Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Marseille_CU84
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Marseille_CU84 » 19 jun 2011, 13:22

marseille_unique je napisao/la:evo izaso clanak na stranici marseillea o alenu skori u mom najdrazu dresu marseillea, steta sto je bio tomislav ivic tada trener koji je vjerovatno imao neke razloge zbog kojih mu nije davao sansu , koje ne znamo stvarno, ali mozemo mozda pretpostavljati

evo link za objavljenu pricu o skori na om.net
http://www.om.net/en/Season/101002/Actu ... _you_Skoro

a evo i slike

slika
steta sto mu nije uspjelo tamo da bude pored blaza sliskovica jos jedan bosanac legenda kluba
MARSEILLE EN FORCE !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 jun 2011, 15:39

Marseille_CU84 je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:vec je pocelo rusenje, kakva zalost u pm

nikad vise nece biti ona stara atmosfera..
Jbg nema vise starog Velodromea, sad ce se i on uklopiti u ostale moderne stadione koji nemaju dusu. Tuzno zaista.
Sto se Alena tice, nije dobivao sanse ali zasto? Vjerovatno se nije trudio na treningu. Ipak je dosao u veliki klub, morao je ginuti ali eto to su samo pretpostavke. Nije uspio i kraj price. Nego evo vidim dovedosmo Jeremy Morela. U pm gdje nadju te igrace, jbt on da bude zamjena Taiwu. Bruka i sramota. Vidjecemo kako ce se pokazati ali daj nek dovedu neko zvucno ime, jbo ih i amfilitano i morel, igraci za druge francuske lige.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 19 jun 2011, 23:49

Raul7 je napisao/la:
Marseille_CU84 je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:vec je pocelo rusenje, kakva zalost u pm

nikad vise nece biti ona stara atmosfera..
Jbg nema vise starog Velodromea, sad ce se i on uklopiti u ostale moderne stadione koji nemaju dusu. Tuzno zaista.
Sto se Alena tice, nije dobivao sanse ali zasto? Vjerovatno se nije trudio na treningu. Ipak je dosao u veliki klub, morao je ginuti ali eto to su samo pretpostavke. Nije uspio i kraj price. Nego evo vidim dovedosmo Jeremy Morela. U pm gdje nadju te igrace, jbt on da bude zamjena Taiwu. Bruka i sramota. Vidjecemo kako ce se pokazati ali daj nek dovedu neko zvucno ime, jbo ih i amfilitano i morel, igraci za druge francuske lige.
Tebi je Amalfitano za druge francuske lige :oops: on je najbolji asistent lige i zajedno sa gameirom je cinio jedan od najubojitijih tandema u evropi,pa ti gledaj. ;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 jun 2011, 10:04

Pardon, priznajem da ga nisam bas pratio ali vjerujem da ne moze biti bolji od Lucha nikako. Necu ih vise kuditi ni njega ni Morela, nek se pokazu pa cemo pricati :)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 jun 2011, 07:31

drago mi je sto zante zasto mi je zao sto se rsui stadion i sto znate sta je prava dusevna atmosfera

skoro nije uspio prica se barem tako radi ivica koji je bio tada trener, tomislav ivic mislim, a
ovaj sto mijenja taiwa ili treba da mijenja je bio kapiten lorienta i gledo sam klipove od njega momak je dobar brz i veoma stabilan vidicemo sta ce se desiti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 25 jun 2011, 18:20

[youtube][/youtube]

evo kako bi trebao izgledati novi Velodrom..
MARSEILLE EN FORCE !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 jun 2011, 06:03

marseille je ljubav,

barem ce nam ostati isto ime stadiona a ne kao emirates ili allianz arena i tako slicni,
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 jun 2011, 13:54

marseille_unique je napisao/la:marseille je ljubav,

barem ce nam ostati isto ime stadiona a ne kao emirates ili allianz arena i tako slicni,
Tako je , veoma je bitno da ostane ime Velodrome.
Citam evo da smo htjeli Adebayora medjutim njegova plata je prevelika i izgleda nista od toga. Nesto mi se ne prica oko Drogbe nista. Prije par mjeseci se spominjao njegov moguc povratak u Marseille ali cini mi se da su to bile samo novinarske patke. Mislim da nam treba jos jedan igrac, eto dovescemo Nkouloua u odbrani, u sredini imamo Amfilitana, bitno je da sacuvamo Lucha i mislim da bi nam dobro dosao neki napadaca medjutim i da ne dodje niko, imamo Gignaca Remya i Jordana koji polako sazrijeva u velikog igraca.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 29 jun 2011, 21:16

Nkoulou predstavljen kao i Morel i Amfilitano. Nkoulou uzeo Tayeov broj 3, nadam se da ce ga dostojno nositi. Jedna prelijepa vijest, doveli smo Alou Diarru, bice uskoro i zvanicno. Fenomenalno pojacanje, mislim da nam sad ne treba vise niko.
Pricalo se prije par mjeseci da ce se Drogba vratiti ali nista od toga.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 jul 2011, 06:01

lucho se isto pojavio na treningu sto moze da navodi na to da ostaje u klubu ali vidicemo jos malo
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 jul 2011, 23:00

Evo citam da je Deschamp ubijedio Meneza da dodje :) Fantasticno pojacanje, odlican igrac, prebrz, inteligentan, mislim da ce nam biti najbolji igrac. Lijevo Ayew desno Menez, to ce biti ubitacan tandem. Sjajan potez Deschampa jos se samo ceka potpist koji bi se trebao desiti u toku naredne sedmice.

