Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
SiamoNoi je napisao/la:Al ovaj roster je neralno dobar.Kao da 10 puta biraš u prvoj i drugoj rundi.Morao bi sa lakoćom sve pregazit i vjerojatno i hoće bez obzira na manjak utakmica.Volio bi vidjet roster onog tko ga dobije.
Igras fantasy duze od mene, znas i sam da imena nista ne znace, i koliko mogu ustvari postati teret kad pocnu odmaranja pred PO. Kao sto ranije rekoh tmacu, ekipa jeste strasna, ali se nisam fokusirao na određene kategorije, vec na all around, sto opet mozda nije najpametnije. A u polufinalu igram kontra Aerlinha koji ima vise tekmi, i pravo fino isfokusiranu ekipu po određenom broju kategorija koje ja redovno uzimam. Dovoljno je reci da lik u ekipi ima Davisa i Lebrona koji jedu malu djecu. Daleko od toga da odustajem, ili da se mirim s porazom, s ovim timom koji imam je to bezobrazno reci. Ali, znacajno mi mjenja strategiju, te cu od pasivnog posmatraca i slagaca aktivnih igraca morati aktivno slagati tim iz dana u dan. Mada s druge strane, bice interesantnije ispratiti PO do kraja ovako.SiamoNoi je napisao/la:Šta ti pale šanse,sa onakvim rosterom da spojimo dva najjača iz druge lige nitko ti nista ne bi mogao
Dobar matchup drug. Meni je zao sto se nisi ranije aktivirao sa trejdovima i ranije izbalansirao tim. Bukvalno ti je malo falilo da imas puno bolju startnu poziciju. Imao si primjer losijeg trejda kad si dao griffina za mela, ali i mozda najbolji trade u ligi kad si skolski pokazao kako unovciti prvi pik drafta i trejdanjem ante totalno izmjenio dnk ekipe i u par kola skinuo skalpove vodecim i tako se vratio u borbu za PO. Iskreno se nadam da slijedece godine necemo biti u istoj ligi, ali ocekujem da cemo opet igrati skupa u buducnosti.Monolog je napisao/la:Da sam bio na osmom mjestu, prošao bih u polufinale. Ovako, protiv Wolvesa, skupljam neke mrvice u nekim kategorijama. Trenutno je 6:3 za njega, a danas se može promijenitit maksimalno jedna kategorija. Iako je igrao bez Duranta (pa i Lowryja i Greena jedan meč), nisam mu mogao ništa. Horford je zbog povrede propustio jednu utakmicu, Ariza, Favors i Peyton su jednu bukvalno prespavali, a jedino sam ugrabio Younga iz FA-a da malo popravi stanje.![]()
Čestitam polufinalistima, realno - četiri najjače i najkonstantnije ekipe će igrati polufinale i to je neka kozmička pravda. Da je Durant zdrav - rekao bih da će Wolves uzeti prvo mjesto, ali sad sam sve više ubijeđen da će to biti Rule (inače, Rule je najviše mijenjao ekipu i bio je najpredaniji i u mnogim trenucima najbrži), koji igra protiv Miamija u polufinalu. Miami je svakako obezbijedio učešće u drugoj ligi zbog najboljeg omjera u regularnom dijelu, tako da je on ispunio svoj cilj.
Sve u svemu, dobra sezona - vidimo se naredne godine.
Monolog je napisao/la:Da sam bio na osmom mjestu, prošao bih u polufinale. Ovako, protiv Wolvesa, skupljam neke mrvice u nekim kategorijama. Trenutno je 6:3 za njega, a danas se može promijenitit maksimalno jedna kategorija. Iako je igrao bez Duranta (pa i Lowryja i Greena jedan meč), nisam mu mogao ništa. Horford je zbog povrede propustio jednu utakmicu, Ariza, Favors i Peyton su jednu bukvalno prespavali, a jedino sam ugrabio Younga iz FA-a da malo popravi stanje.![]()
Čestitam polufinalistima, realno - četiri najjače i najkonstantnije ekipe će igrati polufinale i to je neka kozmička pravda. Da je Durant zdrav - rekao bih da će Wolves uzeti prvo mjesto, ali sad sam sve više ubijeđen da će to biti Rule (inače, Rule je najviše mijenjao ekipu i bio je najpredaniji i u mnogim trenucima najbrži), koji igra protiv Miamija u polufinalu. Miami je svakako obezbijedio učešće u drugoj ligi zbog najboljeg omjera u regularnom dijelu, tako da je on ispunio svoj cilj.
