[youtube][/youtube]
i ovaj isto

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NIJA H NEGO V i imat ces signalbavarac je napisao/la:Selam i dobar dan ...program ARMenija 1 gdje ce biti utakmica veceras u mene je on na 12577 H 27500 i nema signala ,kako da ga vratim na 12597 V 27500 gdje ima signala ...... jeel se ko razumije u to???
Ne brisu se ti bodovi bolan, sve se to racuna, samo se brisu kad dodje zadna barazna tabela, a inace se ne brisu._dreamer_ je napisao/la:a sta mislite da izgubimo od armenije, ono cisto da turcima damo neki tracak nade pa da ih onda namlatimo jedno 3:0 u zenici... svako ce armenci biti zadnji, ti nam se bodovi brisu...
sombrero je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bice oko 750 nasih navijaca!Bosnier je napisao/la:Zemljooo tisljucljetna na vjernnosti se kuneeeeeemm !
Nema dalje , hoce li biti nasih navijaca u Yeveranu ?
Ja sam čuo da ćemo biti bez podrške u YerevanuTarik14 je napisao/la:Bice oko 750 nasih navijaca!Bosnier je napisao/la:Zemljooo tisljucljetna na vjernnosti se kuneeeeeemm !
na na tu tabelu i mislim... na kraju se u svim grupama oduzimaju bodovi drugoplasiranim ekipama koje su osvojile protiv zadnjeg na tabeli... tako ce se nama na kraju kao drugoplasiranom oduzeti bodovi protiv armenije.. zato kazem, veci ja je steta ne pobijedit turke nego armenceGenghis je napisao/la:Ne brisu se ti bodovi bolan, sve se to racuna, samo se brisu kad dodje zadna barazna tabela, a inace se ne brisu._dreamer_ je napisao/la:a sta mislite da izgubimo od armenije, ono cisto da turcima damo neki tracak nade pa da ih onda namlatimo jedno 3:0 u zenici... svako ce armenci biti zadnji, ti nam se bodovi brisu...
Mislim da će biti podrška.Nego,neće BHF da uzima karte preko Saveza.Jackie_Chan je napisao/la:Ja sam čuo da ćemo biti bez podrške u YerevanuTarik14 je napisao/la:Bice oko 750 nasih navijaca!Bosnier je napisao/la:Zemljooo tisljucljetna na vjernnosti se kuneeeeeemm !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.