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 16 jul 2011, 17:15

Izgleda da Lucho ostaje i ovu sezonu :) od njegovog prelaska u Malagu najvjerovatnije nece biti nista
MARSEILLE EN FORCE !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jul 2011, 20:37

MARSEILLE nikad nije važio za jedan od najsigurnijih gradova u Europi, upravo suprotno, ali najnoviji trend brutalnih napada i teških pljački nogometaša Olympiquea, onemogućava slavnom francuskom klubu dovođenje pojačanja.

"Prvo pitanje koje mi postave igrači s kojima pregovoram ne tiču se plaće ili mjesta u momčadi, nego mogu li im jamčiti sigurnost i hoće li njihove obitelji bit ugrožene" požalio se Jose Anigo, sportski direktor Olympiquea.

Kuće, stanovi i vile nogometaša prošlogodišnjih francuskih prvaka postale su omiljene mete oružanih bandi: Posljednja žrtva (10 u 18 mjeseci!) brazilski je branič Vitorino Hilton. Bio je u kući s deset članova obitelji, kada mu je oko ponoći vrata provalilo šest naoružanih pljačkaša.

Hiltonove rođake su uzeli kao taoce dok im nogometaš nije dao sve dragocjenosti, nakon čega su ga nekoliko puta udarili drškom pištolja po glavi i pobjegli s novcem, nakitom, laptopima i dizajnerskim torbama.

Brazilac je za Radio Monte Carlo opisao dramatični upad u njegov dom: "Dok su me udarali po glavi počeo sam jako krvariti, a djeca su mi se uspaničila. Bili su prestravljeni i žele da se vratimo u Brazil."

Prije njega napadnut je najskuplji igrač Olympiquea, Argentinac Lucho Gonzalez. Njega i obitelj također je opljačkala oružana banda koja je upala u njihovu kuću u Aix-en-Provenceu.

Olympique je nakon ovih napada unajmio zaštitarsku tvrtku čiji djelatnici patroliraju oko kuća igrača, ali kako kaže Anigo "ne mogu igračima reći da prestanu nositi dizajnerske satove i voziti skupe automobile, jer svatko ima pravo zaradu trošiti kako želi."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 jul 2011, 06:28

najvjerovatnije ne dolazi menez
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 jul 2011, 22:52

Koja tekma Bog te vidio. Dobismo Lille 5-4 a gubili 3-1. U 2 minute 3 gola od toga 2 penala. Ayew hattrick, superkup je nas. To je ono sto odlikuje Marseille, borba do samog kraja. ALLEZ L'OM!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 jul 2011, 06:12

nije u mene daba username marseille "unique"
Tuzlanski_Malisa

Ilidžanac<
Kontakt:

Post Postao/la Ilidžanac< » 31 jul 2011, 16:10

pozdrav svim navijacima najboljeg kluba u Evropi. Drago mi je da ima navijaca sirom BiH, a unique je onaj Tuzlak ako se nevaram koji je poznat na vise foruma po svojoj lojalnosti premau Marseilleu :D
Tekma protiv Lillea samo je pokazala koliko smo mi ustvari veliki klub, da iz nedostiznog stignemo rezultat, okrenenmo ga u nasu korist, koji samo adrenalin je radio, slabo koji klub u Evropi je to uspio, da u tolikoj neizvjesnosti drzi navijace i na kraju slavi. Vec ste dosta toga napricali o tekmi, da nebaljezgam sada, samo visak stvaram.

en force...

[youtube][/youtube]
Velodrome u srcu...

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 01 avg 2011, 14:19

Al Pacino je napisao/la:
Marseille_CU84 je napisao/la:Izgleda da Lucho ostaje i ovu sezonu :) od njegovog prelaska u Malagu najvjerovatnije nece biti nista
Kad zavrsava p.rok ?

31. Augusta
MARSEILLE EN FORCE !

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 03 avg 2011, 00:26

Prijateljska protiv Mancestera 8:2 :D steta sto nije ovako moglo biti i u LP
MARSEILLE EN FORCE !

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 03 avg 2011, 21:28

Nije to bio pravi sastav Uniteda, izmiješan sa legendama i omladinskim pogonom. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.