Sve u svemu, dobra sezona - vidimo se naredne godine.
Čestitke na pobjedi i ulasku u drugu ligu.Vainglorious je napisao/la:
Hvala ti drug. Mislim da jos uvijek nije sve gotovo, ali bi bilo fakat iznenađenje ako me preokrenes veceras. Lowry, Bledsoe, George, Green, Gobert, Rozier VS James, Aminu, Elington, Hield i Dinwidiearelinho je napisao/la:Čestitke na pobjedi i ulasku u drugu ligu.Vainglorious je napisao/la:![]()
Meni ostaje da večeras navijam za Mastrea da on pobjedi kako bi ja imao još jednu šansu za ulaskom u drugu ligu.
Rule_hz je napisao/la:Eto ga, kraj jedne sezone koja se zavrsila plasmanom u finale, i u 2 ligu zajedno sa maestrom i wolwesom, jako losa sedmica mojih igraca se zavrsila sinocnom prefektnom sva sreca vratio se anto koji mi je fakticki donio pobjedu sa 10 skokova i procenata, u biti je bio i brada pod pitanjem dal ce igrat i triple duble donio a rivers i westbrlok mi preokrenuli stealse po 4 komada tako da je sezona bila sa puno trejdova dropanja utorak full d adda ispucam i tako se zavrsi i ova sezona nadam se da cete i ostat aktivni pa se vidimo dogodine u 2 pa i u prvoj ako Bog da. Drago mi je sto sam vecinu momaka upoznao i pisao sa njima prvenstveno wolwes, pop i miami i paskal. Sa njima sam najvise ispratio ovu sezonu naravno tu su i ostali jerico andro monolog i onaj francuz kao i topnik.... reha 075 i svi momci su postali jedna cijelina komunikacije i misljenja i svega mogli bi napraviti jednu aliancu da udaramo protiv ovih iz prve i 2 lige
Kakva je to liga u kojoj su Jackson i Rozier FAVainglorious je napisao/la:Ponedjeljak - Cook
Utorak - Josh Jackson
Srijeda i Cetvrtak - Lamb
Petak i Subota - Josh Jackson
Nedjelja - Rozier
lumani je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:Eto ga, kraj jedne sezone koja se zavrsila plasmanom u finale, i u 2 ligu zajedno sa maestrom i wolwesom, jako losa sedmica mojih igraca se zavrsila sinocnom prefektnom sva sreca vratio se anto koji mi je fakticki donio pobjedu sa 10 skokova i procenata, u biti je bio i brada pod pitanjem dal ce igrat i triple duble donio a rivers i westbrlok mi preokrenuli stealse po 4 komada tako da je sezona bila sa puno trejdova dropanja utorak full d adda ispucam i tako se zavrsi i ova sezona nadam se da cete i ostat aktivni pa se vidimo dogodine u 2 pa i u prvoj ako Bog da. Drago mi je sto sam vecinu momaka upoznao i pisao sa njima prvenstveno wolwes, pop i miami i paskal. Sa njima sam najvise ispratio ovu sezonu naravno tu su i ostali jerico andro monolog i onaj francuz kao i topnik.... reha 075 i svi momci su postali jedna cijelina komunikacije i misljenja i svega mogli bi napraviti jednu aliancu da udaramo protiv ovih iz prve i 2 lige
Svaka na mjestuneka bolji pobijedi.
Liga koja ima timove sa igracem manje od vase lige. I puno je interesantnije kad imas vise kvalitetnih opcija na FA.SiamoNoi je napisao/la:Kakva je to liga u kojoj su Jackson i Rozier FAVainglorious je napisao/la:Ponedjeljak - Cook
Utorak - Josh Jackson
Srijeda i Cetvrtak - Lamb
Petak i Subota - Josh Jackson
Nedjelja - Rozier
Pa i ova druga dvojica...Sta rade ostale ekipe...
Čestitke na ulasku,bit ce super zanimljivo iduce sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.