontakt:
Ja mislim da je 1,5 miliona citava tribina to jeste ugrubo betonski radovi. Ako se neko sjeca crvene noci i predsjednikovog govora kako je prozvao premijera
tako da mislim da poslje tih betonskih radova ide sminka tribine 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.